Ruotsin Jack Johansson on Mr Gay Europe 2014 (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • human
  • 15.6.2014 12:55
Makuja on toki monia, joten omasta mielestäni ainakaan komein, miehekkäin ja edustavin ei voittanut tänä vuonna.

Tuossa Mr Gay Europe -kisassa oli ohjelmassa muutamia todella huvittavia ja kummallisia asioita.

1) Kun kisa on Mr Gay (eli miehestä pitävien miesten kisa), niin miksi sinne tungetaan Gay-miehiä suukottelemaan, flirttailemaan ja heiltä puhelinnumeroita leikillisesti peräämään naisellinen transu-drag? Naisellinen tai tekonaisellinen ei yhtäkään Gay-miestä vedä puoleensa, joten miksi sellaista virheellistä mielikuvaa tungetaan ja tuputetaan tuonne mukaan?!
- eihän hetero-mister kisoissakaan kisaajia suutele, flirttaile tai numeroita perää miesjuontaja.

Sinällään ko. trans-drag oli ihan hupaisa, mutta tosiaan, eikö trans-dragit voisi jättää suukottelemaan ja flirttaamaan kisaajia trans-drag-kisoihin tai johonkin mr bi -kisaan. Hoopoa viestiä kuvaa, että homo-miehiä muka kiinnostaisivat naiset tai "naiset" (yhtään sen enempää, kuin hetero-miehistäkään ei viestitä miehistä kiinnostuneina).

Transu-drag voi hyvin olla juontajana, mutta laitettakoon sinne toiseksi juotajaksi mieluiten aikuinen nuorimies tai joku komea miesjuontaja flirttaamaan kisaajien kanssa.

2) Vaikka kisan melko vähälukuisessa yleisössä olikin myös naisia iso joukko ja ilmeisesti heteroyleisöäkin, niin silti, miksi välinumeroesiintyjiksi piti hankkia lähinnä naisesiintyjiä? Muotinäytöksessä sen vielä ymmärsi, sekä naismallien että kisaaja-miesmallien kombinaationa, koska kisoja ilmeisesti sponsoroinut muotisuunnittelija tekee asuja molemmille, mutta saksalainen naislaulajatar oli vähän kummallinen valinta (vaikka ihan ok laulajana, mutta ko. artisti vielä yhden biisinsä jälkeen pyysi yleisöstä nostamaan kätensä ylös niiden, jotka biisin tunsivat - juuri kukaan ei nostanut kättään ; )
Eli eikö Mr Gay -kisaan nyt voisi hankkia välinumero-esiintyjiä sentään paremmin Gay-kiinnostavuuden perusteella.

Itävallan Mr Gay Europe -kisa oli siinä mielessä esim. Helsingin Mr Gay Finland -kisoja huonommin yleisöjärjestetty, että vähälukuinen yleitö oli laitettu "kilometrin päähän" kisaajien lavasta, mikä selvästi latisti ja etäännytti tunnelmaa.

Kommenttia muokattu: 15.06.2014 klo 13:02
  • 2 / 4
  • SaintJudy
  • 15.6.2014 17:56
Hmmm...lava oli täynnä miehiä ja Human vaan miettii kisan juontajana ollutta "trans-dragiä"...?


*Se nimike taitaa kyllä olla edelleenkin drag queen...
Ei kai tuon kisan ohjelman tarvitse olla silleen "eroottinen"? Kisailijat kuuluvat luokkaan "gay", kun heistä suoritetaan valinta, mutta miksi muiden henkilöiden tai ohjelmanumeroiden pitäisi olla? Eihän niistä valita mitään.

Siitä olen samaa mieltä, että yleisön suhde itse tapahtumaan jäi hieman etäiseksi.
  • 4 / 4
  • Riquman1990
  • 16.6.2014 16:49
Näyttää ainakin ruotsalaiselta eikä miltään ählämiltä. ;D

human • 15.06.2014 12:55

"...eikö trans-dragit voisi jättää suukottelemaan ja flirttaamaan kisaajia trans-drag-kisoihin tai johonkin mr bi -kisaan."

Jaa, et bit on kiinnostunu transuilijoista vai? ;D