• Puuteripoika

Itsenäisiä tunteita

J sunnuntaina oli menossa äitinsä luo syömään niinku hänellä tapana on viikonloppuisin. Mä tiesin siitä ja ajattelin pikku testin hänelle tehdä jotta selville saisin mitä hän mun eteen olis valmis uhraamaan ;)))

Soitin hänelle ja pyysin että se ennen äidilleen menoa pistäytyis mun luona tuomaan dvd:n jonka hän oli unohtanu viime kerralla tuoda lainaan. Kun hän tuli oviaukkoon niin pyysin häntä hetkeks istumaan ja maistamaan mun vasta leipomia korvapuusteja :))) Vähän aikaa juteltiin ja hän lähtöä taas alkoi tekemään mutta mä tartuin hänen ranteeseen ja sanoin että älä lähde sen luo tänään. Hän siinä sit hämilleen meni ja hänen puhe takelteli kun hän yritti selittää että sovittu mikä sovittu....mut mä takerruin hänen ranteeseen entistä tiukemmin ;))))

Sanoin että hän kyllä näkee äitiään niin usein että hän syömään ehtii sinne vielä monta kertaa. Ja katsoin häntä syvään silmiin ja sanoin että jos mä en oo hänelle yhdentekevä niin hän jää nyt mun luokse...J kasvoiltaan ihan punaiseks meni ja hänen katseensa harhaili ties minne. Kun hän vessaan meni niin mä varmuuden vuoks suljin hänen puhelimensa ja laitoin sen sanomalehtipinon alle jottei hänen äitinsä yrittäis soitella ja kääntää hänen mieltään.....

Me siinä sitten katsottiin sitä hänen tuomaa leffaa yhdessä ja vaadin häntä hetkeks unohtamaan hänen äitinsä ja keskittymään vaan siihen mitä hänellä nyt siinä oli ;))) Sanoin että nyt hänen itsenäisyyttään äidistään me juhlistetaan pari päivää etuajassa ;)))

Sattumoisin se leffa jota katsottiin oli Häät Mielessä jossa ihana J-lo pääosassa näyttelee ja siinä sit ihan huomaamatta mun käsi hänen polvelle meni ja tais joku pieni suukkokin hänelle siinä tulla :))) J aluks vähän vaivaantuneelta vaikutti mutta lopulta hän periks antoi ja ei enää vastustellu kun mä hänelle lisää suukkoja ja hellyyttä annoin. Lopulta siinä sit tapahtui jotain asioita mitä mä suunnitellu olin ja hän ehkä ei ;)))

Jotenkin nyt tuntuu että meidän välinen juttu on suhteeks muodostumassa ja ehkä tässä pikku hiljaa pitäis alkaa suunnittelemaan sitä miten mä hänen sydämen lopullisesti valloitan ja hänet rengastettua saan omakseni niin että mulla pitkästä aikaa olis taas ikioma poikaystävä :)))

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille mun lukijoille!

8 kommenttia

Bertarido

7.12.2011 08:51

Ei millään pahalla, mutta tuo temppu kuulostaa aivan uskomattoman törkeältä. Juoniminen sekä kännyköiden sulkeminen ja piilottelu vaikuttavat tosi hyviltä strategioilta valloittaa jonkun sydän.

Puuteripoika

7.12.2011 10:38

Se että mun takii hän ei päässy yhtenä sunnuntaina äitinsä luo syömään ei mun mielestä vielä mikään hirveen iso rikos ole....

Bertarido

7.12.2011 11:24

Senhän pystyy esim. sopimaan etukäteen, että jonakin tiettynä sunnuntaina hän voisi vaikka tulla sinun luoksesi äidin sijaan, mutta se, että kaappaat jonkun matkalta ja pakotat valitsemaan "äiti tai minä" tuolla tavalla (ja varmistelet vielä sulkemalla toisten ihmisten kännyköitä yms.), on minusta paitsi törkeää niin kertoo sinusta aika paljon.

Puuteripoika

7.12.2011 11:37

Sulla ja mulla on näköjään ihan eri käsitykset siitä mikä on törkeää ja mikä ei...

Riquman1990

7.12.2011 12:03

Taitaa taas tulla uus päättyny suhde tostakin (jos mitään suhdetta ylipäätään on muiden ku sun päässä). Et sä tolla toiminnalla saa pidettyy ketään sun elämässä, jos sä estät toista tapaamista vanhempiinsa ja piilottelet toisen kännyköitä.

Sä kuulostat muutenkin tosi epätoivoselta ja sen takii kukaan ei kiinnostu susta. Muuta ittees ja sen jälkeen rupee parisuhteeseen.

Puuteripoika

7.12.2011 12:25

Vai ei kukaan kiinnostu musta? Tietäsitpä mimmosia ehdotuksia mun korviin kuiskuteltiin baarissa lauantainaki ;))
Se että mulla ei oo bf:ää voi nyt kai johtuu aika monesta asiasta. Jonkun kännykän kätkeminen ei nyt vielä tee kenestäkään epätoivoista tapausta...

arkadas

8.12.2011 01:17

Tämän kertaiselle bloggaukselle sopisi paremmin nimeksi "Itsekkäitä tunteita" kuin "Itsenäisiä tunteita" - juu kyllä ne herrat (nuoremmatkin) tällaisen muotitiedottoman ja junttimaisen ylipainosen korviin tuolla baareissa myös ehdotuksia tekevät... eivätkä ne ole puuteripoikien korville sopivia :P

Riquman1990

9.12.2011 17:07

Niin, mä voin kuvitella millasii ehdotuksii sulle on tehty. Ei ne ehdottelijat kuitenkaan vielä mitään kerro, koska niillä on vaan se yks tietty juttu mielessä, mut mitä tulee parisuhteeseen, niin et sä sitä tolla asenteella saa aikaseks. Siihen tarvitaan vähän toisentyyppistä toimintaa.