"Puolueessa näin on sovittu". - Mika Raatikainen perustelee "punaisen painamista" (juttukommentit)

Homot haluavat avioliiton tasavertaisuuden vuoksi. Juuri tuo parisuhdeinstituution nimitys (tai siis niiden ero) on asia, joka kielii ulkopuolisellekin tarpeettomasti henkilön seksuaalisen suuntautumisen.
  • 2 / 10
  • puppeliassi
  • 27.7.2014 13:45
Ihme tyyppejä nämä jotka ovat että tärkeämpiä asioita mukamas on mutta sitten vastustavat, olisi 2002 tullut suoraan tasa arvoinen avioliittolaki eikä rekisteröityä niin ei tarvitsisi asiasta puhua, tosin on sitä muutakin syrjintää kuin rakenteellista johon eduskunnassa pitäisi puuttua.

Persuissa on nössöä porukkaa kun kukaan ei uskalla toimia puolueen johdon tahdon vastaisesti, jos potkitaan puolueesta pois niin vaihtaa puoluetta vain tai perussuomalaiset jotka kannattavat tasa arvoista avioliittoa voisivat perustaa oman persuryhmänsä kuten vasemmistoliitosta erotetut perustivat vasenryhmän.
  • 3 / 10
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 27.7.2014 14:00
Tämä uusi persuedustaja tuntuu sentään älyävän kuinka typerältä homoavioliittojen vastustamisen perusteleminen kuulostaa, joten hän ei edes yritä vaan väistelee koko asiaa kiinnostuksen puutteeseen vetoamisella, vähättelyllä, typerillä vastakysymyksillä ja puolueen selän taakse piiloutumalla.
Olisikohan se minkäänlainen ratkaisu tuohon parisuhdemuodon paljastumisongelmaan, että lomakkeissa ruksittaisiin "avioliitto tai rek. parisuhde" yhdellä rastilla eikä jompi kumpi erikseen, jolloin muille ei paljastuisi kumpi on kyseessä? Oikeuksiltaan ne olisivat identtiset, mutta vain erinimiset. Vai tuleeko ongelma eteen muuallakin kuin lomakkeita täyttäessä?
persu Mika Raatikainen: "Esityslistalla on on paljon tärkempiäkin asioita ja Suomella suurempiakin ongelmia."

No miksi persut sitten haaskaavat niin paljon aikaansa avioliitto-oikeuden vastustamiseen? eivätkä kykene lainkaan niihin "tärkeämpinä" pitämiinsä asioihin.

Mitähän muka on persuilta pois, jos toisiiaan rakastavat Timo ja Mika menevät naimisiin - haittaako heitä se, jos kaimansa ovat homoja?

Miksi Timo Soini ei toimi kaikessa raamattunsa mukaan, vaan vain valikoi sieltä populismi-piiperrykselleen jotain?

jessellähän ei ollut yhtään mitään, ei halaistua sanaa, raamattu-saduissa homoja, eikä lesboja vastaan, joten miksi persut ovat niin poikkeavan erilainen vähemmistö jesseen verrattuna?

Muuten sitten raamatussa tehdään joukkosurmia, harrastetaan jättihaaremeita, avioidutaan siskon kanssa, tehdään massa-joukko-abortteja, tehdään joukko-eutanasioita, isä juovuspäissään sekstaa tyttäriensä kanssa, suositaan orjuutta, jesse vähät välittää hautajaisista, ... ja vaikka mitä ... mitä raamatussa ei lainkaan tuomita. Eikä raamatussa suoraan kielletä, eikä tuomita pedofiliakaan, mistä katoliset ja muut uskovaiset ovat löytäneet itselleen porsaanreiän, jossa he voivat olla oikein pahaimman kautta lähimmäisenrakkaudettomia.

persuthan nojaavat ja ovat lääpällään niinkin luonnottomaan asiaan, kuin uskontoon.

Kommenttia muokattu: 27.07.2014 klo 20:50
Hahah, taas näitä. Ei jumalauta mikä idiootti. Samoja virheelliseksi jo niin monta kertaa todettuja "argumentteja". Hyvä hei sulle(kin) Raatikainen, ettei eduskuntaan pääsemiseksi ole vaatimuksena mitään sivistystasoa tai järjen löytymistä päästä!

Kommenttia muokattu: 27.07.2014 klo 21:44
Eikös ne perusupoliisit, siis kansanedustajina ole kunnostautuneet seksiehdotuksillaan?

Ainakin erän eteläpohjalainen on saanut tuomioita moisesta. Että hyi, tuollaisia rivoja ja siten ei voi edes tasavertaista avioliittoa kannattaa.

Jo on kavereilla moraalia, tai oikeastaan sitä ei edes ole!
Outoa kyllä, lähes kaikki entisen ammattini (Spolups) puolesta hyvin tuntemani poliisit (20+) ovat joko tasa-arvoisen avioliittolain puolella tai EVVK- kannalla nyt, kun olen jo vuosia sitten tullut heille kavereina ulos kaapista.
Poliittisesti aika monet noista kavereista/tuttavista olivat muuten lisäksi joko SDP:n, Vihreiden tai jopa Vasliiton äänestäjiä.
Kaipa jepsuissakin on immeisiä ihan joka lähtöön, tai sitten vaan vielä kaapissa ollessani valikoin siviilipuolen kaverini jotenkin intuitiivisesti...
  • 9 / 10
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 29.7.2014 20:46
"Outoa kyllä, lähes kaikki entisen ammattini (Spolups) puolesta hyvin tuntemani poliisit (20+) ovat joko tasa-arvoisen avioliittolain puolella tai EVVK- kannalla nyt. Poliittisesti aika monet noista kavereista/tuttavista olivat muuten lisäksi joko SDP:n, Vihreiden tai jopa Vasliiton äänestäjiä."

Itse taas tunnen evp. spol ylivääpelin, joka on todennut, että ammattisotilaissa tai poliiseissa muita kuin kokoomusta, keskustaa tai persuja kannattavia ei juuri lainkaan ole.
Hyvä E_A_H,

Ehkäpä tuttavasi evp (kirjoitetaan muuten siis ilman pistettä) ylivääpeli/spol on asioista hieman enemmän pihalla ja älyllisesti ulkoruokinnassa kuin majuri/spol.

Ylivääpeli ei muuten ole upseeri, vaan toimi/opistoupseeri, ja nykyisen mallin mukaan aliupseeri.