• Puuteripoika

Ihana Nicki Minaj!

Mä oon ollu niin mun rakkauden pauloissa etten oo ehtiny tarpeeks hehkuttaa mun viime aikojen suurinta suosikkiani Nicki Minajia ;)

Hänessä näkee miten maailma muuttuu ja paranee ja tyyli koko ajan kehittyy....se mikä oli eilen vielä olevinaan suurinta hottia onkin jo tänään vaan jäänne jostain muinaisuudesta...Senkään takia en tajua miten Nicky on menny alentumaan siihen että on featannu jo täysin rupsahtanutta ja uransa viime metreillä olevaa Madonnaa....

Nicky on mulle esimerkki siitä miten ei oo pakko keskittyä yhteen juttuun vaan hän on lahjakas niin monella eri alueella. Oon varma että hän vielä myöhemmin laajentaa omaa juttuaan muotiin koska hän niin täynnä tyyliä on....Ja homotkin voi Nickiä kuunnella hyvällä omallatunnolla ku huhutaan hänen olevan bi-seksuaali :)))

Oon tosi kiitollinen että saan elää tätä aikaa koska musa ja leffat ja kaikki on menneet niin vauhdilla eteenpäin. Mä aina naureskelen kun kuulen yli kymmenen vuotta vanhaa musaa koska ne saundit on jotain ihan kamalaa....vähän sama kuin vanhoissa leffoissa mistä puuttuu se nykyleffojen vauhti ja visuaalisuus. Eli maailma kehittyy!

Starships were meant to fly
Hands up and touch the sky
Can’t stop ‘cause we’re so high
Let’s do this one more time