Michele Bachmannista ja hänen aviomiehestään on tullut homojen ykkösviholliset

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • (päivitetty )
  • Juhani Viherlahti
  • 9

Ex-Gay Watch -sivustolla osoitetaan Marcus Bachmannin valehtelevan "tohtoroiduista" haastattelun ääninauhoista. Presidenttiehdokkaaksi pyrkivästä Michele Bachmannista ja hänen aviomiehestään on tullut homojen ykkösviholliset.

Bachmann väitti, että vuonna 2010 hänen antamaansa suoraa radiohaastattelua on muokattu. Haastattelussa hän totesi homot barbaareiksi, joita pitää kouluttaa. Homot tarvitsevat kuritusta. Radioasema kaivoi esille alkuperäisen nauhoituksen, jonka perusteella voitiin osoittaa Marcus Bachmannin vääristelevän asioita.

http://www.exgaywatch.com/wp/2011/07/ex-gay-therapist-marcus-bachmann-lies-about-doctored-tapes/

Jon Stewart pilkkaa showssaan Marcus Bachmannia itseään suoraan feminiinisyydestä. Stewart esittelee showssaan herra Bachmannin tanssimassa vaimonsa kanssa lantio reippaasti kieppuen. Bachmannin puhenäytteistä katsojalle annetaan mielikuva feminiinisestä puhetyylistä. Jon Stewart: "Ja tuo tyyppi opettaa [muka] ihmisiä kuinka ei olla gay?

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2011/07/14/Jon_Stewart_Tries_Not_Saying_What_Everyone_is_Thinking/

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

10.07.2011 18:29
Republikaanien ehdokkaaksi presidenttikisaan on pyrkimässä eheytysterapioita kannattava Michele Bachmann. Hänen aviomiehensä johtaa kristillisiä terapiaklinikoita. Nyt on paljastunut, että niissä tehdään nk. eheyttämistä.

Michele Bachmann on kannattanut vuosien ajan avoimesti nk. eheytysterapioita (reparative therapy). Hänen aviomiehensä Marcus Bachmann on ollut erittäin vaitoinainen siitä, yrittääkö hänen kristillinen terapiaklinikkansa muuttaa homoja heteroiksi. Klinikalla työskentelee noin 20 terapeuttia. Klinikat saavat merkittävää (161 000 dollaria) tukea verovaroista Minnesotan osavaltiolta ja USA:n liittovaltiolta.

Jo pitkään on väitetty eheytysterapioiden kuuluvan Marcus Bachmann klinikan ohjelmaan. Truth Wins Out - TWO on organisaatio, joka taistelee virheellistä ajatusta vastaan, jonka mukaan homot voidaan parantaa heteroiksi esimerkiksi uskonnollisen terapian avulla. Järjestön aktivisti John Becker ilmoittautui terapiaan homomiehenä, joka haluaa muuttua heteroksi. Hän piilotti vaatteisiinsa videokameran ja tallensi terapiaistunnot. Terapia tähtäsi todistetusti siihen, että homoseksuaalisuutta aiottiin muuttaa heteroseksiaalisuudeksi. John Beckerillä ei ollut todellisuudessa mitään tarvetta muutokseen. Hän elää parisuhteessa toisen miehen kanssa ja hyväksyy oman seksuaalisen identiteettinsä täysin. Valmistautuessaan terapiaan hän joutui palaamaan nuoruuteen ja katoliseen kasvatukseensa. Näistä löytyivät eväät näytellä itseään hyväksymätöntä homomiestä.

Videotallenteiden perusteella Marcus Bachmannin on vaikea kieltää klinikkansa tekevän eheyttämisterapiaa, jonka useat merkittävät amerikkalaiset terveydenhuollon ammattijärjestöt ovat todenneet vaaralliseksi.

Välittömästi TWO:n paljastusten jälkeen The Nation -niminen lehti haastatteli Andrew Ramirezia, joka oli ollut Bachmannin klinikan käsittelyssä. Klinikan terapeutti oli kertonut Ramirezille, että homous ei ole Jumalan silmissä hyväksyttävä elämäntapa. Ramirezille annettuun "hoitomenetelmään" kuului rukoilua ja raamatunlukua osana terapiaa. Ramirez keskeytti terapiansa. Nyt hän kertoo hyväksyneensä seksuaalisen identiteettinsä ja on tutkinut syvemmin omaa kristillistä vakaumustaan. Hän haluaa kertoa nuorille homoille, että he voivat tehdä samoin. "Haluan lähettää selkeän viestin. Sinussa ei ole mitään vikaa. Eräänä päivänä sinä löydät rakkauden ja hyväksynnän."

TWO:n uutinen klinikkaan kohdistuneesta videoiskusta on suorastaan jännittävää luettavaa. Linkki tuohon uutiseen on tässä alapuolella. Samoin linkki The Nation -lehden uutiseen, joka on otsikoitu suorasukaisesti: "Jumala on luonut sinut heteroseksuaalisuuteen: [presidenttikandidaatti] Michele Bachmannin aviomies tekee Ex-Gay-terapiaa.

Marcus Bachmann ja hänen johtamaltaan klinikalta kieltäydyttiin vastaamasta mitenkään nyt julki tulleisiin tietoihin.

Advocate-lehden uutinen TWO:n videoiskusta klinikalle
TWO: Minä sain Ex-Gay-terapiaa Marcus BAchmannin klinikalla
Nation-lehden uutinen

9 kommenttia

Mitä ilmeisimmin tähän asiaan pitää palata. Olen ehtinyt nähdä ohimennen jonkin uutisen, jossa klinikan johtaja Marcus Bachmannin taustoja on selvitetty. Hänellä sen uutisen mukaan olisi jonkinlainen todistus psykologian alalta, mutta sekin on mitä ilmeisemmin nk. todistustehtaan kirjoittama. Uutisessa puhuttiin psykologian kirjekurssista Bachmannin kohdalla.

Nyt mainitsemani tiedot ovat tarkistamattomia.