Huiskun takaa

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2010.

taas kerran...

Kylään saapui eilen illalla sit tää tsättikundi ja hän nyt löytäny oli Gantin farkut ja uuden hyvin istuvan ja aika kireen villatakin. Hiuksetkin hän geelittäny huolella oli...

Kovasti hän kehui mun uutta espressokonetta ja sitä kuin hyvää kahvia sillä saa...mut kysehän paljon ihan kahvilaadusta on ;))) Ja täytyy sanoa et Stokkan alakerran kahvipuodista se hyvä kahvikin löytyy ;))))

Ihan mukavasti hän jutteli toiveistaan ja et kumppanii hän ettimään alkanu on...mut loppuhalien aikana hän kätensä työns mun housun etumukselle ihan varottamatta...

Raivarin siinä sit sain ja lähetin hänet rappukäytävään ja kuulua annoin et mimmosena halpana huorana hän mua piti...ja sanoin ettei yhteyttä enää kannata ottaa...

Et taas näin sit kävi :(( Mut kaipa olin jo hiukka varautunu et chateista ei koskaan löydä ku seksihullui....


ensi tapaamisia ;)))

Semmosen ensi tapaamisen aikaan sit sain mun netti ihastuksen kans.....kahville hänen kanssaan päätettiin siis mennä ja semmosta pientä tutustumista kokeilla ;)))

Oli kuitenki hän aika erilainen mitä odottelin...aika perusjuttua hänen pukeutuminenki oli vaik omaa tyylitajuaan chatissa kovasti esille toi...ja vanhemmalta näytti kans mitä mulle kertoili ja kuvia lähetteli...

Mut esille hän otti sen et mä viehättävä hänestä olen ja että hän musta kiinnostunu vieläkin olis...jos mä vaan samoin häntä kohtaan tuntisin...siinä sit häntä arvioida yritin ja sovittiin et jospa semmosen espresson ja omatekosen korvapuustin kans mietitään tilannetta mun luona joku päivä uudelleen ;))))


Bugatti!

http://www.shopwiki.co.uk/_Bugatti_Diva_Espresso_Machine_Yellow

Tämmösen ihanuuden kävin sit Stokkalta ostamassa ..... kuola valuen olin sitä jo ties kuin kauan ihaillu.....nyt sit kehtaa kotiin ihmisiä taas kutsuu ;)))

Ihan ekaks erään kaverini kylään pyysin ja muffinsseja olin leiponu ihan häntä varten :))) Sain kyllä aikamoiset kehut mimmonen kodin hengetär olen :D vaik kysymys oli vaan kahvista ja parista leivonnaisesta :))))

Vieläki vähän harmittaa toi Gagan esiintyminen grammyissa ....en ajattele kyl et hän ja Elton John mitenkään erityisen hyvä pari olis vaikka molemmilla kai jotain yhteisiä asioita onkin ;)))

Tällä viikolla yritän saada tapaamisen aikaan uuden chattituttuni kans....jos vaik hän oliskin jotain mitä täs etsiä oon yrittäny ;)))