Italialaispappi: maanjäristykset rangaistus samaa sukupuolta olevien parisuhteiden hyväksymisestä (juttukommentit)

  • 1 / 6
  • 1965
  • 7.11.2016 12:19
Eräs nuori tyttö tuli raskaaksi 16-vuotiaana. Koska hän oli kristillisestä kodista, hän halusi synnyttää lapsen. Mutta vanhempiaan uhmaten päätti luovuttaa lapsen adoptoitavaksi, koska eli villiä nuoruuttaan. Myöhemmin vakiinnuttuaan hän oli jälleen raskaana, ja iloinen uudesta mahdollisuudesta. Lapsi syntyi terveenä ja äiti oli onnellinen. Mutta yllättäen lapsi menehtyi kätkytkuolemaan muutaman kuukauden ikäisenä. Äiti kamppaili syyllisyyden kanssa ja oli varma siitä, että lapsen kuolema oli Jumalan rangaistus. Tuossa tilanteessa on luonnollista tuntea syyllisyyttä. Meillä on taipumusta siihen, olimme uskovaisia tai emme.

Onneksi nykyisin ei tarvitse tuntea syyllisyyttä mistään - tämä kaikki on vaan peliä:

On näet mahdollista, että elämme jonkun muun luomassa simulaatiossa, sanovat johtavat tiedemiehet. Olemme osa äärimäisen hienosti toteutettua peliä, jota ohjailee meitä huomattavasti kehittyneempi taho, ehkä ihan vaan huvin vuoksi:

http://nyt.fi/a1478486397483

"Ainakin käsillä on yksi parhaista järkiperusteista sille, että jonkinlainen luoja voi olla olemassa."

Niinpä niin, uskon että Vatikaani näkee myös simulaation takana Jumalan. Eli syyllisyydestä emme pääse eroon vaikka miten rimpuilisimme. Mutta eikö ole ihan tervettä pohtia omaa osuutemme siihen, mitä meille tapahtuu?
Tuo ajatus simulaatiosta on vähän kuin Stephen Kingin kirjoittamasta Kuvun alla (Under the Dome) -tieteisromaanista.
  • 3 / 6
  • 1965
  • 7.11.2016 14:15
Mulle taas Under the Domesta tuli mieleen Twin Peaks, jota aikoinaan seurasin ahkerasti.
  • 4 / 6
  • Havainnoija
  • 8.11.2016 0:38
Cavalcodin typerehtimisessä ei sinänsä ole mitään uutta. Ne jotka ovat seuranneet tiedotusvälineitä, tietävät varsin hyvin, että katoliset papit ovat jo vuosia päästelleet vastaavanlaisia aivopieruja. Homojen syytä ovat olleet niin Uuden-Seelannin kuin muidenkin maiden maanjäristykset, Amerikan hirmumyrskyt, tulivuorenpurkaukset, tulvat, surkeat säät Britanniassa, mannerjäätiköiden sulaminen ja merenpinnan nousu ynnä ties mitä. Huvittavin oli kenties erään katolisen suurisuun kailotus, että kun tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan, niin Jeesus joutuu menemään naimisiin miehen kanssa toisen tulemisensa jälkeen.
Vastaavanlaisia katolisten kirkonmiesten aivotoiminnan tuloksia voi lukea päivittäin maailman tiedotusvälineistä.

Kalifornialainen kirkko jakoi lehtisiä, joissa kerrottiin demokraatteja äänestävien tekevän kuolemansynnin, joka johtaa helevettiin. Kirkko yritti väittää lehtisen olevan ulkopuolisen ryhmän tekemä, vaikka pastori saarnassaan oli juuri niin sanonut. Kirkko saattaa menettää verovapauden julkaistuaan kiellettyä materiaalia eli sotkeuduttuaan vaalikamppailuun.
  • 5 / 6
  • human
  • 8.11.2016 1:51
"Vatikaani on torjunut Cavalcolin käsitykset "pakanallisena" ja toteaa niiden olevan esikristilliseltä ajalta."

Sekava tuo vatikaanin lausunto, sillä pakanahan on kristittyjen käyttöön ottama haukkumanimitys muiden uskontojen uskovaisista. Eli miten se liittyykään tuossa vatikaanin lausahduksessa esikristilliseen aikaan - pitääkö vatikaani sitä kristillistä aikaa pakanallisena? Ilmeisestikin. :D

Todennäköisempäähän on että Italian maanjäristykset olivat sen katolilaisten nais-jumalan vihanpuuska siitä että vatikaani on maailmamme vihoviimeisin maa, jossa naisilla ei ole äänioikeuttakaan. Joten hopi, hopi vatikaani - älkää olko umpiheteroita naisvihaajia. Ja lopettakaa se katolilainen pedofilia ja pederastia!

Sitäpaitsi Hollannissa on ollut yhdenvertainen avioliitto jo 15 vuotta ja sielläkin on katolilaisia, eikä se katolilaisten mielikuvitusjumala ole vielä Hollantiakaan hukuttanut.

Kommenttia muokattu: 08.11.2016 klo 01:56
  • 6 / 6
  • 1965
  • 8.11.2016 17:57
Oletteko katsoneet TV1:n sarjaa "Kotiin takaisin"? Siinä homoa "hoidetaan" normaaliksi tavoilla joka saa katsojan voimaan huonosti.