Valkoinen talo juhlistaa verkkosivuillaan ja sosiaalisessa mediassa korkeimman oikeuden avioliittopäätöstä (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • Pete
  • 26.6.2015 20:44
Vetää sanattomaksi. En olisi uskonut tätä päivää näkeväni.

My almost weeping emotional congratulations and further support for all my gay friends in the US Armed Forces and Law Enforcement Services. (Especially for you Dave. Marry him right now!!!).

You guys made it!!!

Thank you. For the rest of the world.

Korkkaan nyt valkkaripänikän. Puoliskoani ja minua on huomenna turha tavoitella...

Lähetetty kaverille jenkkeihin...

Kommenttia muokattu: 26.06.2015 klo 20:51
Sopivasti päätöksen taustoja kuvamaan satuin lukemaan CNN:n artikkelia otsikolla "Kuinka Amerikka reagoi päätökseen".

Artikkeli kuvasi 11 onnellista homoseksuaalia ja heidän seikkaperäisen haastattelunsa. Vastustajista kuvattiin 2, jotka molemmat olivat uskonnollisia ja ilmeisen heikkolahjaisia.

Ikävä kyllä tällaista mediapeliä ja mielikuvien luontia voi kestää vain aikansa. No, se aika oli toki nyt, juuri agendalle sopivasti. Myös Obaman aika päättyy, ja hän sai nimensä historiankirjoihin. Aika näyttää, millä perinnöllä.
Niin, kyllä noille kahdelle löytyy paljonkin samaa kombinaatiota edustavia vertaisia kavereita.

Olihan tuo oikeuden ratkaisu USA:n homoseksuaaleille tärkeä, joten ei ihmekään, että nuo 11 olivat gay. Synkkien uutisten lomassa tuli vaihteeksi hyviäkin uutisia.
  • 4 / 4
  • Public eye
  • 27.6.2015 10:10
Itse luin kyllä jostain, saattoi olla kotimaista mediaa, republikaanien presidenttiehdokkaan Jeb Bushin reaktioista, jotka eivät myöskään olleet myönteisiä tämän historiallisen ratkaisun äärellä.
Hänen heikkolahjaisuudestaan en tiedä (ketään ei toki pidä tuomita suvun perusteella). Uskonnollinen hän varmasti on, kuten 99,9 prosenttia amerikkalaisista poliitikoista pakosti ainakin uskottelee olevansa, lukeehan se uskontunnustus jopa heidän seteleissään. Sen sijaan heteroksi oletettu ja heterona tunnettu demokraattien ehdokas Hillary Clinton oli varauksettoman iloinen tuosta korkeimman oikeuden sinetistä avioliittoasiassa, joka ei vie keneltäkään mitään pois.