Lokakampanja Venezuelassa: Chavezin vastaehdokas paljastettu autoseksistä vuonna 2000?

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006
  • 7

Venezuelassa Hugo Chavez on johtanut maata vuodesta 1998 lähtien. Venezuelan köyhät kannattavat Chavezia. USAn ja Chavezin välillä on paha mielipideristiriita. Chavez nähdään liian vasemmistolaisena ja Chavez on selvästi Amerikka-vastainen. Viime aikoina suhteet ovat olleet paranemassa. Chavez kuuluu Venezuelan yhdistyneeseen sosialistipuolueeseen (PSUV).

Chavezilla on hyvät kannatusluvut. Presidentin valtakausi on rajoitettu kahteen, mutta 2007 kansanäänestyksessä rajoitus poistettiin, ja nyt Chavez on jälleen ehdokkaana. Vaalit pidetään 12. lokakuuta 2012.

Kahtena vuonna on Maracaibossa ollut gay pride -marssi, ja se on sujunut ilman välikohtauksia. Viime vuonna YK:n äänestyksessä Venezuela sijoittui homomyönteisten maiden puolelle, kun äänestettiin Bolivian tekemästä homomyönteisestä selvityksestä. Venezuelassa on kuitenkin muiden Etelä-Amerikan maiden tapaan paljon viharikoksia.


Chavezin vastaehdokas jäi kiipeliin autossa

Chavezia lähellä oleva media on tehnyt paljastuksen Chavezin vastaehdokkaasta, Henrique Capriles Radonskista (39v). Hänet valittiin puolueensa presidenttiehdokkaaksi 12. helmikuuta 2012. Siitä parjauskampanja voimistui. Caprilesia on syytetty amerikkalaisen imperialismin edustajaksi. Hänen kimppuunsa on käyty myös juutalaisvastaisin iskulausein. Hänen vanhempansa pelastuivat Puolassa holokaustista.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Uusin vaihe on, että erään talkshown juontaja vanhaan poliisiraporttiin pohjautuen kertoo tapahtumista vuodelta 2000. Radonski on silloin, 12 vuotta sitten, jäänyt kiinni autoseksistä toisen miehen kanssa. Poliisi ei ole ottanut asiaan mitään virallista kantaa. Caprilesin homoseksuaalisuudesta on juoruiltu jo pitkään. Hän itse pitää dokumenttia väärennettynä.

Taas pidetään presidentinvaalit, joissa homokysymys on vahvasti esillä.


Lisää asiasta tässä englanniksi

7 kommenttia

Nyt ottaa kyllä taas tämä teidän setahomojen liberaali tekopyhyys niin aivoon että! Tässä tapauksessa kyse on teidän propagandassanne "lokakampanjasta" kun jonkun homous tulee ilmi, mutta annas olla kun USAssa jonkun republikaaniehdokkaan kaveri sattuu olemaan homo, niin EHEI silloin ole kyse mistään lokakampanjasta vaan ystävällisestä outtaamisesta. HÄVETKÄÄ!
Blueriverin kannattaisi ehkä ottaa jotain rauhoittavaa.
Mistään yltiöliberaalisen setahomopunaviherfasistisen suvaitsevaiston kansainvälisestä salaliitosta tässä uutisoinnissa tuskin on kyse, varsinkin kun tuo Chavezin vastaehdokas vaikuttaa kuuluvan jokseenkin samaan porukkaan kuin Yhdysvatojen republikaanit.