Krimillä ei homoille ja lesboille anneta mitään mahdollisuuksia (juttukommentit)

  • 2 / 5
  • Public eye
  • 4.9.2014 10:59
Jos Ukrainassa on taistelemassa ruotsalaisia (tai muunmaalaisia) uusnatseja, se kertoo vain konfliktin vakavuudesta. Tuskin Ukrainalla on resursseja tai edes suurempaa mielenkiintoa lähteä ruotimaan maahan tulevien vapaaehtoisina sotimaan ilmoittautujien taustoja ja poliittisia kantoja. Jokainen taistelija tarvitaan ja pääasia on, ettei sotajoukkojen tai maan johdossa ole natsismin kannattajia. (Onko vai ei, siitä minulla ei tietysti ole parempaa tietoa.)
Sen uskon kyllä, että seksuaalvähemmistöjen asemassa on Ukrainassakin vielä hyvin paljon korjattavaa, mikä ei tapahtune aivan lähivuosina.
  • 3 / 5
  • Havainnoija
  • 4.9.2014 20:57
Venäjän miehitettyä Krimin alkoivat uudet vallanpitäjät vainota mm. tataareja ja homoja. Tuhansia ihmisiä on paennut Krimiltä Ukrainan länsiosaan, joukossa myös lapsia, kertoo Unicef. Sekä Krimille jääneet että muualle Ukrainaan paenneet lapset tarvitsevat kipeästi psykososiaalista tukea, Unicef raportoi.

Unicef ilmoitti jo aiemmin, että kriisi uhkaa katkaista yli 4300 Krimillä asuvan hiv-positiivisen henkilön lääkityksen. Heistä noin 190 on lapsia. Unicef kertoo toimittavansa ensiapua pakolaisille ja jatkavansa avustustyötään Ukrainassa ja Krimillä paikallisten kumppaneiden kanssa.

Jos haluat tukea Unicefin työtä:
https://www.unicef.fi/tue-tyotamme/tee-kertalahjoitus/
"Fasistiseksi" ja "natsistiseksi" Venäjän ja separatistien taholta kutsuttu nykyhallinto teki kyllä aika selväksi kantansa kyseiseen suuntaukseen, kun sen määräyksestä uusfasistisen puolueen johtaja yritettiin taannoin pidättää.
Hemmo ei uskonut puhetta ja tarttui aseeseen, jonka jälkeen poliisi ampui hänet...
  • 5 / 5
  • human
  • 5.9.2014 22:26
Nyt kun Putinin ja Medvedevin ja muittenkin putin-hallintolaisten kauloilla roikkuu ristit, Venäjästä on tullut taas helvetti maan päällä, ihan kuten ortodoksi-Stalininkin hallinnon aikoina.

Venäläis-propaganda-koneisto suoltaa keksimiään uutisia fanaattis-kristillisessä hengessä. Siellähän on väitetty ukrainalaisten ristiinnaulitsevan lapsia yms soopaa.

Ehkä me joudumme vielä tekemään niin, kuten Tom of Finland, eli tarttumaan aseisiin homofobia-Venäjää ja muita vastaavia tahoja vastaan.

Kommenttia muokattu: 05.09.2014 klo 22:28