Homoporno-DVD kelpaa lyömäaseeksi

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • vaeltaja2006


Journalistit tekevät omaa sotapropagandaansa. AP:n mukaan Gaddafin pojan merenranta-asunnosta löytyi "Boyz Tracks" -homovideo-DVD. Se oli sujautettu erilaisten esitteiden sekaan. Gaddafin poika Al-Saadi Gaddafi on 38-vuotias (jos hän on vielä elossa). Asuntoa penkoivat AP:n mukaan journalistit (?). Asunnossa oli paljon luksustavaraa. Tallissa oli neljä autoa (yksi Lamborghini ja yksi bemari) ja Gin-pulloja myös löytyi.

Alkoholi on Libyassa ollut kiellettyä, samoin homoseksuaalisuus. Miten DVD:t olivat joutuneet asuntoon? Mahdollista on, että kapinalliset sujauttivat videon hyllyyn mustamaalatakseen vanhat vallanpitäjät. Samanlaista propagandaa media levitti tehokkaasti, kun Irakin johtaja Saddam Hussein kaatui. Hänen asunnossaan oli mm. kultaisia hanoja. Nyt Gaddafin pojan asunnosta löytyi kultavartisia hammasharjoja.

Gaddafin kolmas poika oli 2001-2003 valiojalkapallotähti ja hänet valittiin Libyan "Vuoden jalkapalloilijaksi". Kuitenkin kerrotaan, että hänen jalkapalloklubinsa menestyi vain sen takia, että tuomarit tuomitsivat Gaddafin joukkueen eduksi. Gaddafin poika yritti myös Italiassa jalkapalloilijan uraa, mutta menestys ei ollut kovin hyvä. 2003 hän sai kolmen kuukauden maahantulokiellon dopingin vuoksi.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

*****

Homoksi leimaaminen on mieluisa lyömäase myös läntisessä lehdistössä, kun on kysymys vihollisesta. Liberaalit aatteet unohtuvat kuin tuosta vain.

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!