Pariisin terrori-iskun pahimmalla tapahtumapaikalla myös gay-tapahtumia (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Punainen sateenkaari Vaasassa
  • 15.11.2015 7:07
Terrori ja Isis kertoo siitä että maailmaa hallitsee köyhyys, väkivalta ja eriarvoisuus. Rauhan, solidaarisuuden ja rakkauden arvot pirstoutuvat riiston kourissa. Totuus: moniko toimii rauhan puolesta sotaa vastaan.
  • 2 / 4
  • human
  • 15.11.2015 15:13
Tuo terroristi-iskujen aluehan sijaitsee tosiaan myös Pariisin taiteilija- ja HLBT-alueen, Le Maraisin lähellä, sen koillispuolella. Uhrien joukossa saattoi olla hlbt-ihmisiäkin, koska paikka on heille tuttu.

Valitettavasti satu-jumala-uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri.

Valitettavasti oli väistämätöntä se, ettei Syyrian-Irakin sotaa sodita vain siellä siviilienkin kärsimyksenä, vaan siitä joutuvat osallisiksi muidenkin osapuolien siviilit.

Siksipä uskonnoista vapauden, valtion uskonnoista erottamisen, Ranskan Suuren vallankumouksen Pariisissa mies toi polkupyörällä pianon, uskonto-joukkosurma-konserttisalin eteen ja soitti tämän arvokkaan sanoman:

"no religions, no reason to hate and die for"

https://youtu.be/MNRCTC1ElXQ


Sinällään isis on sitten pidemmänkin taustan, pitkälti abrahaminen sekasotku

http://www.washingtonsblog.com/2015/09/unmasking-isis.html

Nythän Venäjältä Putinin hallinto vetoaa Länttä liittymään sen kanssa yhteiseen rintamaan terrorismia vastaan ... ortodoksi-Putin hallintoseurakuntineen voisi tosiaankin liittyä yhteiseen rintamaan homofobia-terrorismia vastaan ja uskonnoista vapauden puolelle, sekä lopettaa terrorismi-iskunsa hiv-tutkijoiden siviililentokoneita vastaan.

Kommenttia muokattu: 15.11.2015 klo 16:36
"Valitettavasti satu-jumala-uskonnot ovat kaiken pahan alku ja juuri."

Ei, vaan näitä "huumeita" väärinkäyttävät ovat. Uskonnoissa ei sinänsä ole vikaa, kuuluvat ihmisyyteen ja oleellisesti kulttuuriin: kaikki tarvitsevat edes jonkinlaisen henkisen tai moraalisen rakennelman tai käsityksen maailmasta. Olkoon se tiede tai uskonto. Ongelmaksi uskomukset tulevat silloin kun käsitykset eroavat omista ja aletaan saarnaamaan, käännyttämään, erityisen vaarallista on kun aseet otetaan mukaan.
  • 4 / 4
  • martin
  • 16.11.2015 2:55
Hiljaiseksi on vetänyt nämä kauheat teot Pariisissa: kohteena on selkeästi avoin yhteiskunta. Nos prières sont avec vous, tous les victimes de la violence - maintenant avec des parisiens. avec tous les prochain(e)s des morts, des blessés, des pétrifiés par peur. Dieu, garde et protège nous du mal!