Ghanan presbyteerinen kirkko haluaa peustaa klinikoita homojen ”parantamiseksi”

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve
  • 3

Ghanan presbyteerinen kirkko on kertonut tiedotusvälineille aikovansa avata keskuksia homojen ”parantamiseksi”. Presbyteerinen kirkko on jo usessa tilaisuuksissa painostanut viranomaisia homoseksuaalisuuden saattamiseksi rikolliseksi.Se on antanut ymmärtää tutkivansa eri keinoja keskusten pystyttämiseksi homoseksuaalien ”parantamista” varten.

Kansainvälinen lääketieteellinen yhteisö on jo torjunut tämänkaltaiset ”käsittelyt”, koska niihin suostuvat henkilöt altistuvat fyysisille ja psyykkisille vaaroille. Presbyteerinen kirkko ei kuitenkaan ota tätä huomioon suunnitelmissaan.

Kirkko painosti jo alkukeväästä maan presidenttiä saattamaan homoseksuaalisuuden entistä rikollisemmaksi, ja presidentti lupasikin uusia lakeja asian edistämiseksi. Länsi-Ghanan asioista vastaava ministeri on yhdessä presbyteerisen kirkon kanssa antanut määräyksiä homoseksuaalisen väestön pidättämiseksi viivytyksettä.

Universo Gay (Espanja)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

3 kommenttia

  • 1 / 3
  • Hannu, Tre
  • 2.9.2011, 21.51
Amerikan presbyteerinen kirkko, joka sallii samaa sukupuolta olevien ja parisuhteessa elävien toimia pappeina sekä siunaa homopareja, on yhteistyössä ghanalaiskirkon kanssa. Ihmisoikeusjärjestön kautta voimme jokainen lähettää vetoomuksen amerikkalaiskirkolle, jotta se painostaisi ghanalaiskirkkoa luopumaan puoskarointisuunnitelmista.

Täytä vaaditut tiedot, valitse Finland kohdasta Outside the U.S. ja lopuksi SIGN:

http://www.change.org/petitions/tell-pcusa-no-pray-the-gay-away-in-ghana
Herra, armahda! Ghanan presbyteerinen kirkko voisi nähdä työssään todellisen hengellisen pahan ja vääryyden. Näihin käsittelyihin suostuvat ihmiset altistuvat mitä suurimmalle hengelliselle vaaralle, joka on olennaisempaa kuin mikään fyysinen tai psyykkinen vaara - näitä kuitenkaan sivuuttamatta.