Tiedekeskus Heureka sanoutuu irti tasa-arvoista avioliittolakia vastustavan yhdistyksen tavoitteista (juttukommentit)

Aito avioliitto -yhdistys pistää erikoisesti vastakkain suvaitsevaisuuden ja erilaisuuden hyväksymisen sekä ko. yhdistyksen näkemyksen siitä, että on oikeutettua ajaa erottelevan parisuhdelainsäädäntö-käytännön jatkumista: "Ironista on, että tällainen kampanjointi tulee juuri niiden taholta, jotka ovat omaa toimintaansa perustelleet vuosikaudet suvaitsevaisuudella ja erilaisuuden hyväksymisellä. Kuitenkaan heidän ajattelussaan ei näytä olevan tilaa erilaisille ihmisille, jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä ja katsovat, että avioliitto on miehen ja naisen muodostama liitto."

Vaikkapa rotuerottelua ja muunlaista vastaavaa toimintaa voi hyvinkin perustella sillä, että "erilaisilla ihmisillä, jotka ovat heidän kanssaan eri mieltä" on yhtäläinen oikeutus ryhmitellä ihmisiä ja laittaa nämä erilaiseen asemaan.
  • 2 / 4
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 12.3.2015 16:27
Vai että asiallinen yhdistys, jonka tavoitteena ei ole syrjintä?

Tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat kokevat suurimmaksi uhakseen sen, että seksuaalivähemmistöistä ja heidän perheistään tulee entistä näkyvämpiä ja hyväksytympiä ja tasa-arvoisia lain edessä suhteessa heteroseksuaaleihin. He kun ovat päättäneet uskoa, että seksuaalinen suuntautuminen on valinta, joka tehdään kasvatuksen antaman mallin mukaisesti, josta syystä he vastustavat sateenkaariperheitä. Heidän silmissään heteroseksuaalisuus näyttää kuitenkin olevan ihmisten mielestä enemmän ja enemmän poissa muodista, sillä homojen he luulevat lisääntyvän koko ajan kun ympäristö heidät hyväksyy. Tasa-arvoisen avioliittolain vastustajat ovat kuitenkin päättäneet olla heteroita ja jatkaa oman ideologiansa tuputtamista, sillä muutenhan he kuvittelevat ihmisten kuolevan sukupuuttoon tai jonkun jumalan suuttuvan. Jotkut heistä tietysti vain sattuvat inhoamaan seksuaalivähemmistöjä muuten vaan ja haluavat heille pahaa pelkkää sadistisuuttaan.

Niin asiallinen ja syrjimättömyyteen pyrkivä on yhdistyksen "Aito avioliitto" sanoma ja tavoite.

Aivan kohtuuttomasti inhimillistä kärsimystä ovat nämä heteroseksuaalisuudestaan epävarmat ja wannabe-heterot omilla identiteettikriiseillään, niiden projisoinneilla ja heteroseksismillään aiheuttaneet seksuaalivähemmistöille ja heidän perheilleen.

Kommenttia muokattu: 12.03.2015 klo 16:51
  • 3 / 4
  • Geschwitz
  • 16.3.2015 17:28
Seurakuntalainen-lehti uutisoi asiasta otsikolla, jonka mukaan Heureka on joutunut Setan painostuksen kohteeksi. Jutusta selviää myös, että uskonveljet ovat kovin pahoittaneet mielensä Tero Kankaanperän twiittauksesta. Aito avioliitto ry tekeytyy uhriksi vaikka kysymys on tavanomaisesta keskustelusta ja kritiikistä. Samaa metodiahan persutkin suosivat...


http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/5594/aito_avioliitto_heureka_joutunut_setan_painostuksen_kohteeksi
  • 4 / 4
  • Public eye
  • 18.3.2015 17:24
Heurekan hallituksen puheenjohtaja, kokoomuksen kansanedustaja Tapani Mäkinen (joka äänesti eduskunnassa tasa-arvoisen avioliittolain puolesta), on toppuutellut Heurekan toimivan johdon avointa tukea avioliiton tasa-arvolle. Hän on sanonut AlfaTV:n haastattelussa mm.: "...Heureka organisaationa ei ota kantaa minkään ryhmän puolesta tai ryhmää vastaan eikä myöskään poliittisesti sitoudu mihinkään suuntaan. Ja näin ollen Heurekan toiminnanjohtajan kanssa on käyty keskustelut asian tiimoilta ja hän on korjannut tämän jälkeen viestintäänsä tältä osin."

Epätasa-arvoista avioliittoa haikalieva yhdistys uutisoi hieman surkuhupaisalta vaikuttavalla tavalla haastattelua etusivullaan näin: "Tapani Mäkinen toivotti Aito avioliitto ry:n erittäin tervetulleeksi Heurekaan". Tosin lauseen perässä on tähti ja jonkin verran alemmaksi samalle sivulle on häveliäästi piilotettu peräkaneetti "niinkuin kaikki muutkin asiakkaansa tasapuolisesti".
Toisin sanoen Mäkinen vain tarkoittaa, että Heureka ei aio estää yhdistyksen kokoontumista asiakkaana tiloissaan.

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kotimaa/5614/heurekan_puheenjohtaja_emme_ota_kantaa_mitaan_ryhmaa_vastaan