• Puuteripoika

Takaisin alkuun

On päässy vierähtää pitkä tauko blogin kirjoittamisessa mut elämä on ollu semmosta vuoristorataa ettei oo ollu enää energiaa kirjotella...

Toinen syy on siinä et meille tuli J:n kanssa yks isompi riita kun hän tapansa mukaan alkoi valittaan ettei meidän palkat riitä siihen elämäntyyliin millä mä haluisin elää ja että meidän pitäis alkaa rajoittaan rahankäyttöö... Siitä mä tietysti suutuin ja sanoin häntä pihiks kitupiikiks joka haluu vaan säästää kaiken vaik hänelläki hyvä palkka on. Siitä seuras taas monen päivän mykkäkoulu ja lopulta hän sanoi että meidän suhde olis tullu tiensä päähän :/

Mä en halunnu moneen viikkoon kirjottaa siitä blogiin koska mä tiesin että kaikki kommentit olis ollu tyyliin "Mitäs mä sanoin jo kauan aikaa sitten". Ja mä uskoin pitkään että J huomais erehdyksensä ja tulis pyytämään anteeks. Mut sitä anteekspyyntöä ei kuulunu vaikka kuinka odotin. No omapahan on häpeensä. Miehiä ku riittää maailmassa ja moni niistä haluu myös nauttii elämästä ja pitää huolta ulkonäöstään toisin kuin kyseinen herra...

Mun hyvä ystävä sanoi että mun ei kantsis jäädä murehtimaan yhtä miestä koska oon muutenkin roikkunu samassa tyypissä jo niin kauan. Elämä on lyhyt ja miehiä riittää joten hänen mukaansa pitäis nauttia elämästä vielä kun on suht nuori. Sitten kun alkaa tulla ikää ja se näkyy ulospäin niin on hyvä vakiintuu ja ettii sitä omaa pysyvää kultaa. Kaipa hän sit on oikeessa mene ja tiedä...

Oon ny muuttanu takasin toistaseks siskoni luo ja edessä on oman ja toivottavasti mun näköisen kämpän ettiminen. Onneks välit J:n kanssa ei oo menneet kokonaan poikki ja hän on ehdottanu et voidaan pysyä kuiteskin ystävinä. Mä sanoin harkitsevani hänen ehdotusta ja kertovani hänelle myöhemmin jos pystysin siihen mut oikeesti mun kannalta on fiksua pysyä hänen lähellään koska mehän tiedetään et miesten mieli saattaa muuttua ku hänkin huomaa ettei ne uudet tarjokkaat oo hänellekään aina just semmosia ku hän itse toivois vaan hänenkin täytyy mukautuu vaik itsepäinen onkin... Kaikki kun ei haluu viettää loppuelämäänsä nenä kiinni kirjoissa ja säästää rahaa joten voi hänellekin se yksinäisempi aika koittaa kun huomaa ettei oo paljon ihmisiä jotka haluaa samanlaista elämää...

26 kommenttia

draconfly

1.11.2012 22:18

Yli varojensa ei voi elää. Piste. Anteeksi, mutta se on totuus.

Riquman1990

2.11.2012 10:32

Ai sen pitäs pyytää sulta anteeks, kun jätkä (?) ite tuhlaa sen kaikki rahat. Sun tässä pitäs anteeks pyytää, ei kenenkään muun.

Puuteripoika

2.11.2012 16:08

Vai että tuhlaan sen kaikki rahat ja varmaankin vaan muhun omaan itteeni. Käsittääkseni ne rahat mitkä on menny meidän yhteiseen elämään meni ja siitä nauttimiseen. Ja mitä tulee edelliseen kommenttiin niin yli varojensa ei voi elää mutta kuitenkin voi kuluttaa kaikki ne rahat jotka tienaa. Ei oo mitään pakkoa säästää rahaa pahan päivän varalle. Haloo ihmiset te elätte vain kerran!

draconfly

2.11.2012 22:34

Juu, tietysti voi koko elämäsä kuluttaa kaikki rahat ja elää vanhuuteen asti vuokralla yksiössä ;) Jotkut kuitenkin ymmärtävät, että olisi kiva, jos elämässä olisi jotakin senkin jälkeen, kun se juhliminen lopetetaan. Jos elämässä ei ole mitään muuta, kuin juhliminen ja ulkonäkö, niin nuoruuden jälkeinen elämä ei kuulosta kovinkaan kivalta... Mutta asiaan: jos toiselta _lainaa_ rahaa, sillä yleensä tarkoitetaan, että ne aikoo maksaa takaisin. Jos et tätä aio tehdä, niin olet todellakin anteeksi pyynnön velkaa.

Riquman1990

2.11.2012 23:54

Teidän "yhteiseen" elämään tosiaan. Pikemminkin teidän "yhteinen" elämä on ku suoraan sun pillin mukaan käsikirjotettu. Sun mies on liian kiltti eikä osaa sanoo vastaan ja sä käytät sitä vaan hyväkses. Meikäläinen heittäs tollasen neidin ulos alta aikayksikön. Tosimies ei siipeile, vaan elättää ite ittensä.

Mitä tulee yli varojensa elämiseen, niin oot sä koskaan kuullu sellasta sanaa ku velkaantuminen. Onks tuttu sana?

Puuteripoika

3.11.2012 10:09

Draconfly, eiköhän monet kans harmittele sitä ettei nuoruudesta saatu nauttii vaan säästettiin asuntoon tai maksettiin opintolainoja. Toiset kato haluaa elää elämänsä parhaat vuodet eikä säästää. Jotkut kuten sinä ja mun exä ilmeisesti haluaa kitua vanhaks asti niin että jokainen päivä on samanlainen. Ja kummalle raha onkaan tärkeempää, sille joka laittaa sen heti menemään vai sille joka luopuu omasta suhteestaan ettei rahaa kuluis liikaa?

Puuteripoika

3.11.2012 10:12

No ensinnäkin Riquman mä en ole tosimies, sen myöntää kyl voin. Sun tosimies on tavallinen perusjätkä jollainen mä en väitäkään olevani. Ja oonko mä puhunu ikinä varojensa yli elämisestä. Mä ainoastaan sitä mieltä oon ettei rahaa tartte säästää vaan sen hyvin voi laittaa kaikki menemään. Koska eletään tässä ja nyt.

Puuteripoika

3.11.2012 11:35

Kiitti Inom tosi älykkäästä kommentista!

draconfly

3.11.2012 15:53

Hehe, enpä ole koskaan kuullut kenestäkään, joka olisi valitellut, että "voi voi kun ei tullut käytyä baarissa kerran viikossa" tai "tosi harmi, kun en niitäkin rahoja laittanut hiuksiin/meikkiin" :D Itse en ikinä voisi olla kenenkään kanssa, joka minun pitäisi elättää siksi, että hänen kaikki rahansa menisivät hauskanpitoon. Jos olisi työtön, tai vaikka opiskelemssa eikä oikeasti olisi rahaa edes ruokaan, niin tilanne olisi toinen.

Rahaa ei toki välttämättä tarvitse säästää, kunhan se riittää ruokaan ja vuokraan. Kovin moni ei vain taida hirveän kauaa jaksaa senttien laskemista, ellei sitten halua olla jonkun kanssa vain rahan takia. Mutta vaikea voi olla löytää ketään korkeasti palkattua ihmistä, jos eivät "nenä kiinni kirjoissa olevat tai säästävät" tyypit kiinnosta. Ainakin tuntemani lääkärit ja pankkialan ihmiset ovat juuri tuollaisia. Ja taidan olla itsekin... Kummasti kuitenkin löytyi ihminen, joka ajattelee asioista samalla tavalla :)

Puuteripoika

3.11.2012 17:35

Mä taas tiedän vanhempia homomiehiä jotka suree menetettyä nuoruuttaan ja ettei silloin aikanaan osattu nauttia elämästä. Voi olla että sä joskus itsekin aikanas mietit saitko nautittua elämästä tarpeeks vai et. Ja ihan ilmaiseks on vaikea pitää hauskaa koska se valitettavasti ihan ilmasta ei oo...

Eikä J oo köyhä tai työtön. Sillä on ihan hyvä duuni eikä mitään erityistä syytä mun mielestä oo olla laittamatta rahojaan kulutukseen. Sitä vaan ei asia kiinnosta kuten ei suakaan ja sillehän mä en voi mitään....

Jakorasia

3.11.2012 21:23

Riquman toimii taas parisuhdeterapeuttina :). Ymmärsinkö oikein, että riquman olet ns. "tosimies", joka inhoaa "neitejä"?

draconfly

3.11.2012 21:31

Ehkä tähän vaikuttaa se, että olen nainen, mutta minusta on kaikkein hauskin tapa nauttia elämästä on oman perheen/ystävien kanssa. Sen voi kuule tehdä ihan ilmiaseksikin. Olen kyllä baareissa opiskeluaikoina käynyt, eikä minulla ole mitään shoppailuakaan vastaan, mutta eivät ne hyvänen aika sentään elämäni tärkeimpiä asioita ole. Noh, ehkä sukupuolta enemmän vaikuttaa se, että kaikesta päätellen olen ainakin joitain vuosia sinua vanhempi.

Riquman1990

3.11.2012 23:51

Ai piparinrajakan mielestä siis normaalit elämään kuuluvat neuvot, kuten rahankäyttöön tai muuhun liittyvät neuvot, on "parisuhdeterapeuttina" toimimista? Mä en kuule rupee toimiin minään parisuhdeterapeuttina, en sulle, en Puuteripojalle enkä teidän mielikuvituspoikaystäville. Mä vaan en usko, et Puuteripojan "parisuhde" varsinaisesti oli mikään parisuhde.

Jakorasia

4.11.2012 00:04

Riquman. Jaat kovin auliisti neuvoja siitä, että miten muiden pitää elää ja olla. Ei taida olla sellaista asiaa, josta sinä et tietäisi, miten asia on ja miten pitäisi toimia. Sellaista asennetta sanotaan lapsellisuudeksi :)

Riquman1990

4.11.2012 10:36

Jakorasia, sun kommenttei sanotaan lapsellisiks. Minka ikanen sa taas olitkaan?

Jakorasia

5.11.2012 20:27

Riquman. Yritän vääntää rautalangasta asian. Sinulla on varma tieto ja mielipide joka ikiseen asiaan maan ja taivaan välillä. Sellaista ihmistä sanotaan lapselliseksi.

Riquman1990

6.11.2012 09:20

Sulla taas on (lapsellinen) kommentti joka asiaan. Sitä sanotaan lapsellisuudeks (ja typeryydeks).

Jakorasia

6.11.2012 19:37

Riquman. Minulla ei ole kommentteja joka asiaan - kuten sinulla. Tiedät kaiken maailman historiasta, suomen historista, taloustieteestä, politiikasta, kielitieteestä, kulttuurista, ihmissuhteista. Ei ole sellaista asiaa, josta sinä et "tietäisi" jotain. Se on lapsellista.

Jakorasia

6.11.2012 19:37

Riquman. Minulla ei ole kommentteja joka asiaan - kuten sinulla. Tiedät kaiken maailman historiasta, suomen historista, taloustieteestä, politiikasta, kielitieteestä, kulttuurista, ihmissuhteista. Ei ole sellaista asiaa, josta sinä et "tietäisi" jotain. Se on lapsellista.

draconfly

6.11.2012 20:56

Olen kyllä Riqun ekan ja tokan kommentin kanssa täysin samaa mieltä, mikäli tämä Puuteripoika ei keksi puolia noihin kirjoituksiinsa.

Puuteripoika

7.11.2012 10:05

Poistin kommenttis Rokkihomo. Luulis että omasta mielestään noin avarakatseinen tyyppi olis jaksanu opetella kunnioittamaan toisten blogeja....

Rokkihomo

7.11.2012 12:31

Hyvä: Kiitos että poistit, se taisi olla asiaton.

Riquman1990

7.11.2012 23:32

Aha, siis Jakorasia siis toisin sanoen myöntää olevansa asioita seuraamaton, mistään mitään tietämätön juntti, jonka mielestä ihminen, joka seuraa asioita ja osallistuu keskusteluun ja kertoo omii näkemyyksiinsä asioista, on siis lapsellinen? Tajuut sä ollenkaan, miten lapselliselta toi sun kommentti kuulosti?

Sulla on kommentti joka asiaan. Harmi vaan, et sun sanomisissa ei koskaan oo päätä eikä häntää eikä ne liity mitenkään keskusteltavaan aiheeseen, vaan muhun henkilönä ja mun henkilökohtasiin ominaisuuksiin. Miks sä ylipäätään osallistut keskusteluun, jos sulla ei oo mitään sanottavaa ite aiheeseen? Sä siis myönnät suoraan, et sä oot kateellinen niille, jotka lukee uutisista vähän muutakin ku BB-julkkisten tekemisii. Mä en oo ikinä väittäny, et mun näkemykset ois ainoot oikeet. Mä vaan puolustan mun omii näkemyksii, niin ku kaikki muutkin täällä. Sun kannattaa varmaa siirtyy Seiska-lehden palstalle. Siellä on päivät kuumimmat juorut sekä kuumimmat kollit. Sieltä tuntu löytyvän myöskin tän vuoden Mister Finlandit ilman paitaa. Siellä näky olevan joku venäläinen ja joku Lähi-Idän lahjakin. Sopii täydellisesti meille. ;) http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a495860/ Ole hyvä!

Jakorasia

8.11.2012 00:01

Uutisten seuraaminen ei tuo pätevyyttä esittä varmoja mielipiteitä joka asiasta. Joudun työssäni opettajana perehtymään hiukan syvällisemmin asioihin kuin vain lukemalla uutisia ja "seuraamaan aikaani". Tunnen tietäväni asioista vuosi vuodelta yhä vähemmän ja varmojen mielipiteiden ja faktojen esittäminen tuntuu yhä turhemmalta. Sinun muut keskustelijat mitätöivä ja dissaava tyylisi on ihan omaa luokkaansa lapsellisuudessaan. En voi olla hiukan kritisoimatta sinua ja nyt koet olevasi ihan marttyyri. Voi sinua pientä.

Riquman1990

8.11.2012 01:04

Ai, sä oot nyt sitten opettaja? Opettaja, joka ei pysty osallistuun keskusteluun eikä esittään omii näkemyksii? Opettaja, joka on nimimerkiltään Jakorasia? Mielenkiintosta. Sun jutut kasvaa koko ajan vaan mielenkiintosemmiks. Hei mut, sähän voisit ruveta pitään omaa blogii täällä Ranneliikkeessä. Se ois varmaan yhtä mielenkiintonen ku Puuteripojan vastaava.

Sehän se just onkin ku sä et esitä mitään kritiikkii. Sä vaan lauot henkilökohtasuuksiin menevii lapsellisuuksii päivästä toiseen. Sä et osallistu ite asiaa käsittelevään keskusteluun. Sun mielestä mä oon marttyyri, vaikka sä ite yrität tehdä itestäs marttyyrin väittämällä, et mä "alennan" toisii keskustelijoita. Mä "alennan" sua lähinnä siks, koska mä en suhtaudu suhun vakavasti. Miten joku voi ottaa vakavasti "opettajan", joka myöntää, et se ei seuraa ollenkaan aikaansa, ei lue uutisii eikä pysty osallistuun keskusteluun? Opettajan, jolta puuttuu yleissivistys?

Sä oot jo kertaalleen myöntäny, et sä et seuraa aikaas etkä uutisii. Eiks opettajalla kuulos olla jonkinlainen yleissivistys ja käsitys maailman menosta?

Jakorasia

8.11.2012 07:05

Voi voi. Tuo sinun "aikasi seuraaminen" on kovin pintapuolista ja päivän hesaria lukemalla ei ihmisestä vielä tule kovin laajan ylessivistyksen omaavaa. Milelipiteistäsi paistaa läpi tietojen vähäisyys ja yleissivistyksen puute. Riehut ja heittelet mielipiteitä sinne tänne. Ei se ole sivistystä vaan junttimaisuutta. Tällainen nettikeskustelu on harvoin mitään todellista keskustelua vaan omien vähäisten tietojen heittelyä ja vankkojen ennakkoluulojen takana seisomista.
Nyt puoliso taas hermostuu minuun kun käytän aikaani tällaiseen turhaan juupas-eipäs -kinasteluun. Ehdotan, että todella hankit parempaan ylessivistystä itsellesi riquman. Oletko käynyt lukion ja opiskelet yliopistossa mitä?
Yritän pysyä nyt pois täältä :)