• Puuteripoika

taiteiden yötä

Taiteiden yössäkin oltiin taas kerran......aluksi en meinannu lähtee ollenkaan kun en tätä viinakansan sikailua oikein haluais katsella...
Mutta kun bestikseni sinne oli lähdössä maalaispoikansa kanssa niin minä sitten kysäisin häneltä että mennäänkö me kaikki kolme yhdessä ;)) Ehkäpä minä sitten vähän mustasukkainen olen ;) tai vaan ovela ;)

Mentiin aluksi Espan puistoon istuskelemaan. Poju oli taas niin nenä pystyssä ja uudet trendivaatteet päällään....huivi tosin olin ihan varmasti ostettu Anttilasta kun mun siskollani on ihan samanlainen ja olin mukana kun hän sen tarjouslaatikosta nosti. Kysäisin että vieläkö ne Anttilassa näitä myy ja hän meni heti kauhean äreän näköseks :/
Jotkut ne ei sitten leikkiä ollenkaan ymmärrä...

Hänellä oli sitten mukana pullo kuoharia....joka kyllä ihan Operaa oli. Minä sitten siinä katosin hetkeksi ja juoksin Stokkalle ostamaan oikein kunnon champagnea ja löysin vielä ihania kirsikoitakin ;)))
Bestikseni ilmeestä päätellen onnistuin tekemään vaikutuksen...hänen hassu kumppaninsa taas väitti kirsikoita ylikypsiksi ja sanoi että champagne on ihan yliarvostettua cavaan verrattuna. Eipä kerro kovin hyvästä mausta tommoset kommentitkaan....

vähän myöhemmin lähdettiin siitä sitten pois kun tavisjuopot ja örvelöteinit valtasivat penkit...mentiin syömään oikein kunnon ravintolaan ja sitten yritettiin nähdä DTM:n edessä transuilua mutta nähtiin vissiin vaan ihan loppua....eipä ollu kummone tänä vuonna. Ja sitten päätettiin loppuillasta mennä vähän tasokkaampaan paikkaan jatkoille....hesan homobaarit kun on vähän tavismaisia ;)

Maalaispoika oli vähän mustiksen oloinen koko illan....hänellä on niin huono itsetunto että sitä yrittää ylikalliilla pukeutumisella korjata....kun sen muodikkuuden pitäis tulla sisältäpäin eikä väkisin yrittämällä. Me ei juuri koskaan puhuta mitään koska hän selkeästi huomaa että mulla ja bestikselläni on niin pitkä historia ja paljon yhteistä ettei hän oikein helpolla siihen väliin mahdu.....Uskon kyl et hän oli vaan yhden illan juttu joka aikaa myöten siirtyy eteenpäin ja ymmärtää ettei tulevaisuutta heillä enää ole.....

20 kommenttia

kesäpoika

24.8.2008 19:50

Voih.. mun tuli sääli sitä maalaispoikaa, jonka treffit meni ihan pilalle.

Vosistko ajatella että opettelet kunnioittamaan ihmisiä, jotka on sun bestikselle tärkeitä, sen sijaan että alat kilpailla? Se on myös bestiksen kunnioittamista, että antaa hänen tehdä omat valintansa, ja oot todellisena ystävänä tukemassa häntä niissä, etkä ajamassa omaa etuasi.

Puuteripoika

24.8.2008 21:06

Musta jokaisen ihmisen tässä maailmas tulee ajaa omaa etuaan....sillä ei kukaan toinen sitä tee kuitenkaan. En mä tarkota että pitäis olla sika muita kohtaan mutta musta ei tuu ikinä semmosta jeesusta joka ajattelee vain muita......

Dragon-85

24.8.2008 21:49

Muistathan sitten sanonnan "sitä niittää, mitä kylvää"?

kesäpoika

24.8.2008 22:11

Kunnioitus ei tarkota sitä, että ajattelee vain muita, vaan että ajattelee muitakin. Mä ainakin tahdon, että ne ihmiset, jotka on mua lähellä, on siinä siksi, että ne tahtoo olla, eikä siksi, että oon ne siihen manipuloinut.

Jos ei kunnioita toisia, ei pidä ihmetellä, miksi sua ei kunnioiteta takaisin. Elämästään voi tehdä sellaisenkin, mutta aidot ystävyydet ja aidot ihmissuhteet on kyllä vastavuoroisia.

kesäpoika

24.8.2008 22:44

Mun pointti oli oikeastaan siinä, että kun oon seurannut sun blogia, niin oon huomannut, miten herkkä ihminen oot. Ja sitten jotenkin olettaisi, että kun on itse kovin tunteellinen, niin sitä ymmärtäisi toistenkin tunteita. Mutta ei kai sille mitään voi jos ei ymmärrä muuta kuin omansa.

Ei mulla muuta. Kaikkia ja kaikkea ei tarvi ymmärtää.

Torontosta

25.8.2008 03:41

Olet viela jealous/mustasukkainen (hullu suomalainen sana) Arvostelet ex-boyfriend's guy ja sen ulkonakoa,(beauty) ja tapoja. Ei siina mitaan pilalla, saat niin tehda, se ei muuta mitaan. Trendy vaatteet voi nostaa itsetuntoa muka, (ei lompakkoa) anna sen olla ja itseksesi naura mokomalle. Sinulla on kilpailu mielessasi.Mene Ota Jos Voit. En millaan pahalla,dear, shit happens.

Torontosta

25.8.2008 03:52

Coco Torontosta.. JPG party,,, oli aika kyllastyttava ja presetation kesti pitkaan. Olen laakari, mutta sociaali piireissa minua kutsutaan moniin cosmetic parteyhin, olen tavannut monia vip's E. Taylor, S. Loren>>> John Bon Jovi , ja kaikkia niitten valilla. Melkein kaikki ovat olleet ystavallisia minulle.

Jyripe

25.8.2008 13:53

Entäpä jos tämä maalaispoika on myös päättänyt, että hän on se, joka tämän bestiksesi saa? Oletko sinä siinä tapauksessa ymmärtäväinen? Toivotat heille onnea etkä ole kolmantena pyöränä väliin tunkemassa?

Puuteripoika

25.8.2008 17:49

Niin mä en kyllä vieläkään ymmärrä miks just mun pitäis peräytyä ja vaan toivotella onnea noille kahdelle......mun käsittääkseni ne ei vielä varsinaisesti ees seurustele.......on ehkä matkalla siihen mut ei kuiteskaan vielä

kesäpoika

25.8.2008 19:09

Ei sun minnekään perääntyä tarvi, vaan vain kohdella ihmisiä hyvin, ja antaa niiden olla iloisia niistä asioista joista ne ovat. Vaikka sitten Anttilasta ostetusta huivista, vaikka se oisi susta miten kamala. Sillä on omat arvot ja se pukeutuu oman makunsa mukaan, ei se kuulu sulle.

Bestiksen ja maalaispojan väliset asiatkin kuuluu niille kahdelle ja vain niille, ei sulle ollenkaan. Jos tahdot bestiksestä enemmän kuin pelkän ystävän, niin se on teidän välinen asia, ja se sun pitää hoitaa kahdestaan sen bestiksen kanssa, olemalla rehellinen ja sanomalla se sille ja antamalla sen päättää kenestä se pitää. Ei juoniminen ja ihmisten satuttaminen ole oikein.

Dragon-85

25.8.2008 21:14

Ja lisättäköön, että tuolla menolla ei ole sitä bestistäkään.

Puuteripoika

25.8.2008 21:38

en mä ole omasta mielestäni ketään edes satuttamassa.....tietty sä voit kesäpoika ajatella niin jos haluat nähdä sen välttämättä silleen....eipä toi bestiksen uus hoito nyt niin kovin sympaattista kuvaa oo itsestään halunnut sekään antaa......ei tää nyt niin mustavalkoista kuitenkaan ole

Jyripe

25.8.2008 22:07

Sanoit, että bestiksesi ja "maalaispoika" ovat kenties matkalla kohti seurustelua. Eikö olisi reilua heidän antaa yrittää sitä? Aikaisemmin sanoit kertoneesi bestiksellesi tunteistasi, eikä hän käsittääkseni vastannut niihin samalla tavalla. Jos sinusta edelleen tuntuu, että olet rakastunut bestikseesi, voit toki jatkaa treffeillä hänen kanssaan, kahden kesken! Älä mene pilaamaan toisten treffejä. Vai tykkäisitkö sinä, jos olisit treffeillä ja mukaan tunkeutuu kolmas henkilö pilaten sinun iltasi esim. huomauttelemalla vaatteistasi tai noutamalla parempaa juomista tai jollakin muulla tavoin? Joka tapauksessa onnea valitsemallasi tiellä, minkä valinnan sitten teetkin! (Miksikähän minusta koko ajan tuntuu, että koko blogisi on jotakin vedätystä, ei tuollaista ihmistä voi olla... )

Dragon-85

25.8.2008 22:47

Jyripe, et ole ainoa jolla on sama tunne ;)

Puuteripoika

25.8.2008 23:17

Aika yllättyny oon viestien määrästä.....joten kiittää täytyy teitä varmaan ihan hyvistä neuvoista joita ootte antaneet......ja lupaan miettiä noita neuvoja joita ootte mulle kertoilleet.....vaikka silti en ihan kaikesta ole kyllä samaa mieltä.....mutta teillä on oikeus mielipiteisiinne.....

Loukkaantua ehkä voisin tommosista kommenteista kuten "ei tommosta ihmistä voi olla". Aika rumasti sanottu jopa......enkä vieläkään ole sitä mieltä että olisin edes käyttäytyny mitenkään harvinaisen sikamaisesti....ehkä sitä joskus innostuu vähän liikaa mutta kukapa ei......

Puuteripoika

25.8.2008 23:20

Mutta nyt joudun menemään nukkumaan.....on taas työpäivä huomenna. Hyvää yötä kaikille :)

kesäpoika

25.8.2008 23:50

Mullakin on ollut sellainen olo, ekasta kirjoituksesta alkaen. Että tää ei oo nyt ihan näin. Siksi se kommentti silloin.. "jos oot se joka luulen sun olevan niin ymmärrän vielä vähemmän".

Ei siinä, mitä oot kertonut elämästäsi ole varsinaisesti mitään outoa. Kyllä se on ihan normaalia, että on mustasukkainen, ei saa tunnustettua tunteitaan, ilkeilee kun itseä harmittaa. Sellaistahan me kaikki tehdään, vaikka yleensä hävetään sanoa sitä. Tavallaan hirveän rehellisen kuuloista sikäli. Ja hassua juuri siksi, että sä et osaa hävetä.

En vain oo koskaan kohdannut ketään, joka kuulostaisi yhtä subjektiiviselta. Se on aika hämmentävää. Et sä ehkä oikeassa elämässä ole yhtään outo. Ehkä se vaan kirjoitettuna kuulostaa oudolta, miten ajatelet. Eikä tässä viimeisimmässä kirjoituksessa ollut mitään sen erikoisempaa kuin muissakaan. Jotenkin nyt vaan tuli sanottua se, mitä on ajatellut jo kauemman ja ihmetellyt.

Ei mulla mitään sua vastaan ole, olit totta tai et. Hyvää jatkoa ja menestystä elämässä.

Jyripe

26.8.2008 07:57

Tarkoitin kommentillani, että minusta on koko ajan tuntunut ettei todellinen henkilö ole kirjoituksissa mukana, vaan juttu kaikkine juonenkäänteen ja merkkivaatteineen sun muine tyylijuttuineen on mielikuvituksen tuotetta. Kyllähän toki aito henkilö niitä kirjoittaa, mutta sisältö tuntuu "fantasialta" ;-). En tarkoittanut sinua loukata tuolla kommentilla, se nyt oli vain minun tulkintani kaikista kirjoituksistasi. Kirjoittamisessa yleensäkin on se huono puoli, että itse kirjoittaa jossakin mielentilassa, ja lukija tulkitsee sitä aivan eri näkökulmasta tai eri mielentilassa, jolloin itse sanoma 'vääristyy' jollakin tapaa...

Simsalabim Jim

26.8.2008 09:15

Etkös sä ihan vähän aikaa sitten ilmaissut bestiksellesi, että oot kiinnostunut toisesta pojasta? Kaipa sillä bestikselläkin on yhtä suuri oikeus olla kiinnostunut toisesta pojasta? Et sä voi odottaa toisen pyörivän sun ympärillä ja olevan valmiina romanssiin heti kun sua sattuu kiinnostamaan.

Kieltämättä koko juttu tuntuu jotenkin niin karrikoidulta, että samanlaisia ajatuksia tulee kuin Jyripelle. Mutta mistäs minä tiedän, totuus on joskus tarua ihmeellisempää.

Torontosta

27.8.2008 02:42

Bestman, on ex-man, miksi ex ? Mika siihen on johtanut, itse tiedat. Don't live in the past. Katso huomiseen.