Nigerian hlbti-vähemmistöjen heikentynyt asema näkyy Suomessakin turvapaikanhakijoina (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 10.6.2015 0:33
"Seksiä "vastoin luontoa" harrastavia uhkaa koko maassa 14 vuoden vankilatuomio."

Laittavatkohan ne tuolla vankilaan kaikki Afrkan luonnon eläimet, ihmiseläintä myöten, joilla esiintyy homorakastelua? Leijonat, kirahvit, norsut yms?

Totta puhuen, ainoat "luonnottomathan" tuolla Nigeriassakin ovat vain saatanalliset kristinuskomus ja islam - ainakin jos pidetään mittapuuna sitä, että noita esiintyy vain ainoastaan yhdellä ainukaisella eläinlajilla: ajattelemattomilla ihmiseläimillä ja henkisesti heikosti kehittyneellä alalaji-kiihkouskovaisilla.

Kommenttia muokattu: 10.06.2015 klo 00:47
  • 3 / 3
  • Havainnoija
  • 27.11.2015 0:45
Nigeriassa on jälleen tehty pidätyksiä homovihalain nojalla. Etelä-Nigeriassa on vangittu 21 miespuolista ammattikorkeakoulun opiskelijaa, joita syytetään anaaliseksin harjoittamisesta. Viranomaiset väittävät, että homous on lisääntynyt korkeakouluissa ja poliisit vainoavat ”homokultteja”, jotka kuulemma ”terrorisoivat” ympäristön asukkaita. Tämän vuoden aikana Nigeriassa on vangittu kymmeniä miehiä kiristetyn homovihalain nojalla.

Nigerian katolinen kirkko homovihan lietsojana
Nigerian homovihalakeja kiristettiin viime vuonna kristityillä alueilla niin, että homoseksistä langetetaan enimmillään 14 vuoden vankeustuomio. Islamin ylivalta-alueilla luvassa on kuolemantuomio.
Erityisesti Nigerian katolinen kirkko on kunnostautunut homojen vainoamisessa kristinuskon valta-alueilla. Se on vuosia propagoinut homovihalakien kiristämiseksi, ja viime vuonna sen toiveet toteutuivat. Nigerian piispainkokous ylisti raakalaismaisia lakeja, sillä ne ovat sen mielestä ”askel oikeaan suuntaan, jotta ihmisarvoa voidaan suojella”.
Tämä vetoomus Nigerian johdolle on viime vuodelta, mutta sen voi ilmeisesti vielä allekirjoittaa:
https://go.allout.org/en/a/stand-with-nigeria-lgbt/

Kristilliset kirkkokunnat homovihan lietsojina Afrikassa
Euroopasta lähtöisin olevat kristilliset kirkkokunnat ovat lietsoneet homovihaa vuosisatoja Afrikassa. Sen tuloksia joudumme näkemään ja kuulemaan päivittäin. Asiasta löytyy valtavasti tietoa, jota jokainen voi itse hakea, joten ei tässä siitä sen enempää. Yhden valheellisen väitteen haluan kuitenkin kumota. Joku nimittäin väitti, että esimerkiksi Ugandan homovihalaki perustuu afrikkalaisiin perinteisiin. No ei perustu, vaan se perustuu kristinuskon sodomiakäsityksiin ja muihin valheisiin.
Seuraavan uutisen kommenteissa human on kertonut uskontopohjaisen homovihan levittämisestä Afrikkaan, suosittelen lukemaan:
http://ranneliike.net/teema/nigeria-homoudesta-tuomituille-julkinen-ruoskinta?aid=10825