Australia: Yritysmaailma vaatii hallitukselta tasa-arvoista avioliittolakia (juttukommentit)

Jälleen puhdasta propagandaa. Esimerkiksi Suomessa on noin 250.000 yritystä. Jos näistä esimerkiksi 500 ilmoittautuu tukemaan avioliittolain muutosta, se ei tarkoita, että yritysmaailma kokonaisuudessaan tukisi, haluaisi saatika vaatisi yhtään mitään asian tiimoilta.

Näin asioita vääristellen toki saadaan aikaan mielikuva, että näin todella olisi, kunhan sitä toistetaan riittävän monta kertaa. Silti ihmettelen, että ihmisiltä tuntuu katoavan kaikki lähdekriittisyys tämän asian käsittelyssä. Voisin hyvin kuvitella jopa YLEn otsikoivan asiaa käsittelevän uutisen näin kuten tässäkin tapauksessa.
  • 3 / 29
  • Public eye
  • 13.6.2015 13:06
No mutta "tjas", voit toki riemuita siitä, että Nick ja Sarah ovat eroamassa, mikäli avioliittolaki muuttuu Australiassakin tasa-arvoiseksi.

Tämähän todistaa väitteesi, että homojen avioliitot todellakin horjuttavat heteroiden liittoja!
  • 4 / 29
  • Nimimerkin \"tjas\" äiti
  • 13.6.2015 14:05
Hei hyvät Ranneliike.net -sivuston kommentoijat!

Ensinnäkin haluan kommentoida että monet yritykset ottavat näköjään kantaa tämän asian puolesta, mikä kertoo asenteiden muutoksesta.

Lähestyn teitä kuitenkin herkällä asialla. Olen nähkääs tämän nimimerkin "tjas" äiti ja olen hyvin huolestunut hänestä.

Viittaan häneen tällä nimimerkillä ihan yksityisyyden kunnioittamisen vuoksi.

Tjas oli pienenä iloinen lapsi. Meitä oli perheessä neljä: minä ja mieheni, sekä tjas ja hänen sisarensa. Tjas tykkäsi pienenä leikkiä sekä tyttöjen että poikien leluilla. Itse en tähän juurikaan puuttunut, mutta mieheni suhtautui siihen varauksella. Hän on saanut perinteisemmän kasvatuksen. Teini-iässä meidän tjas alkoi kuitenkin muuttua oudoksi. Hän alkoi seurata politiikkaa ja alkoi kovasti kannattamaan perinteisiä arvoja. Hän alkoi kutsua itseään "reaktionääriksi". Sitten alkoi se loputon jankutus niistä homoista ja siitä kuinka ne haluavat etuoikeuksia.

Tjasille kehittyi aikamoinen pakkomielle tähän aihepiiriin ja syödessämme perheen kesken hän ei puhunut mistään muusta kuin siitä kuinka homoseksuaalisuus ei ole luonnollista ja että kyllä ne homostelijat sen vielä huomaavat kun tulee aika lisääntyä. Olemme mieheni kanssa aina olleet varsin perinteisiä suhtautumisessamme sukupuolirooleihin, mutta totta puhuen tämä tjasin vuosikausia jatkunut jankutus asiasta on saanut minut toisiin aatoksiin.

Tjasin pakkomielle on vain pahentunut entisestään viime vuosina. Hän alkoi jauhamaan siitä, kuinka tärkeää on, että yhteiskunta pidetään heteronormatiivisena, sillä jos homoille annetaan etuoikeuksia, ei kukaan enää halua olla hetero ja tuhlata elämäänsä ahtaissa sukupuolirooleissa. Tjasin mukaan yleinen etu vaatii tämän kehityksen ehkäisemistä. Kerran lopen uupuneena alituiseen jankkaamiseen rohkenin kysyä tjasilta, että jos kerran heteroseksuaalisuus on ainoastaan luonnollista, niin miksi ihmiset haluaisivat tai edes voisivat muuttua kaikki yhtäkkiä joiksikin muiksi? Tähän sain vastaukseksi kamalan puheryöpyn siitä kuinka elämä ja seksi on vain lisääntymistä varten ja että liberaali kasvatus tekee ihmisistä homoja. Tjas sanoi kokevansa jatkuvia homoseksuaalisia yllykkeitä homojen oikeuksien edistyessä maailmalla. Yritin lohduttaa häntä toteamalla, että suurin osa ihmisistä on kyllä ihan oikeasti heteroita ja eivät muutu homoiksi homoliittojen hyväksymisen myötä. Tjas vastasi tähän peittämällä korvansa käsillään ja huutamalla "avioliitto on miehen ja naisen välinen liitto!".

Muutama vuosi sitten tjas löysi tämän teidän sivustonne ja alkoi kommentoida täällä nimimerkillä "Ei_avioliittoja_homoille". Siitä lähtien kaikki keskustelut hänen kanssaan koskivat hänen tälle sivustolle kirjoittamiaan kommentteja. Tjasin pohjanoteeraus oli ennen kaikkea hänen sisarensa häissä, jossa hän toimi bestmanina. Hän piti tunnin mittaisen puheen, jossa hän jankutti kuinka homoliittojen myötä pääsisi sisarensa kanssa naimisiin. Sulhasen perhe ihmetteli kovasti ja meitä hävetti niin kamalasti.

Sitten kun tämä homoliittolaki eteni eduskuntaan alkoi tjas lähetellä hirveästi sähköposteja kansanedustajille. Hän jopa soitteli heille ja meni julkisesti väittelemään niiden nimienkerääjien kanssa. Viimeiset kaksi vuotta hän toisteli kuinka on luottavainen että eduskunta hylkää homoliittoaloitteen. Kun se sitten meni läpi hän meni aivan sekaisin ja lähetteli vihaisia sähköposteja kansanedustajille, jotka olivat äänestäneet toisin kuin hän oli olettanut. Sentään hän lakkasi kirjoittelemasta tälle sivustolle joksikin aikaa. Nyt hän on jälleen aloittanut ja pelkään tosissani meidän höpönassun mielenterveyden puolesta!

Koettakaa ymmärtää tjasia, hän on vaan surullinen esimerkki siitä, miten huono olo joillain meistä on.
  • 6 / 29
  • Matikasta melkein L
  • 13.6.2015 20:46
150 yritystä Australian kokoisessa paikassa :) Se vastaa Suomessa aika tarkkaan kuutta yritystä.

Eräs kahviossa samaan pöytään osunut herrasmies naureskeli tänään: ”Tyhmiäkö ne ovat, kun kehuu, että 160 000 kirjoitti. Hah! Yli 5 miljoonaa suomalaista EI kirjoittanut!”
Eihän noi umpi-kristityt fundikset päästä edes sitä iki-sinkku jumalaansa, eikä sen poika-parkaakaan naimisiin : (

Kyllä niitä noitten jumalaa ja jeesusta varmasti kyrsii, koko lähimmäisenrakkaudeton, läpeensä luonnottoman syntinen uskovaisniuhopihtariväki.
; )

Kommenttia muokattu: 13.06.2015 klo 22:02
Australialaispariskunta Nick ja Sarah Jensenin avioero ei olekaan niin yksinkertainen asia kuin he ovat ajatelleet. Pariskunnan on lain mukaan todistettava oikeudelle asuneensa erikseen 12 kuukautta ja että heillä ei ole aikomusta asua enää yhdessä.

Rehelliselle ja uskonnollisia eettisiä arvoja kuuluttavalle pariskunnalle tuo toimi ei taida onnistua, koska silloin he valehtelisivat oikeuden edessä. Hehän ilmoittivat esimerkiksi käyttävänsä mahdollisen avioeronsa jälkeenkin toisistaan nimitystä aviopuoliso (husband and wife). Tehtyään asiansa näinkin näyttävästi julki, heidän saattaa olla vaikeaa vakuuttaa oikeutta avioeropyynnössään.

Näyttää siltä, että heidän ilmoituksensa on pelkkä julkisuustemppu.

Lue lisää Pink Newsistä:
http://www.pinknews.co.uk/2015/06/13/couple-who-threatened-to-divorce-over-gay-marriage-actually-wouldnt-be-able-to/
Jos australialainen avioliittolainsäädäntö on vielä tällä hetkellä noin kankea avioeron suhteen, todennäköisyys sille että se kertaheitolla hyppää koko liberaalin hypen globaaliin körkikastiin sillä saralla mahtaa olla aika pieni.
Nick ja Sarah etsivät siis syytä avioeroon. Tasa-arvoinen avioliittolaki mahdollistaisi kummallekin avioliiton kaappirakastajan kanssa. Onnea matkaan.
  • 11 / 29
  • sivusta seurannut
  • 14.6.2015 18:17
TJAS näyttää lyövän kyllä niin luuta kurkkuun kautta linjan, että eipä tunnu jäävän muuta keinoa jäljelle kuin sortua henkilökohtaiseen solvaamiseen. Halpamaista draamailua.
Homovihaajilla ei oikein ole logiikka mukana: laskevat aina kaikki ne, jotka eivät ilmoita kannattavansa jotain heihin, jotka vastustavat asiaa. Logiikan puutteen ymmärtää, suuri enemmistö heistä on uskossa eli uskoo mielikuvitushahmoihin.

Valitettavasti heidän kannaltaan elävät muuttuneessa maailmassa, Suomessakin tasa-arvoista avioliittolakia kannatti suurimmat yritykset aina Microsoftista Elisaan, heidän vihakampanjaansa tasan 2 (!!!) yritystä, jotka vielä ovat mies ja koira -tasoa. Sama nimienkeruussa, tasa-arvoinen avioliittolaki keräsi 3 tunnissa enemmän kuin ovat 3 kuukaudessa keränneet. Se siitä kansan suuresta enemmistöstä:) Mahtaa korpea.
Microsoft ei tosin ole Suomen suurimpia yrityksiä. Microsoftilla on vain noin 300 työntekijää Suomessa, ja linjaus Suomen yksikölle asian suhteen tuli suoraan Yhdysvalloista.

Kun nyt en näytä mistään löytävän edes listaa suomalaisista asiaa kannattaneista yrityksistä, tyydyn kysymään että olivatko Listalla esimerkiksi Ruukki, Outokumpu, Kone, Wärtsilä, Neste Oil, Fortum, Tieto tai Nokia? Nämä nyt täyttäisivät edes tuon suuryritysten määritelmän, vaikkei sekään että suurin yritys niin tekee, sekään kertoisi siitä tekeekö niin yritysten enemmistö. Niinkuin tämän "artikkelin" otsikko antaa ymmärtää.
Voisin kuvitella ettei fundisten Halpa Hallit ollut listalla, mutta ei sen puute otsikkoa vääristä. Päin vastoin. On mukavaa tietää, minkä firman kanssa asioi. Arvot kohdilleen. Tasa-arvo on käytännön valinta.
Microsoft osti Nokian matkapuhelintoiminnot (uutinen meni aikoinaan ohitse?) ja näin ollen Microsoftilla on Suomessa tuhansia työntekijöitä. metahdomme.fi ei tunnu olevan toiminnassa enää, mutta ranneliike kirjoitti aikoinaan: Microsoftin lisäksi kampanjassa ovat mukana esimerkiksi Elisa Oyj, Sonera, Finlayson, Scandic, Universal Music Finland, Tiketti, Ben & Jerry's, Aller Media, Remedy Entertainment, Suomen RFSU, Attendo, Miltton sekä ammattiliitot JHL, PAM ja SAK.
http://ranneliike.net/teema/tasa-arvoiselle-avioliittolaille-haastetaan-tukijoita-metahdomme-hashtagilla?aid=11423
Kun ottaa huomioon että varsin moni yritys haluaa pysytellä kokonaan erossa poliittisista asioista, pienikin määrä yrityksiä julkisesti mielipiteensä esittämässä on iso asia. Useimmilla yrityksillä ei vaan yksinkertaisesti ole mielipidettä asioihin jotka ei kyseisen yrityksen toimintaan liity. Todennäköisesti yrityksen omistajilla, johtoryhmällä ja asiakaskunnalla jokaisella on erilaisia mielipiteitä. Voi olla kaupallisesti järkevämpää olla kumartamatta yhteen suuntaan ettei pyllistäisi samalla toiseen, neutraalina ei ärsytä. Innostaa ja ärsyttää asiakkaita sitten mielummin myytävillä tuotteilla.
"Microsoft osti Nokian matkapuhelintoiminnot (uutinen meni aikoinaan ohitse?) ja näin ollen Microsoftilla on Suomessa tuhansia työntekijöitä."

Nokia-kaupan jälkeen heitä oli 5 000. Tämän jälkeen on kahdessa (tai todellisuudessa useammassa) aallossa ilmoitettu mm. 1 100 henkilön vähennyksistä Oulussa, Tampereella ja Salossa. Myös noiden jälkeen irtisanomisia on toteutettu sekä ulkoistuksia että irtisanomisia Microsoftin toimesta usealla paikkakunnalla, joten pyytäisin esittämään luvun lähteineen, että Microsoftilla on tänään Suomessa "tuhansia työntekijöitä."

Microsoftin oma sivusto: http://www.microsoft.com/finland/yhteystiedot/default.htm

---

Tämä vain osoittaakseni, että suurin osa tällä sivustolla estetystä informaatiosta ei näytä pitävän lainkaan paikkaansa, ja LISÄKSI se käsittelee ensisijaisesti asioista selkesäti niiden vierestä.

- Vaikka Microsoftilla olisikin tuhansia työntekijöitä, se on vain yksi yritys, eikä sen vaatimus ole Suomen yritysten yhtenäinen vaatimus. Kuten otsikko virheellisesti antaa olettaa.

- Ja jollei se mene näin vähällä perille, Microsoftin osallistuminen kyseiseen kampanjaan olisi voitu kieltää Yhdysvalloista, joten Suomen Microsoft ainoastaan teki kuten Yhdysvalloista heidän käskettiin tehdä. Sellaista "tahtomista".
Oletko "tjas" ja hengenheimolaisesi käyneet katsomassa, kuinka moni suomalainen yritys on pistänyt loginsa "Aito avioliitto" -puljun sivulle.

Minä kävin.
Public eye, sekään ei ikävä kyllä kerro mitään siitä, missä määrin yritysten keskuudessa tämä aloitteenne saa kannatusta.

Olette onnistuneesti luoneet Suomeen ilmapiirin, jossa sosiaalinen pelko ohjaa mielipiteenilmaisua. Tilanne on yhtä vakava kuin Venäjällä asian suhteen ja Suomen mittakaavassa vakavin koskaan sitten uskonpuhdistusten. Venäjällä on melko vaikea toimia yrityksenä, jos ilmoittaa vastustavansa Putinin hallintoa. Suomessa jos ilmoitat kannattavasi naisen ja miehen välistä avioliittoa, siitä seuraa paskamyrsky toimestanne sosiaalisessa mediassa.

Erityisen kiinnostava ilmiö muuten tuo paskamyrsky. Siihenhän ei tule juuri kiinnittäneeksi enää edes huomiota, mutta sen sisältöhän on pelkkää huonoa käytöstä, toisenlaisen mielipiteen omaavien nimittelyä, mustamaalausta ja uhkailua. Eihän kukaan täysjärkinen tuossa tilanteessa ilmaise mielipidettään, ellei kuvittele siitä olevan itselleen jotain hyötyä. Ja tässä on se syy, miksi jotkut yritykset ovat "heittäytyneet" mukaan.

Finlaysonkin sen tietää, miten tällä hypellä voidaan tienata. Hassua silti, että kuten tämä artikkelikin kaikkine virheineen olettaa, että taustalla olisi mitään muuta, ylevää periaatetta. Mietit kuinka monta t-paitaa ja lippulappua tämän kampanjan tiimoilta on myyty eri maissa, keinoja tienata ihmisten halulla ottaa kantaa asiaan on loputon määrä.
tjas, minä kannatan lämpimästi miehen ja naisen välistä avioliittoa.

Paskamyskyä odotellen.
Hyvä tjasin äiti.

Yritämme kovasti yrittää ymmärtää poikaasi, mutta hän todellakin alkaa olemaan ammattiauttajan tarpeessa. Olen kovasti surullinen kaikesta siitä mistä olette joutuneet kärsimään! Voimia teille!!!
Hauska muuten, että kovin moni Australiassa asiaa tukemaan asettuneista yrityksistä näyttää tulevan Australian ulkopuolelta.

Esimerkiksi kaikki artikkelissa mainutut yritykset ovat Yhdysvalloista, josta ilmeisesti on vedetty johtopäätös, että australialaiset yritykset tukevat tällaista muutosta. Melko hilpeää.

Hauskasti myös brittiläinen kondomivalmistaja Durex, sekin on ottanut Australiassa ylevästi kantaa homosuhteiden normalisointiin. Tuskin mitään kaupallista tavoitetta? :)

Näin se propagandakoneisto rullaa agendaa.
Niin, Durexin kaupallisia tavoitteita varmaan palvelee se, että yhä useampi samaa sukupuolta oleva pari katoaa "villeiltä lihan markkinoilta". Ihan viittaan vaan tasa-arvoisen avioliittolain vastustajien aiemmin ilmituomiin käsityksiin.

Kun nyt näyttää nousevan huolta avioliiton tulevaisuudesta, niin avasin keskustelufoorumille ketjun, jossa voi käydä ilmaisemassa tukensa sille, että nainen ja mies voivat tulevaisuudessakin solmia avioliiton. Ketju löytyy täältä: http://ranneliike.net/keskustelu.php?act=rthrd&grpid=20&thrdid=14853
Otinkin jo asiaan liittyen kantaa poliitikko Annika Saarikkoa koskevan artikkelinne kommenteissa.

Kunhan kommentti julkaistaan, odottelen sitten vastausta sinne. Näyttäisi siis siltä, että niin Ruotsissa, Espanjassa kuin Kanadassakin, siis ensimmäisten joukossa homoliitot sallineissa länsimaissa, avioerojen määrä on noussut selvästi. Ajoittuen siis täsmälleen homoliittojen sallimisvuoteen. Maidon juonnin kehittymistä samalla aikavälillä en ole tarkistanut.

Tämä JuhaniV:ole myös tiedoksi, vaikka Australiassa ero onkin ilmeisen nihkeä toteutettava.
Espanjassa avioeron saaminen helpottui mainittuna vuonna, joka selittää eropiikin siellä. On varmasti houkuttelevaa liittää tilastossa näkemänsä piikki tukemaan omaa teoriaa, mutta olisi hyvä myös suhtautua innostuksesta huolimatta havaintoonsa kriittisesti ja tutkailla taustoja. Kesäkelien tilastojen yhtäläisyys hukkumiskuolemista ja jäätelönsyönnin määrissä on hyvä vertailukohta tällaiseen hötkyttelyyn.

Ruotsissa tilaston muutos sopii pitkän ajan trendiin. Olisiko Kanadassa alettu kirjata tuossa kohdassa myös homoparien erot avioerotilastoon, joka selittäisi pienen nousun? Asiaa pitänee tutkailla lisää.
Minusta on ihana elää maassa, jossa tasa-arvoista avioliittoa vastustaa enää ikääntyvä hihhuleiden porukka. Yksikään iso firma ei uskalla antaa nimeään helluntailaisten vihakampanjaan, ylpeä saa olla maanmiehistään ja -naisistaan!
tjas hyvä. Homot ovat kyllä saaneet enemmän kuin osansa paskamyrskystä. Milloin olemme pedofiilejä, milloin homoseksuaalisuutemme on johtunut liian nuorena saadusta altistuksesta pornografialle ja/tai seksuaalisesta hyväksikäytöstä lapsena. Milloin olemme muuten vaan sairaita tai syntisiä. Jos jotain muuta ihmisryhmää haukuttaisiin, kuten homoja haukutaan, niin kyseessä olisi kaikkien mielestä rasismista tai ainakin huonosta mausta. Mutta koska kohde onkin homot ja lesbot, niin meitä saa eräiden mielestä lyödä kuin vierasta sikaa.
Sehän oli ilahduttava lista ( http://www.australianmarriageequality.org/open-letter-of-support ). Tuskin löytyy ainuttakaan australialaista, joka ei olisi käyttänyt listalla olevien yritysten palveluja tai tuotteita.

Fundikset ovat esim. Amerikassa julistaneet boikotin useita tasa-arvoa kannattavia yrityksiä kohtaan. Hihhulien boikotit ovat lisänneet kohteena olevien yritysten myyntiä. Suomessa epätasa-arvoista avioliittolakia ajavien fundisten sivusto ei ole saanut houkuteltua yrityksiä. Ei sinänsä mikään ihme, kun katsoo, ketkä hihhulit ovat naamakuvansa tyrkylle työntäneet saatikka sitten, kun leipäläpensä avaavat.

Australialaishihhulit Nick ja Sarah Jensen, jotka lupasivat erota tasa-arvoisen avioliittolain tultua hyväksytyksi, ovat saaneet paljon kannattajia. Yli 160 000 australialaista on luvannut juhlia ja bailata sinä päivänä kun Nick ja Sarah jättävät avioerohakemuksen.
http://www.pinknews.co.uk/2015/06/17/160000-ready-to-celebrate-if-christian-couple-divorces-over-gay-marriage/

Kommenttia muokattu: 17.06.2015 klo 19:56
Surullista tässä Niilon ja Saaran avioeropäätöksessä on, että avioliitolle ei anneta mitään arvoa. Jos tästä liberaalianarkismista tulee heteroavioliittojen esikuva - mikä tosiasiassa jo tapahtuu - voi vain päivitella niissä elävien lasten kohtaloa :(. Avioliitto on vain väline oman edun tavoittelussa. Toivottavasti tasa-arvoiset avioliitot ei sorru moiseen avioliiton häpäisyyn.

Kommenttia muokattu: 17.06.2015 klo 20:40