• Puuteripoika

Ylpeästi yhdessä

Aivan upean priden jälkeen mä tunsin itseni ylpeeks siitä että sain olla mukana niin värikkäässä ja tyylikkäässä joukossa. Mun heteroystävätkin ihmetteli kuinka iloinen ja hyvähenkine tapahtuma se oli ja miten ihan erilaiset ihmiset ja suuntaukset sulautu yhteen. Mä tunsin niinku me todella oltais kaikki yhtä isoa perhettä :)))

Puistojuhla on ollu aina mun lemppari kun siellä yleensä tulee vastaan tuttuja vuosien varrelta joita ei muuten näkis enää missään. Monethan tulee hyvinki kaukaa sinne viettämään päivää. Mä kasasin parin kaverin kanssa meidän oman herkkukorin ja piknikkiä olikin kiva viettää vaik ilma olis saanu olla vähän kesäisempi. Ja koska piirit on kuitenkin aika pienet niin mukaan tuli aina ihmisiä jotka liittyä halus joukkoon vaihtamaan kuulumisia...

Yks tapaus kuitenki hämmens mun tuttuja ja muita ympärillä olleita. Mun kaverin exä esitteli uuden kumppaninsa joka näytti ihan teinipojalta. Melkein jokainen tätä tuntu tuijottavan, osa selvästi himoiten ja osa taas miettien mikä hänen oikee ikänsä olis. Mäkin tiirailin hänen kasvojensa kalpeaa ihoa joka vielä oli sileä ku vauvan peppu. Mun kaveri tuli selvästi mustasukkaseks exälleen ja mulle supisemaan alkoi että ei olis uskonu exästään että alaikäisistä tykkääkin...

Heidän poistuttua paikalta me alettiin kaikki tyrmistyneinä ääneen pohtimaan pojan ikää. Mä tein selväks muille että ainakaan mä en vois hyväksyä parikymppisen miehen ja teinipojan välistä suhdetta kun semmonen touhu on inhottavaa ja luonnon vastaista. Aika monet muut mieltymykset mä olisin valmis sallimaan mut teinien jahtaamista en. Muut nyökkäili myöntävästi mun vieressä ja sanoivat että asiaa pitäis alkaa selvittään.

Me läppärillä ryhdyttiin tutkimaan kaverin exän naamakirjaa ja lopulta sieltä löytyki tutut kasvot ja niihin kuuluva nimi. Googlettamalla nimeä selvis että poika kuitenkin oli jo 17-vuotias vaikka näyttikin paria vuotta nuoremmalta. Mun kaveri melkein pettyneeltä näytti kun se varmaan olis saanu hirveet kicksit jos olis pystyny käräyttämään exänsä niiden ikuisen riitelyn jälkeen...

Lopulta me jatkettiin piknikkiä ja muisteltiin meidän omia teinivuosia. Aika moni kerto aloittaneensa seikkailunsa tosi nuorena mikä sit jälkikäteen tuntuu tosi oudolta ja vähän hävettävältäkin. Ja ties mitä semmonen kuitenkin aiheuttaa nuoren kehitykselle. Me oltiin myös yhtä mieltä siitä että oli aika mautonta kaverin exältä halailla julkisesti noin nuorelta näyttävää poikaa. Vaikka mitään rikosta ei tapahtunukaan niin kyse on myös meikäläisten maineesta. Jotkut heterothan sitkeesti väittää että moni homoista nuorien perään olis vaikka oikeesti suurin osa näistä kaiken maailman pervoista on ihan tavallisia perheenisiä.

Tosi iloinen oon siitä miten hyvin sateenkaariyhteisö on sisäistäny tän asian. Me halutaan oikeuksia mitä me ei olla vielä saatu ja niiden toteutumine riippuu aika paljon siitä miten heterot meihin suhtautuu. Sen takia musta on hienoa että me näytetään hetskuille että meidän joukkoon mahtuu vain jos elää ennalta sovittujen sääntöjen mukaan. Kun me ollaan jo nyt joissakin asioissa vieläki tiukempia ku heterot me samalla näytetään niille että meihin voi luottaa.

8 kommenttia

Riquman1990

2.7.2012 14:10

Siinä onkin paljon eroo, onks joku 15-, 17- vai 18-vuotias...

Minnami

2.7.2012 15:13

Miksi homojen pitäisi olla pyhempiä elämäntavoiltaan kuin heteroiden saadakseen samat oikeudet?

Puuteripoika

2.7.2012 18:40

Riku, lain mukaan sillä on todella suuri ero kun 16v on raja. Jos kaverin exä parikymppisenä olis seukannu 15veen kanssa niin häkki olis heilahtanu. Poliisia ei hirveesti kiinnosta onko ollu suostumusta vai ei kun sen ikäinen ei sitä voi antaa.

Tiedän hyvin miten toi menee kun aikanaan itse nuorena ilmiannoin mun silloisen jo täysikäisen poikaystävän erään tosi rajun riidan jälkeen. Se aneli polvillaan etten tuhoais hänen elämää mutta oikeusjuttu ja ehdonalainen tuomiohan sille tuli. Ja näin jälkikäteen ajatellen mä tein ihan okein. Se joka päättää rikkoo lakia maksakoon siitä myös niin kovan hinnan ettei tee uudelleen...

Puuteripoika

2.7.2012 18:42

Minnami, koska heteroita on paljon enemmän ja enemmistön mielikuva meistä antaa ne oikeudet jos antaa. Mitäs luulet kummalle annettais adoptio-oikeus helpommin, siistille keskiluokkaiselle työssäkäyvälle parille vai puistoissa väijyvälle kahdelle runkkarille? Ei näissä asioissa voi olla liian sinisilmäne...

Riquman1990

2.7.2012 22:38

Mä tarkotin lähinnä sitä kehitystasoo. Mitä eroo on 15-, 17- ja 18-vuotiaan kehityksessä? Ihan yhtä tuomittavaa se on silti, vaikka laissa suojaikäraja on 16.

Onnittelut, Puuteripoika. Sä siis jo 15-vuotiaana tiesit, mitä sä teet, kun sä ilmiannoit sun (18-vuotiaan?) poikaystävän "seksuaalisesta hyväkskäytöstä"? Puolustus ois voinu vedota tohon seikkaan, koska sä et ilmeisestikään ollu mikään viaton pikku "uhri", vaan täysverinen hyväkskäyttäjä jo 15-vuotiaana ja tiesit, mitä teit.

Puuteripoika

3.7.2012 10:25

Olinhan mä aika kehittymätön niihin aikoihin ja se ilmiantokin oli vaan hetken mielijohde. Noina vuosina oli telkussa just hirveesti kaikkia sarjoja missä pedofiilejä jahdattiin ja ajattelin että toi olis tehokas tapa kostaa se riita. Mä olin silloin 15, R tais olla jotain 21 vaikka ei näyttänykään vielä kovin vanhalta.

Vastuu on näissä jutuissa aina aikuisella. R oli kiltti ja kohteli mua hyvin mut hän oli paljon vanhempi. Ei oo kyse siitä että hän olis ollu paha ihminen. Mut kun ylittää jonkun sovitun rajan niin on vapaata riistaa ja tykinruokaa muille. Amerikassa muutamankin vuoden ikäerosta olis tullu vuosikausien linnareissu. Meillä täällä taas hyysätään näitä jotka lakia tahallaan rikkoo.

Puuteripoika

3.7.2012 18:56

Poistin Ilopillerin kommentin, koska hänellä ei (taaskaan) ollu mitään rakentavaa sanottavaa. Hänelle kuitenkin tiedoksi etten ollu marssimassa vaan osallistuin puistojuhlaan. En edelleenkään pidä mielenosoituksista enkä marssimisesta. Jokainen joka on joskus käyny puistojuhlassa niin on huomannu ettei sillä oo enää mitään tekemistä politiikan kanssa vaan se on paikka jossa tavataan ja näyttäydytään ;)

Jakorasia

27.7.2012 00:34

Kattelin noita rikupojan kommenttei puuteripojalle ja rikulla tuntuu olevan ihan pakkomielteinen halu tölväistä ja olla ilkeä? Mistähän se johtuu? Ikä tuskin selittää? Joku muu asia? En tiedä.