YK:ta painostetaan olemaan tukematta samaa sukupuolta olevia pareja ja näiden perheitä (juttukommentit)

Civil Society for the Family:n naisella on pitkä tukka ja tytöllä poninhäntä. Kuvan miehillä sen sijaan lyhyet kuontalot. Tämmöisten kanssa saa olla erittäin varovainen, kun keräävät vaalikarjaa taakseen. Mikä muu normi tulee seuraavaksi? Joutuuko Britannia uudistamaan anaaliseksin kieltävän lain?
  • 2 / 2
  • human
  • 5.5.2016 19:13
Siis: Evil Society of the Abrahamic religions Family

kristillinen heteroseksuaalisesti suuntautunut perhemalli perustuu siis hlbt-ihmistten sortamiseen, eikä heteroseksuaalisesti suuntautuneeseen rakkauteen ja raamatussa esitettyyn ohjeeseen: "rakkaus ei kahdehdi". http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/1Kor.13.html

Noin siitäkin huolimatta että ainoat, jotka uuden testamentin mukaan ovat Paratiisissa, ovat jesse ja hänen kanssaan ristille tuomittu toinen rikollinen mies.

luuk. 23:43 (ristillä) "Niin jeesus sanoi hänelle (toiselle, ristille tuomitulle rikolliselle) : Totisesti minä sanon sinulle: tänä päivänä pitää sinun oleman minun kanssani paratiisissa."

https://en.wikipedia.org/wiki/Penitent_thief

Ilmeisen hyvin ovat kahdestaan siellä Paratiisissa viihtyneet, kun kumpaakaan ei ole sen koommin näkynyt mailla eikä halmeilla - ja sekös umpi-kristinuskovaisia kaihertaa niin pirusti, että ovat ottaneet hlbt-ihmiset silmätikuikseen ... siis silmähirsikseeen.

Kommenttia muokattu: 05.05.2016 klo 19:31