Viidakkoveitsin aseistautuneet hyökkääjät surmasivat bangladeshiläisen hlbti-aktivistin (juttukommentit)

Eli samantyyppinen homon surma kuin tässä keväällä ortodoksi-kristitty Putinin hallintoseurakunnan johtaman naapurimaamme Pietarissakin homo-toimittajan surma. Nuo umpi-kristityt ja umpi-islamistit ovat ihan yksi ja sama saatanallinen porukka.

Kommenttia muokattu: 25.04.2016 klo 21:50
Miksi muuten Ranneliikkeen toimitus ei koskaan kirjoita "ääri-kristittyinä" -termillä katolisten, paavin, putinin, kirillin, jenkkilän raamattuvyöhykkeen yms tekosista meitä hlbt-ihmisiä vastaan? "ääri-islamisti" -termiä kuitenkin käytettään.

Halutaanko yhden uskomuksen harrastajien pahoja tekoja paapoa jotenkin ristiriitaisen erilailla, kuin muiden vastaavia? Kyllähän äärimielisistä kristityistä olisi hyvä käyttää yhtä lailla "ääri-kristitty" -termiä uutisoinneissa.

Esim. nyt Ranneliikkeen (saman toimittajan kirjoittamassa) uutisessa Mississippin ja Pohjois-Carolinan hlbt-ihmisten vastaisista laeistahan taustalla ovat nimenomaan kyseisten osavaltioiden ääri-kristityt, mutta sitä ei jostain syystä mainita Ranneliikkeen uutisessa lainkaan. Kummallista.

Kommenttia muokattu: 27.04.2016 klo 14:52
  • 4 / 10
  • Kolmoisritti
  • 26.4.2016 15:42
Putin esiintyy ortodoksiuskovaisena ja on lahjoittanut suuria summia rahaa ortodoksi kirkkojen korjaustöihin, mikä on tietenkin laskelmoitua: ei tuollainen murhaaja voi olla oikesti mikään kristitty, vaikka kynttilä kädessä seisookin kirkossa-ja tässä voi myös syyttää kirkkoa, että miten korruptoitunut se on Venäjällä, että rahasta tehdään mitä vaan. Mennään homoja vastaan ikonit kädessä: hyväksytään murhaaminen! Tuollaiset valepapit sietäisi tuomita herjauskampanjoilla. Suomen ortodoksinen kirkko ei tee mitään: Homoja saa tappaa! kun taas ne pitäisi julkisuudessa ja omissa kokouksissaan jyrkästi tuomita. Onko luterilaisetkaan tuominneet? Kirkot ovat rahan edessä niin rähmällään, että hävettää!!!!

Sitten Putin heiluu sen rikollisen moottoripyöräjärjestön kanssa. Vttu mikä paska! Ylimakeilee joka suuntaan, että varmaan antaisi persettäänkin niille moottoripyöräkundeille, jos ei olisi niin hävettävää.

Venäjä pitäisi eristää EU:sta kaikin keinoin Putinin ja ortodoksisen kirkon tekojen takia! Mitä tuollaisia barbaareja tänne halutaan, koska ne kumminkin sabotoivat demokratiaa, jos vain voivat.

Kommenttia muokattu: 26.04.2016 klo 15:49
Yritätkö Kolmoisriitti uskotella, että kun kristitty tekee pahaa, niin hän ei muka olisikaan kristitty? Mutta jos islaminuskoinen tekee jotain pahaa, niin hänkö on silloin kuitenkin ääri-islamisti, eikä oikeasti islaminuskoinen?

Tuolla logiikalla siis esim. paavali, jolla on raamatussa vihanjulistusta ihan pirusti, ei ollutkaan siis kristitty ... ja tuomitsihan se jessekin kanssaan eri mieltä olleita, eli sekään ei sitten ilmeisestikään ollut kristitty ... toisaalta kristinuskomus kuitenkin julistaa että kaikki ovat syntisiä, eli pahantekijöitä ... etenkin ortodoksi-kristillisyyden mielestähän kaikki tekevät syntiä, koka ajan, mutta sitä varten tuossa suuntauksessa pitää rukoilla ja katuakin koko ajan, vuodet läpeensä. Kuten katolisuudessakin. Ja eipä se luterilaisuuskaan siitä olennaisesti eroa tuossakaan.

Voi teitä ristiriitaisia uskovaisia.

Kevättalvellla oli surkuhupaisaa sekin, miten Helsingin hiippakunnan piispa Irja Askola sätti lehtikirjoituksessaan että ihmisistä on tullut ahneita, rahan ahneita ... mutta hänen oma palkkansa on kymmenisen tuhatta euroa kuukaudessa. En lähde edes arvailemaan, mitä arkkipiispan palkka mahtaa olla. jesse taisi kehoittaa usisjohtajia kaidalla tiellään karttamaan palkkakuoppia ;D

Kommenttia muokattu: 27.04.2016 klo 15:13
  • 6 / 10
  • Public eye
  • 27.4.2016 15:34
human, ei tarvitse arvailla. Lehtitietojen mukaan arkkipiispan palkkatulo ja samalla koko verotettava tulo vuonna 2014 oli 129905 euroa ja Irja Askolan vastaava summa 116964 euroa.

Enpä vaihtaisi hommia kummankaan kanssa ainakaan tuon rahan vuoksi. Kun paskaa sataa niskaan jatkuvasti oikealta ja vasemmalta, motivaatio on jossain muualla kuin kukkarossa.
  • 7 / 10
  • Kolmoisritti
  • 29.4.2016 19:13
Minä olen sitä mieltä, että rahan edessä ollaan liikaa rähmällään niinkuin tuon Venäjän kanssa on nähty: ei tuollaisia saa päästä mihinkään EU-yhteistyöhön- ei koskaan!- ellei niitten parlamentaarinen demokratia toimi tai korruptio vähene eikä se tule koskaan siitä miksikään muuttumaan. Nehän elää kuin jossakin AL - Capone - mafia - maassa, ja nimenomaan tässä on tämä hlbt-väen kamala asema....Vittuun tuollaiset! Pitää vastustaa KAIKIN VOIMIN ja tehdä selväksi Putinille. Se aseistaa koko ajan omaa valtiotaan ja uhkailee ketä tahansa...nyt Ruotsia. FAN! Ihmisoikeudet ovat maailman tärkeimpiä asioita - aivan luovuttamattomia!

Siellä ne yhdet pitää orjia! ( Isis!) EI HYVÄ JUMALA!!! Ja toisaalla kidnapataan tyttöjä(Afrikka)....

Yksi asia, mikä homojen tulisi tajuat, että kakessa on mukana RAHA ja miten kakkua jaetaan: kuka saa ja kuinka paljon? TÄMÄ on se PERUSKUVIO. Heterot tekee mitä tahansa ja käyttävät uskontoa hyväkseen kunhan saavat rahaa ja kovapalkkaisia asemia. Sen edessä menee ihmisoikeudet ja demokratia. Niiden annetaan mennä kunhan saa massia. Uskovaisian elvistellään kunhan se hyödyttää niinkuin just politiikassa. Kukaan niitä oikeasti ota tosissaan. Omat rikastumiskanavat kun pitää löytyä ja päästä istumaan rahakasan päällä. Näin on. Älkää uskoko niin helposti mitä valehdellaan! Ainahan saa pyörtää sanansa ja kääntää takkia.

Tarkatkaa, mitä ne tekee! Teot kertovat, mitä ne ovat! Useinhan just näitä tekoja pimitetään, ettei paljastuta. Monesti ideologioita käytetään hyväksi, kun on muodissa olla jotain: et saa sitä silkkityynyä pään alle. Sitten taas takkia käännetään, kun tuuli puhaltaa toisesta suunnasta, ettei tulot vähene.

Kommenttia muokattu: 29.04.2016 klo 19:27
Useimmat maat joissa homoseksuaalisuudesta saa kuolemantuomion sijaitsevat Lähi-Idän aluella ja niiden valtauskonto on,yllätys yllätys,Islam.
Eli onko muslimit meidän kannalta pahempia kuin kristityt?
No todellakin.
Muslimien puolusteleminen on älyllistä epärehellisyyttä,sillä ei ole väliä mitä on tapahtunut historian kuluessa vaan sillä mitä tapahtuu tänä päivänä ja muslimimaat eivät ole aikeissakaan luopua homojen tappamisesta. (Toisin kuin useimmat kristityt maat,joissa homopareja vihitään ja syrjintä on lailla kielletty.)
On hyvin erikoista että niin monet homot puolustavat tätä väkivaltaista ideologiaa,joka on valmis kivittämään meidät hengiltä,mutta samaan hengenvetoon haukkuvat kristittyjä asioista jotka ovat tapahtuneet satoja vuosia sitten.
Kaikki uskonnot ovat pahasta ja 99% prosenttia niistä tuomitsee homouden opeissaan,mutta katsokaa ympärillenne niin näette mikä valtauskonto kohtelee meitä tällä hetkellä kaikein epäinhimillisimmällä tavalla.
En nähnyt tuossa uutisessa, että tuolla miehellä olisi ollut aseistettua henkivartijaa.
En tiedä, mutta luulisi länsimaisten järjestöjen tehdessä yhteistyötä paikallisen homoaktivistin kanssa kartoittavan aktivistin turvallisuustilanteen. Jos huonolta näyttää, niin tarvittaessa sitten kustantaa hälle henkivartijan tai jonkun pyssyn.

Kommenttia muokattu: 07.05.2016 klo 13:17
"Muslimien puolusteleminen on älyllistä epärehellisyyttä,sillä ei ole väliä mitä on tapahtunut historian kuluessa vaan sillä mitä tapahtuu tänä päivänä ja muslimimaat eivät ole aikeissakaan luopua homojen tappamisesta."

On hyvää lukutaitoa erottaa islamin ääri-ilmiöt, fundamentalismi ja radikalisoituminen. Ismamista löytyy konservatismia kuten muista uskonnoista, myös kristinuskosta, jolla on suurempi vaikutus ihmisten elämään ja asenteisiin länsimaissa. Kristinusko suhtautuu vieläkin kielteisesti homoihin, vaikka maiden lait olisivat kuinka edistuksellisiä. Arvelisin, että fundiskristityt eivät radikalisoidu samalla tavalla koska uskonto ja lainsäädäntö länsimaissa on erillään, tämä ei kuitenkaan sulje pois sitä miten raamattuun vedoten pyritään syrjimään homoja vaikuttamalla jopa lainsäädäntöön. Länsimainen homofobia ei useinkaan ole suoranaisesti linkitetty uskontoon, vaan ennakkoluuloihin, joita perustellaan raamatunkohdilla. Kristitit ja muslimit ovat eläneet länsimaissa hyvinkin sopuisasti vuosisatoja, viimevuosien terrorismi ja ääri-ilmiöt ovat horjuttaneet tätä yllättävän vähän.

Ei ole mitenkään erikoista, että joitakin uskontoja puolustetaan ennakkoluuloja vastaan niiden luomien negatiivisten ääri-ilmiöiden vuoksi. On valitettavaa ja tuomittavaa mitä islamistisissa valtioissa tapahtuu. Mutta on myös tuomittavaa se miten näitä käytetään ennakkoluulojen lietsomiseen länsimaissa asuvia muslimia vastaan, tämä, jos mikä johtaa radikalisoitumiseen länsimaissa.


"Kaikki uskonnot ovat pahasta ja 99% prosenttia niistä tuomitsee homouden opeissaan,mutta katsokaa ympärillenne niin näette mikä valtauskonto kohtelee meitä tällä hetkellä kaikein epäinhimillisimmällä tavalla."

Katolinen kirkko