Chileläisjärjestö syyttää katolista kirkkoa syrjinnän edistämisestä

  • Uutinen
  • Yhteiskunta
  • Lassi Valve

Chileläinen homojärjestö El Movimiento de Integración y Liberación Homosexual (Movilh) on syyttänyt katolista kirkkoa syrjinnän edistämisestä. Se manipuloi ihmisoikeuskäsitystä omia etujaan edistääkseen.

Chileläinen homojärjestö El Movimiento de Integración y Liberación Homosexual valittaa katolisen kirkon olevan kaksinaamainen; yhtäältä se puolustaa ihmisoikeuksia ja toisaalta se sulkee sukupuolisen moniarvoisuuden pois näistä oikeuksista.

”Katolinen kirkko ei pelkästään halua kieltää homoilta ja lesboilta oikeutta avioliittoon, vaan yrittää myös laillistaa homofobian ja transfobian, mikä on ristiriidassa sen oman vaikkakin epäjohdonmukaisen ajattelun kanssa. Kirkko vastustaa homoseksuaalista käyttäytymistä mutta ei sateenkaariväestöön kuuluvia ihmisiä. Kirkon ajattelu tulehduttaa yhteiskunnan ja se on valheellinen; syrjinnän vastainen laki ei ole koskaan rajoita uskonnonvapautta.”

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Movilh valittaa kirkon julistavan, että muka ”on säädetty lakeja syrjintää vastaa jotta voitaisiin hyökätä sananvapautta ja uskonnonvapautta vastaan, ja rangaistu ihmisiä, historioitsijoita, pappeja siitä, että he ovat ilmaisseet vakaumuksensa avioliiton, perheen ja seksuaalisuuden luonnollisuudesta.”

Universo Gay (Epanja)

Kommentoi jutun aihetta

Sinun tulee kirjautua sisään voidaksesi aloittaa uuden keskustelun

Ei vielä tunnusta? Liity nyt!