Ghanan poliisi on pidättänyt kolme miestä epäiltynä homoseksuaalisuudesta

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 1

Afrikkalaisen Ghanan viranomaiset ovat pidättäneet kaksi liikemiestä ja yhden opiskelijan syyttäen heitä homoseksuaalisuudesta. Poliisi on tehnyt ratsian pidätettyjen taloon ja pitävät liukuvoiteiden löytymistä osoituksena miesten homoseksuaalisuudesta.

Sakumonon alueen poliisi Ghanassa on ilmoittanut pidättäneensä lokakuun lopussa kolme miestä, koska heidän uskotaan olevan homoja. Pidätetyt, 27-vuotias sianlihakauppias Inusah Issifu, 25-vuotias catering-firman omistaja Kingsley Quansah ja 19-vuotias opiskelija Samuel Lartey voivat saada maan homofobisen lainsäädännön nojalla vankeusrangaistuksen, jos poliisi onnistuu osittamaan heidän olevan homoja.

Poliisi on jo tarkastanut pidätettyjen talon saadakseen todistuksia heidän homoseksuaalisuudestaan. Tällaisena todistuksena poliisi pitää talosta löytyneitä liukuvoidepurkkeja, koska voidetta heidän mielestään käytetään vain anaaliyhdynnässä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan jotkut pidätetyistä ovat jo myöntäneet homoseksuaalisuutensa ja pyytäneet armoa vankeustuomion välttämiseksi.

Universo Gay (Epanja)

1 kommenttia