Saksalainen homokansanedustaja Volker Beck jäi kiinni huumeista (juttukommentit)

  • 1 / 36
  • Jorma Hentilä
  • 2.3.2016 23:31
Saksan liittopäivien edellinen metaamfetamiinitapaus on vuodelta 2014. SPD:n hampurilainen kansanedustaja Michael Hartmann jäi kiinni käytyään toukokuussa 2014 ostamassa ainetta Tempelhofissa Berliinissä sijaitsevalla siirtolapuutara-alueella majailleelta diileriltä. Tämä kertoi myyneensä ainetta Hartmannille mm. lokakuussa 2013. MH luopui tehtävistään, mutta piti paikan liittopäivillä. Hän sai sakkoja.

Hartmann oli elänyt julkisuuden suhteen kaapissa, mutta hampurilainen aikakauslehti Stern paljasti hänen homoutensa heinäkuussa 2014.
Sinällään ikävää, sekä huumeiden käyttö että etenkin katolisten, bi-ukkomiesten yms harrastama lasten ja nuorten metsästys, mutta perin kummallista että vaeltaja2006 ei kerro jutussa lainkaan sitä että tuo Volker Beck (synt. 1960) eli pitkässä, 17 vuoden parisuhteessa Jacques Teyssier:n (synt. 1955) kanssa, kunnes Jacques kuoli syöpään 2009.

Volker Beck https://en.wikipedia.org/wiki/Volker_Beck_(politician)
Jacques Teyssier https://en.wikipedia.org/wiki/Jacques_Teyssier

Kommenttia muokattu: 03.03.2016 klo 00:13
Human, on "sinällän ikävää" että jaksat yhä ilmaista näitä sinun myrkyllisiä ennakkoluuloihisi perustuvia mielipiteitäsi muista vähemmistöistä ja on "perin kummallista" miten samalla kuvittelet puolustavasi homojen asemaa.
  • 5 / 36
  • Olli Stålström
  • 3.3.2016 13:41
Olen tosi iloinen siitä, että Vaeltaja-nimimerkkiä käyttävä ranneliikkeen toimittaja on palannut takaisin töihin.

Olen kaivannut sellaista tiedottamista, joka pysyy asiassa ja jossa uskalletaan puuttua myös oman erilliskulttuurin sisäisiin ongelmiin.
vaeltaja2006, kun kuitenkin kirjoitit pedofiliaankin liityvän uutisen, jossa kertoilit kyseisen henkilön poliittisesta urasta ja aktivismista meidän HLBT-ihmisten puolesta, niin olisi kyllä ollut syytä, väärinkäsitystenkin torjumiseksi, kertoa että kyseinen henkilö eli liki 20 vuoden rakkaus-parisuhteessa ikäisensä miehen kanssa.

Ranneliikkeessä(kin) on kummallista se, että homoista kirjoitellaan ja homot mainitaan uutisissa kyllä, jopa vääristellenkin ihan muihin seksuaalivähemmistöihin liittyvissä jutuissa ja niiden kommenteissa, mutta eritoten biseksuaaleista ei kirjoiteta juurikaan mitään, eikä juuri koskaan mainita - Mutta jos huomauttaa heistäkin, alkaa vikinä ja ujelllus.

Selasin tuossa läpi Ranneliikkeen uutiskirjoituksia esim. Nokia mission entisestä johtajasta, Markku Koivistosta, eikä yhdessäkään uutisikirjoituksessa häntä mainita biseksuaalina, vaikka hän oli vaimonsa kanssa naimisissa, tuomitsi ja saarnasi homoja vastaan ja jäi sitten kuitenkin kiinni nuorenmiehen seksuaalisesta vikittelystä.
Ja siten, kun täältä Etsi-toiminnolla hakee "biseksuaali", ei löydykään yhtäkään noista uutisista hänestä, eli koko hänenkin tapauksensa biseksuaalina ei tule esiin, jostain syystä. (vs se että homo-sanalla haku tuo esille kuitenkin oheisenkin uutisen - eli ikävissä uutisissa homot kyllä mainitaan, mutta biseksuaaleja ei - miksiköhän noin?).

Ranneliikkeessähän on ollut joskus uutisia siitäkin, miten Yhdysvalloissa homofobiset, naisen kanssa avioliitossa olevat (eli biseksuaalit), kristin-uskovaisset republikaanisenaattorit/edustajainhuoneelaiset ovat jääneet kiinni toilet-poikienmetsästys-touhuissaan, mutta niitä uutisia Ranneliike ei - josain oudosta syystä - ole koskaan uutisoinut asiallisen avoimesti tyyliin "Biseksuaali uskovainen republikaani senaattori jäi kiinni poikien vikittelystä wc:ssä". Miksiköhän noin erilaista otsikointia?

Kyllähän me kaikki tiedämme sen, että nuorten poikien vikittely on tyypillisempää bi-(akka)miesten käyttäytymistä, kuin muilla seksuaalivähemmistöillä. Tuotahan se antiikin Kreikan pederastiakin oli.

xxx, olet itse kirjoiittanut homoista kaikenmoista soopaa, mutta sitten kuitenkin pillität asiasta jostain syystäsi.

En ala pitämään homoja minään "sylkykuppina" täällä, en etenkään saatanallisten uskontojen taholta.

Kommenttia muokattu: 03.03.2016 klo 17:37
Ja mitenköhän uskonto liittyy tähänkin uutiseen? Humanilla on aika paha pakkomielle asiasta, ei eroa mitenkään ääriuskovaisten ajattelutavasta.
Olli Stålström: Olen kaivannut sellaista tiedottamista, joka pysyy asiassa ja jossa uskalletaan puuttua myös oman erilliskulttuurin sisäisiin ongelmiin."

Se olisi tosiaan hyvä jos kaikkienkin eri seksuaalivähemmistöjen eirilliskulttuurien sisäisiin ongelmiin uskallettaisiin puuttua täällä - mutta noinkohan. Vai oletko Olli huomannut minkä verran hlbt-uskovais-, trans-, biseksuaali-erilliskulttuurien sisäisiin ongelmiin puuttumista täällä Ranneliikkeen uutisissa? Oheisessa uutisessakaan ei haluta jostain syystä mainita sitä, että siinä mainittua Saksan vihreiden pedofilia-kantaa olivat puolustamassa taannoin myös kyseisen puolueen biseksuaalitkiin ... heterroista puhumattakaan. (mutta mitäs sillä yleenä onkaan väliä, kun kaikenhan voi leimata homojen syyksi )

Kun homona tunnettu poliitikko ja ihmisoikeusaktivisti jää kiinni pienen huumemäärän hallussapidosta ja päättää sen vuoksi jättää tehtävänsä, niin mitähän voisimme odottaa "moraalilta" tällä ihan toisella taholla, joka on vuosisatoja tuominnut, vainonnut ja tappanut homoja, vaikka tämä taho on vuosikymmeniä, vuosisatojakin itse sitten harrastanut ristiriitaisen biseksuaalista pedofiliaansa ja pederastiaansa maailmalaajuisesti:

Tässä vain osa, catholic church sexual abuse cases
https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_Church_sexual_abuse_cases

Tuon paljastamisesta kertova elokuvakin palkittiin juuri Oscarilla
http://www.bostonglobe.com/arts/movies/spotlight-movie
Spotlight-traileri: https://www.youtube.com/watch?v=Zg5zSVxx9JM

Lisäksihän tuo taho on tehnyt ja tekee yhä järjettömän paljon syntiä, pahaa naisia kohtaan. Mutta tuskinpa tuolla kirkolla riittää moraalista selkärankaa vastata pahoista teoistaan, luopua "tehtävistään" ja lopettaa syntien tekemisensä ...

Kommenttia muokattu: 03.03.2016 klo 16:29
"Vuoden 2013 parlamenttivaalien alla hän oli yksi niistä kansanedustajista, joita syytettiin pedofiliaa suosineesta kirjoittelusta 1980-luvulla. Vaalitaistelussa nostettiin esiin liberaalien ja vihreiden myötämielisyys pedofiiliryhmiä kohtaan 70- ja 80-luvuilla. Molemmat puolueet olivat niin "liberaaleja", että ne ottivat suojiinsa erilaisia erityisryhmiä, kuten pedofiiliryhmät. Luultavasti pedofilia-kohun vuoksi vihreät kärsivät vaalitappion 2013."

Ihan yleisestä mielenkiinnosta, keitäs ja mitäs seksuaalisuus-identiteettejä nuo muut kansanedustajat olivat? Tutkivaa journalismia?

Ai niin, noissa Saksan vihreiden pedofilia-sallivuus -syytöksissähän keskiössä oli tämä ?oletushetero puheenjohtaja, Jürgen Trittin
http://www.theguardian.com/world/german-elections-blog-2013/2013/sep/16/german-green-jurgen-trittin-regret-paedophilia-pamphlet
https://de.wikipedia.org/wiki/J%C3%BCrgen_Trittin

Tuo asiahan oli liikkeessä laaja ongelma
https://newrepublic.com/article/120379/german-green-party-pedophilia-scandal
http://www.spiegel.de/international/germany/past-pedophile-links-haunt-german-green-party-a-899544.html
http://www.dw.com/en/pedophilia-scandal-entangles-german-greens/a-16836153

Mutta eritoten katolinen kirkko on Saksassakin puuhastellut käytännössä pedofilia-teoissaan

catholic sexual abuse cases in Europe - Germany:
https://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sexual_abuse_cases_in_Europe#Germany
http://www.spiegel.de/international/germany/culture-of-collusion-how-the-german-catholic-church-protected-a-pedophile-priest-a-620925.html
At least 231 children abused at Catholic boys’ choir run by Pope Benedict’s brother:
http://www.thejournal.ie/regensburg-domspatzen-ratzinger-benedict-choir-child-abuse-scandal-2538826-Jan2016/

http://www.freerepublic.com/focus/religion/2499240/posts

Joten on siinä Saksan kristillisdemokraateillakin sormensa pippeleissä ollut.

Omasta mielestäni lapsiin ja nuoriin kohdistuva seksuaalinen pahaksikäyttö on pahimman luokan pahantekoa. Alle 25-vuotiaat ovat seksuaalisuutensa ja rakkauden alkuaskeleissa ja heidät pitäisi ehdottomasti kaikkien vanhempien ihmisten jättää rauhaan noissa asioissa. Seksuaalisuusaioista, rakkaudesta voi kertoa ja puhua - sortumatta "opettamaan" huonoja, välinpitämättömiä pahaksikäyttökäytäntö-asenteita.

Kommenttia muokattu: 03.03.2016 klo 17:04
Mitenkähän "Ateisti" puolustaa niin kiivaasti ja toistuvasti uskontoja, uskovaisia, uskontojen ongelmista ja uskovaisten pahanteoista? Ei oikein ateistina vakuuta : )

Niin kauan kuin uskomukset nojaavat ideologiakirjasiin, joissa naisia eriarvoistetaan ja alistetaan, joissa uskotellaan höpönhöpön mielikuvitus-olentoihin - eikä todellisuuteen, joissa ei puhuta luonnosta ja sivistymisestä paljoa yhtään mitään, joissa keskitytään pahantekojen armolliseen paapomiseen, joissa palvotaan kuolemaa eikä elämää ja tervehenkisiä elämän iloja, joissa tuomitaan vastuullinen aikuisten rakkaus ja rakastelun ilot muka syntinä ja joissa tuomitaan muut uskonnot ja uskonnoista vapaus, niin kauan ne ovat vain täyttä sontaa, ihan omista syistään.

Huomaatkos, ymmärrätkös "Ateisti" yhtään, että minä en tuomitse (kuten uskonnot ja uskovaiset tuomitsevat), vaan vain kerron avoimesti, mitä uskonnoissa puuhastellaan - ja mitä henkisiä valuvikoja niissä on. Sovittakoot ne itse omat syntinsä, jos niillä henkistä ja moraalista potenssia siihen on ...

Näetkö "Ateisti" uskonnot hyviksinä? Vai ovatko ne ihan peeppari-touhua?
; )

p.s. "Ateisti", uskonto liittyy uutiseen hyvinkin olennaisesti, koska Saksan kristillis(tekopyhä)puolueet nimenomaan ottivat tuossa pedofilia-asiassa vihreät ja liberaalit hampaisiinsa, vaikka Saksan kristillisten omassa piirissä pedofiliaakin harrastetaankin.

Kommenttia muokattu: 03.03.2016 klo 17:32
Human, varmaan Beckin elämänkertaa ja yksityiselämää olisi kenties voinut avata laajemmin, mutta vähintään yhtä perusteltua oli keskittyä tämän poliittiseen toimintaan, tähän tapaukseen ja puolueensa kohtaamiin muihin skandaaleihin. Kun kyse ei ollut mistään henkilökuvasta.

Nokia mission Markku Koivisto on oma tapauksensa. Oli Koiviston suuntautuneisuuden määritelmä mikä ikänänsä, ei kahden ihmisen välistä suhdetta tai jonkun harjoittamaa vokottelua voi nimittää "biseksuaaliseksi". Ja Koivisto voi vallan hyvin olla homo, mutta syystä tai toisesta yrittää elää jokin kieroutuneen hetero-ihanteen mukaan. Ihan kuin ne rysän päältä kiinni jääneet poikia vikittelevät heterokulissia ylläpitävät republikaanitkin. Biseksuaalisuuden ja homoseksuaalisuuden raja-aita ei ole näissä tapauksissa parisuhteesta pääteltävissä.

Kyllähän me kaikki tiedämme, että on paras olla väittämättä "kyllähän me kaikki tiedämme" ainakaan sen suhteen kuka erityisesti vikittelee ketäkin. Kun emme tiedä.

Kyllä uskonnon nimissä tapahtuvaa vallankäyttöä voi ja on syytäkin kritisoida. Mutta sen voi tehdä muutenkin kuin tikun pakaraansa saanut mölyapina. Human, jostain syystä et osaa hillitä itseäsi, vaan sen sijaan matalaotsaisella lähestymistavallasi loukkaat kaikkia hengellisen maailmankatsomuksen omaavia ihmisiä, ja tarpeen vaatiessa muitakin.
"xxx, olet itse kirjoiittanut homoista kaikenmoista soopaa, mutta sitten kuitenkin pillität asiasta jostain syystäsi."

Ei, en pillitä vaan korjaan sinun kommentteja toistuvasti. Ikävää, jos edelleen pidät näitä oikauksia soopana.
  • 13 / 36
  • Jorma Hentilä
  • 3.3.2016 20:05
smo, kiitokset sinulle!

Välillä on kommenttiketjuja lukiessaan joutunut muistuttamaan itselleen, ettei ole lukemassa suomi24:n sivua.

Uskontoja, kirkkoja, muita uskonnollisia yhdyskuntia voi ja pitääkin kritisoida, kun siihen on syytä. Mutta sen voi tehdä asiallisesti, ketään toista - tahallisesti - loukkaamatta.

Oma historiani Suomen ev.lut. kirkon ja muidenkin kirkkojen ynnä mm. kotimaisten herätysliikkeiden sanojen ja tekojen syynäämisessä homonäkökulmasta, mutta ei pelkästään siitä, ulottuu 60-luvulle. Matka piispojen seksuaalieettisestä kannanotosta Ajankohtainen asia (1966) on pitkä loikka tähän päivään. Mutta kritisoitavaa riittää, varsinkin viidesläisissä herätysliikkeissä.

En tiedä Volker Beckin uskonnollisista näkemyksistä mitään. Saksa jakaantuu - ei mitenkään jyrkkärajaisesti - katoliseen etelään (josta Beck ymmärtääkseni on kotoisin) ja evankeliseen (luterilaiseen) pohjoiseen. Evenkelisista maakirkoista kolme (Hessen-Nassau, Rheinland, Norddeutschland) siunaa suhteensa virallistaneet sateenkaariparit vastaavalla tavalla kuin heteroavioliiton solmineet. Saksassa avioliitto solmitaan ja parisuhde virallistetaan maistraatissa.

Ylipäänsä pohjoisen ja läntisen Euroopan ja monien Pohjjois-Amerikan kirkkojen suhtautuminen sateenkaariväkeen on muuttunut tai on muuttumassa myönteiseen suuntaan. Itse pidän tätä hyvänä asiana, joku toinen - fundamentalistinen ateisti tai fundisuskonainen - voi kirota tällaisen kehityksen.
Miksi erittäin koukuttava metamfetamiini on levinnyt juuri homojen parissa? Käytetäänkö sitä esim. poppersin tapaan stimulanttina?
smo, kyllä se Nokia mission Markku Koivisto ihan täysin biseksuaali on; samoin ne Jenkkilän uskovais-konservatiivit; kuten hyvinkin mahdollisesti myös Pietarin Milonov.
Mikä vimma joillain, etenkin uskovaisilla, on väittää noita muka homoiksi.
Turha sinun on yrittää lokedoita kaikki ikävä homoihin ja uskotella biseksuaaleja pulmusiksi. (Tuomitseehan siellä raamatussakin se pietari naisesta mieheen vaihtajat, eli biseksuaalit - homot ja heterot kun eivät vaihda mitään). ristiriitaisuus-uskonnot varmasti vetoavat herkemmin juuri biseksuaaleihin, koska nuo muutenkin potevat niitä suuntautumisensa vaihtelujuttuja ja kun siellä uskonnossa on ne kaksi lokeroa tarjolla, kahdelle kiinnostukselle, muka pahaksi ja hyväksi leimattaviksi - ja sillä pälkähästä pääsyn uskotteluksi.

No voi teitä uskontoihin aivopestyjä ; )

Eritoten abrahamisten uskomusten ideologiathan jo sinällään loukkaavat vakka mitä, muista uskonnoista lähtien (vai ovatkos kristinuskovaisten ja islamiuskovaisten maailmankatsomuksessa muut uskonnot muka oikeita ja hyviä?).

Sanon että uskontoja voi harrastaa, mutta uskontojen olisi syytä olla asiallisia, eikä ketään toisia tahallisesti loukkaavia. Kertokaapa, miten asialliseti ja hyväksyvästi kritinuskomusideologia suhtautuu uskonnoista vapaisiin ja muihin uskontoihin ja kulttureihin? Hyvksyykö se nämä asiallisesti ja arvostaen?

Toki tiedän että kirkoissa saarnataan ja katsotaan pahalla, jos joku kommentoi saarnaajajulistajan yksinäistä puputusta. kirkoissa myös hoilataan ja mumistaan tuon uskomuksen voodoo-lurinoita. kirkkokunnissa tehdään henkistä väkivalaa lapsille, pakkoliittämällä heidät uskomukseen, josta lapset eivät saa suomessa erota omasta tahdostaan, vaan lapset pakotetaan uskomukseen. Tuonlainen pakko on merkki siitä että kyseessä on jotain, missä asiat ovat pielessä. Hyvään ei tarvitse pakottaa, eikä aivopestä pieniä lapsia.

kristinuskomuksessa ja sen mielitietty-kaverissa islamissahan arvosstellaan ja loukataan tietoisesti muita - mutta samalla säädetään etteivät muut saa loukata noita uskomuksia.

Ydinongelmathan abrahamisissa uskomuksissa ovat niissä uskomuksissa itsessään, niiden ideologiassa, mikä nojaa keskeisesti humpuukiin (täysin olemattomien jumal- yms. satuolentojen muka olemassaoloon ja niillä asioiden "perusteluun").

Meidän, seksuaalivähemmistön ihmisten vainoamiset Venäjällä, Lähi-Idässä, Arikassa, Jenkkilän raamattuvyöhykkeellä yms. tulevat raamatusta ja koraanista - samoin naisten alistaminen ja syrjintä tulevat noista uksomuksista, niiden ideologiasta. Kummatkin nuo ovat sentään lähinnä vain miesten sepustamia uskomuksia.
Ja kun eivät 2000 ja 1400 vuoteen ole juurikaan olennaisesti kyenneet tervehenkistymään, sen ihmeen tapahtumisen "kiltisti" vain odottelussa menee hama ikuisuus.

Minä en ole tuominnut yhtäkään uskovaista minnekään "helvettiin" tms. eli en toimi uskontojen fundamentalismin tapaan lainkaan, mutta toki tuon esiin noitten uskomusten ideologista, henkistä mädännäisyyttä.
Ja sitähän niissä riittää, pilvin pimein. Ajatelkaapas nyt esim.
- maailmankuva, jossa uskottelee, luulottelee vaikuttavan satuolento ja vieläpä umpiheterosti (& umpi-uskovais-mieshomosti) vain mies-satuolento
- mikä rooli, merkitys niillä satuolento-jumalilla on? olla mykkä-kakka perustelija asioille, mitä uskontohen harrastajien mieliin juolahtaa? vai onko esim. jotain keskustelua niiden satuolentojen kanssa - muutakin kuin että ne ovat mykkinä päänne pururadan itsekeskeisille ajatelmille nyökyttelemässä? oikeasti, mihin jumalia muka tarvitaan? eikös niihin vetoaminen ole yhtä perusteltua ja turvaa-anavaa, kuin kaislamatolla merihätään joutuminen, eli yhtä tyhjän kanssa - verrattuna todellisuuden kanssa toimimiseen ja henkiseenkin kulttuuriin keskustella ihmisten, eikä olemattomien jumalien kanssa
- miten muuten te uskovaiset, kiitättekö sitä jumalaanne tms. kiitättekö sitä enemmän, kuin niitä, jotka kiitokset ja hyvät sanat oikeasti ansaitsevat?
- lokero, johon raamattu&koraani tytöt, naiset lokeroivat - oletteko kokeilleet lukea noita satukirjoja "naisena"?
- ristiriitainen moraali julistaa synneistä, mutta samalla niiden armollisesta anteeksisaamisesta, eli pahan paapominen uskomusideologiassa - ainakin lasten hyvässä kasvatuksessa kannattaa kannustaa hyvään, palkita hyvästä ja jättää pahaan keskittyminen syrjään eli opettaa että pahalla ei saa yhtään mitään
- "kivikautisiin" mielipide-uskomuskirjoihin nojaava uskomus on aikansa mielipidetason vanki, eli kristinuskomusta&islamia on tekohengitetty jo pitkään monelta osin aika elinkelvottomina ruumiina
- etenkin raamatussa, isolta osin myös koraanissa asenne muuta luontoa ja maailmaa kohtaan, ihmis-eläinten lisäksi, on järkyttävän surkea; puhumattakaan asenteesta sivistymistä kohtaan
- jesssehän oli alku-kommunisti (mesotessaan rahanvaihtaijille temppelipihalla), eikun jessehän olikin alku-kapitalisti ja Donald Trumpi kuin tiuski opetuslapsilleen kun nämä eivät jättäneet jessen rahoja rahavaihtajille temppelipihalla, kasvamaan korkoa. eli jesse oli itsekäs tuuliviiri, monet kerrat, noissa saduissa.
- uskonnot ovat ihmisten keksimiä, eli ideologista harrastustoimintaa ja siten ideologiaongelmineen täysin arvosteltavissa - toisin kuin esim. ihmisten luonnollien hyvät identiteettiasiat.

jne.

Viime aikoina surkuhupaisaa Helsingissä toisaalta joidenkin kristinuskovaisten into saada tänne suurmoskeija (jota itse en kannata, kuten en kannata muidenkaan turhien tuomiotemppelien rakentelua), sekä toisaalta sitten joidenkin kristinuskovaisten vastustusperustelut tuolle: Tuota suurmoskeijaa on kuulemma rahoittamassa arabimaita ja jotkut kristinuskovaiset vastustavat toisen uskonnon rahoittamista ulkomailta - vaikka, piruvie, täältä on rahoitettu ainakin 150 vuotta kristinuskomuksen lähetystyövientiä muulle, muihin maihin (viidesläistä homovihaakin muualle julistamaan). Samoin, Helsingissä kristinuskovaiset sumplivat kaupungin verovarojen suuntaamisen tukemaan Kamppiin 9 miljoonalla rakennettua kristinuskomustemppeliä umpihalvalla tonttivuokralla ja kaupunki maksaa sinne vahtimestarit ja laittoi sinne sosiaalitoimenkin jotain henkilöitä töihin. Tuosta oli se ikävä puoli, että kun kristinuskovaiset menivät kaupungin kautta tukemaan yhden uskomuksen toimintaa, velvoittaa se tukemaan samoin moskeijankin toimintaa halvalla tonttivuokralla yms. Eli täydellistä uskovaisten typeryyttä. Lisäksihän nyt Helsingin seurakuntayhtymä valittelee ett sillä on rahat vähissä ... kun mentiin älyvapaasti haaskaamaan 9 miljoonaa uuden temppelin rakentamiseen, vaikka entisiäkin oli suuri läjä. Noh, uskonto, luulottelu tyhmistää, selvästi.

Kommenttia muokattu: 04.03.2016 klo 04:32
Meillä ei edelleenkään ole mahdollisuutta määritellä mainitun Koiviston tai mainittujen uskonnollis-konservatiivien seksuaalista suuntautuneisuutta. Voivat olla biseksuaaleja, voivat olla homoja. Paineen alla tehty ratkaisu julkisesta elämäntavasta voi olla tai voi olla olematta puhdas kulissi.

Minulle heteroseksuaalisuus, biseksuaalisuus tai homoseksuaalisuus eivät itsessään edusta sen paremmin hyvää kuin pahaakaan. Seksuaalinen suuntautuneisuus on yksi inhimillinen ominaisuus. Muu kuin heteroihanne on pitkään ollut torjuttu, syrjitty ja kieroon katsottu piirre ihmisessä, yleensä uskonopin tulkinnasta kummuten.

Minä en henkilökohtaisesti tunnusta mitään uskoa. Voin kuitenkin samastua heihin, joita ilmeisen empatiakyvyttömänä, human, säännöllisesti kurmootat, maailmankatsomuksiaan loukkaavasti kyseenalaistamalla. Se, että uskonnon nimissä on maailman sivu tehty ja sanottu kaikenlaista, ei oikeuta törkeyksiäsi hengellisen maailmankatsomuksen omaavia henkilöitä kohtaan. Ja siksi toisekseen maailmankatsomustasi julistava jumiutunut saarnalevysi on v***n raskasta seurattavaa, eikä taatusti edistä mitään hyvää.
"- lokero, johon raamattu&koraani tytöt, naiset lokeroivat - oletteko kokeilleet lukea noita satukirjoja "naisena"?"

- Oletko sinä? Tai tarkastellut masailmaa vaikkapa biseksuaalin, transukupuolisen, tai muuten vain omaan homonormiisi sopimattoman henkilön kulmasta. Jos et, ole hyvä ja aloita.

1965: Seksihuumeena käytettynä metamfetamiini, eli chrystal meth aiheuttaa lisääntynyttä seksihalua, joka voi kestää useita tunteita tai jopa päiviä.
xxx: "Seksihuumeena käytettynä metamfetamiini, eli chrystal meth aiheuttaa lisääntynyttä seksihalua, joka voi kestää useita tunteita tai jopa päiviä."

Huhhuh. Seksi-addiktin unelma. Syvä riippuvuussuhde aineeseen nostaa varmasti riskikäyttäytymistä ja hiv-tartuntojen määrää. Poppersia pidetäänkin homopiireissä ihan lälläri-kamana. Saa nähdä milloin tuo myrkky leviää suomen markkinoille. Vaikka suhtaudun kielteisesti päihteisiin, sallisin kuitenkin esim. kannabiksen käytön, jos se vähentäisi kiinostusta vaarallisimpien huumausaineiden kokeiluun.
Varmasti seksiriippuvaiset unelmoivat jostakin, tuskin nyt sentään huumeista, joiden avulla voivat harrastaa rajattomasti seksiä. Tiedostaessaan ongelmansa ehkäpä juuri päinvastoin. Seksiriippuvuus, jonka on periaatteessa pakkomielteistä seksin harjottamista ja normaali vilkas, usein kokeilunhaluinen seksielämä ovat eri asioita. Metamfetamiinin ns. viihdekäytön tiedetään lisänneen alttiutta riskikseksiin ja lisänneen näin hiv-tartuntojen määrää, useimmiten viikonlopun kestävissä bileissä lähtee tolkku ja kontrolli samalla.

Seksihuumeena tunnettu Poppers on muuten palannut takaisin tanssilattialle. Nostalgiaa...?
"Metamfetamiini on levinnyt viime vuosina suurkaupunkien homopiireihin."

Chrystal meth lienee ollut käytössä varsin pitkään, eli ainakin 90-luvun lopulta lähtien. San Franciscossa jopa ennen sitä.

Pääasiallisesti käyttö liittyy viihteeseen, mutta se on levinnyt osaksi jonkinlaisia joukko-orgioita, joissa sen antamalla voimalla pumpataan vaikka koko viikonloppu ilman ruokaa tai lepoa. Näissä kävijät ovat hardcore-käyttäjiä, jotka ovat jo jossain määrin immuuneja aineelle, joten ainetta piikitetään suoraan suoneen, ja meno on sen mukaista.

Yhdysvalloissa tehtyjen tutkimusten mukaan chrystal methin käytön ja HIV:n välillä on selkeä yhteys; keskimäärin kaksi kolmesta positiiviseksi mitatusta kertoi myös chrystal methin käytöstä New York Timesin artikkelissa vuodelta 2004, eli jo 12 vuotta sitten. HIV:in ohella myös kaupungin kuppatilastot ovat levähtäneet terveysviranomaisten käsiin.

Herättävä lainaus Vice-lehdestä: "Eräs asia, mitä haluan tehdä chrystal methin alaisena, on tulla naiduksi joukon isoimmalla kalulla, kertoo Tim, jonka hampaat ovat mädäntyneet pois sekä HIV:n että methin polttamisen seurauksena. Minut tunnettiin totaalisena bilebottomina, hän jatkaa. Timin mukaan meth estää laukeamista, aivan kuten Viagra, joten seksi on loputonta, ja lopulta kivuliasta, ja monelta lähtee nahka elimistä ennen bileiden päättymistä."

Chrystal meth on myös neurotoksinen aine; pienillä pitoisuuksilla se tuhoaa ensin aivojen dopamiinireseptorit. Samalla kun sietokyky kasvaa, vuorossa ovat serotoniinireseptorit. Pitkälle edenneillä käyttäjillä tavataankin samoja oireita kuin Parkinsonin taudista kärsivillä.

Kuten edellisistä kävi ilmi, meth ei ole ihan mikä tahansa huume.

http://www.nytimes.com/2004/01/12/nyregion/beast-bathhouse-crystal-meth-use-gay-men-threatens-reignite-epidemic.html
http://www.vice.com/read/the-week-long-meth-fuelled-sex-parties-taking-over-londons-gay-scene
Human elää selkeästi homokuplassansa, päivystää useat illat viikosta gay-baareissa, kirjoittaa Ranneliikkeeseen kaikesta homouteen liittyvästä anaaliseksistä lähtien. Tekisi hyvää Humanille elää maailmassa miettimättä koko ajan seksuaalista suuntautumistaan ja katkeroitua uskonnoista.
Tämä huumeidenkäytön vakiintuminen osaksi maailaman suurkaupunkien hedonististen homojen bile- ja seksikulttuuria on yksi näitä homomaailman pimeämpiä puolia. Erilaisten deittisivustojen kielessä näyttää kiertoilmaisut "chems", "chems friendly", "PP", "party and play" vakiintuneen kiertoilmaisuiksi seuranhakijan huumemyönteisyydelle.

Näistäkin asioista on ihan hyvä kirjoittaa avoimesti ja varoittaa erityisesti nuorempia näissä piilevistä vaaroista. Metamfetamiini ei ole mikään harmiton aine. Kuinka "seksikästä" se on kun suusta mätänee hampaat, tukka lähtee ja pitkässä käytössä alkaa tulla dementian ja Parkinsonin taudin oireita?

Kommenttia muokattu: 06.03.2016 klo 00:58
Chemsex 2015 dokumentti on karua katseltavaa.

http://www.imdb.com/title/tt5073738/

Siinä uskaltaudutaan (homot itse) ruotimaan huumeiden avulla tapahtuvan eskapismin peimmäisiä syitä.

Ehkäpä tosiaan piilottelustressi tai erilaisuuden kokemus estävät intimiteettikyvyn kehittymistä lapsuudessa ja nuoruudessa.

Harva taitaa päästä oikeasti kuiville. Käytännössä riippuvuutta aiheuttavien huumeiden käyttämisen aloittaminen edustaa tavallaan "laajennettua itsemurhaa", joka ei enää koske pelkästään yksilöä itseään, vaan kokonaista joukkoa ympäröiviä ihmisiä. Mutta huumeet todennäköisesti estävät tehokkaasti tämänkin näkemisen.
David Struart, Lontoossa sijaitsevan seksuaaliaterveysklinikka 56 Dean Streetin chemsex hankkeen johtaja, pohtii dokumentissa syitä homomiehillä keskimääräistä yleisemmin esiintyvään tapaa yhdistää huumeet ja seksi. Hänellä on itsellään kokemusta metamfetamiinista.

Hän sanoo, että joilakin homomiehillä ei ole viitekehystä todellisen läheisyyden ja yhteenkuuluvuuden (=intimiteetti) suhteen. Asiaa ei ole päässyt oppimaan tärkeissä kehitysvaiheissa. Syinä salaisuuden pitäminen ja varuillaan olo, esim. ettei vain tule näytettyä paljastavia eleitä ja asioiden oikeaa laitaa. Huumeet vähentävät monimutkaisuutta, joka liittyy intimiteettiin.
Yesman, nyt ymmärrän mitä tarkoitat. Itsekin jossain ketjussa viittasin vähän samaan asiaan, kun homo etsii tarkalla sapluunalla tiettyyn seksuaalisen toimintamalliin sopivaa kumppania. Siinä ei haeta elämän- tai seurustelukumppania vaan pakollista kumppania seksuaalisen nautinnon saavuttamiseksi. Ja vain siksi, että yksi se on vaikea saavuttaa. Yksin kokeilijoitakin on, joskus aika surullisin seurauksin.
Jos hahmotan oikein käsiteltävän asian, niin sanan intimiteetti (jolla suomen kielessä viitataan yksityiselämän yksityisyyteen) asemesta oikeampi käännös lienee intiimiys (joka viitaa yksityiselämän läheisyyteen). Kyse on intiimiyskyvystä, kyvystä intiimiyteen - tai miksi ei ilmaisuvoimaiseksi suomeksi yksinkertaisesti puhuta "kyvystä läheisyyteen toisen ihmisen kanssa".
Asiaan tarkemmin perehtymättä tuossa intimiteetti-jutussa lienevät taustalla englannin sanat "intimacy" ja "intimity", joista molemmat helposti kääntyvät suomeksi sanalla intimiteetti. Mutta ensimmäinen siis on se, joka tarkoittaa läheisyyden tunnetta ja jälkimmäinen (ja yleisempi) yksityisyyttä - jollain tavalla siis jopa toistensa vastakohdiksi käsitettäviä olotiloja.
Kielitoimiston sanakirjan mukaan intimiteetti ja intiimiys ovat synonyymejä suomen kielessä.

http://www.kielitoimistonsanakirja.fi/netmot.exe?ListWord=intimiteetti&SearchWord=intimiteetti&page=results

Kieltämättä intimiteettisuoja ja intiimiyssuoja tuovat mieleen eri mielleyhtymiä.. ;) Jälkimmäinen lähinnä intiimisuojan.

Mutta kyseessä oli siis läheisyys, yhteenkuuluvuus, paremmalla suomen kielellä ilmaistuna. Documentin alkuperäiskielellä 'intimacy'.
Käsittääkseni kemikaaliseksin harjoittamisella ei ole pyrkimystäkään intimiteettiin, vaan halu äärimmäiseen kokemukseen riskeistä välittämättä. Huumeseksi, kuten muukin seksi ylipäätään, vaatii jokseenkin samoilla aaltopituuksilla olemista. Liskoaivoilla naiminen läpi koko viikonlopun vaatii toiminnolle aika omistautunutta seuraa eritavalla, kuin esimerkiksi kahdenkeskinen LSD-trippi fistaten voi olla hyvinkin intiimi kokemus.

Mut joo, ennenkuin kun joku käsittää tämän jotenkin pro-huumeet hehkutukseksi, edesmenneen Nancy Reaganin huumeidenvastaisen kampanjan sanoin "Just say no!". Ja Frankie says relax.
Taisivatpa hyvinkin laulaa näin rakkauden kesänä 1967, jolloin Beatlesit olivat myös munamiehiä ja mursuja ja Lucy leijaili taivaalla timanttien kanssa.
xxx, huomaan että rakkauden kesään 1967 kuuluivat myös huumeet ja vapaa seksi, mutta tuskin läheskään samassa mittakaavassa kuin nykyisin. Porno ja huumeet ovat saastaa, kuten ympäristömyrkyt, jotka leviävät jokaiseen maapallon kolkkaan. Love Me Do.
"Käsittääkseni kemikaaliseksin harjoittamisella ei ole pyrkimystäkään intimiteettiin, vaan halu äärimmäiseen kokemukseen riskeistä välittämättä."

David Stuartin sanoin: "It's more complicated than that".
"It's more complicated than that"

Eiköhän eri riippuvuuksien syyt ole aina monimutkaisia ja yksilöllisiä, oli suuntautuminen mikä tahansa ja perusta aina lapsuuden ja nuoruuden kokermuksiin, kuin myös geneettiseen (?) alttiuteen riippuvuuksille.