Kokoomuksen sateenkaaariryhmä Stubbin tueksi (juttukommentit)

  • 1 / 18
  • puppeliassi
  • 7.6.2014 18:59
Valitkaa stubb niin kokoomuksen kannatus tippuu seuraavissa eduskuntavaaleissa alle 20% :)

Ikävä kyllä stubb ei olisi ainoastaan kokoomukselle tuhoisa vaan myös suomelle kun pääsisi pääministeriksi, kannattaa yli 10 miljardin veroalea ja yli 10 miljardin leikkauksia valtiolle ja epäilen ettei edes puolet suomen kansasta hyötyisi siitä saati seksuaalivähemmistöihin kuuluvista joissa paljon enemmän alhaisen tulotason ihmisiä kuin heteroissa.

Kokoomus tosin ei ole suurin puolue ensi vuoden eduskuntavaaleissa oli ketä vain kolmikosta puheenjohtajana tosin vapaavuori saattaisi säilyttää kannatuksen parhaiten olemalla enemmän keskellä kun taas risikko konservatiivina ajaisi arvoliberaaleja pois(stubb taas konservatiivieja todennäköisesti kristillisiin tai kepulle tai persuille sankoin joukoin)
  • 2 / 18
  • Riquman1990
  • 7.6.2014 19:13
"Valitkaa stubb niin kokoomuksen kannatus tippuu seuraavissa eduskuntavaaleissa alle 20% :)"

Tosta mä oon samaa mieltä.
  • 3 / 18
  • Public eye
  • 7.6.2014 19:18
Kasary taitaa todellakin olla yhden asian liike, jolle merkitystä ei ole millään muulla kuin sateenkaarimyönteisyydellä.
Stubbin valinta merkitsisi vuoden mittaan katastrofia niin Kokoomukselle kuin Suomellekin, ja hänen tapansa ajaa asioita saattaisi loppujen lopuksi merkitä riskiä myös sateenkaari-ihmisten asioiden toteutumiselle.
  • 4 / 18
  • Stubbin tukija
  • 8.6.2014 15:43
Minä taas olen täysin eri mieltä. Stubb on kansansuosikki, jolle löytyy eniten tukea perussuomalaisia myöten.

Stubb on liberaali ja uudistushaluinen, ja nykyiseen tilanteeseen ollaan päädytty ennen kaikkea hitaan päätöksenteon ja valmiiksi vanhentuneiden päätösten takia.

Kokoomushan on muuten tällä hetkellä suurin puolue 20,1 prosentin osuudella (YLE 30.5.2014).
  • 5 / 18
  • Riquman1990
  • 8.6.2014 23:12
Saas nähä, onks Stubelo oikeesti niin uudistushalunen ku nimimerkki Stubbin tukija antaa ymmärtää. Mä en usko hetkeekään, et Stubelo pääministerinä lähtis uudistaan EU:ta tai Suomen jäsenyysehtoi.

Kommenttia muokattu: 08.06.2014 klo 23:13
Jää toki nähtäväksi, mitä tuleman pitää. Euroopan unionia pitäisi määrätietoisesti kehittää liittovaltion suuntaan.
Jos Stubb valitaan: koko taloutemme romahtaa kuin korttitalo, työttömyys kaksinkertaistuu, kuntien talous vajoaa entistä syvemmälle. Seurauksena vihaa ja katkeruutta jonka populistipuolue perussuomalaiset masinoivat omaan käyttöönsä, syntyy avoimesti fasistinen natsipuolue ja se ei lupaa mitään hyvää sateenkaarikansalle, paitsi natsimielisille homopojille...heitähän oli natsisaksassakin aikoinaan.

Kokoomuslainen saa olla, mutta Stubb on oikeasti pihalla kuin lumiukko. Talouspuhe on oikeasti vaarallista puhetta. Älkää idealisoiko häntä.
  • 8 / 18
  • puppeliassi
  • 9.6.2014 17:46
No vaikka stubb valittaisiin kokisi kokoomus hänen takiaan seuraavissa eduskuntavaaleissa vaalitappion ja jos ovat järkeviä menisivät oppositioon jos tahtovat ettei kannatus vielä lisää putoa. Ilmeisesti ei tämän loppu hallituskauden aikana paljoa tuhoa ehtisi tekemään kun ei tahdo avata minihallitus neuvotteluihin kehysriihen asioita, varmaan siksi koska ay jyrä rinne jyräisi hänet neuvottelupöydässä :D
  • 9 / 18
  • Riquman1990
  • 9.6.2014 17:48
"Jää toki nähtäväksi, mitä tuleman pitää. Euroopan unionia pitäisi määrätietoisesti kehittää liittovaltion suuntaan."

Ehkä Stubelon valinta sittenkin vois kääntää Kökkäreiden kannatuksen laskusuuntaan.

Seuraava hallitus vois muodostuu seuraavalta pohjalta:

KESK
PS
KD
RKP
Aikas utopistinen hallituskokoonpano Riquman :D
Rkp ja persut nyt ei ainakaan voi olla yhdessä, eikä keskustan tai persujen suhde myöskää kovin hyvä oo. Persut ovat katkaisseet välit kaikkiin suuriin puolueisiin. Nurkassa vaan on niille hyvä olla...
En tiedä kenen etua ajatte, mutta ette ainakaan sateenkaariväen. Riquman väläyttää hallitukseen isoimpina puolueina ihmisarvokriittisiä ja konservatiivisia keskustaa ja perussuomalaisia.

Vihreät on ainoa selvästi sateenkaarivähemmistön etuja ajava puolue. RKP on käsittääkseni hyvin yksimielinen vähemmistöjen tukemisesta. Myös vasemmisto ja sosiaalidemokraatit pääsääntöisesti kannattavat. Kokoomuksessa on kaksi haaraa, jotka edustavat arvopolitiikan ääripäitä. Stubb kuuluu tämän suvaitsevamman ja liberaalimman haaran liberaaleimpaan päähän.

Perussuomalaiset ja KD kuuluvat ihan omaan luokkaansa, jotka pyrkivät viimeiseen mieheen estämään kaikkien vähemmistöjen edun ajamisen.
RKP suostuu mihin vaan hallituskokoonpanoon kuhan pakkoruotsin asemaa ei heikennetä. RKP:n onneksi seuraavalla hallituskaudella päätetään isommista ja tärkeemmistä kysymyksistä ku pakkoruotsista.
Niinpä kysymys kuuluukin, pääsevätkö RKP ja Perussuomalaiset hallitusneuvotteluissa yksimielisyyteen lausumasta ruotsin kielen aseman säilyttämisestä vähintään nykyisellään.
Ilman tuota lausumaa jossain muodossa esitettynä RKP tuskin on halukas hallitusyhteistyöhön, ja Perussuomalaisille sen allekirjoittaminen lienee aika vaikea pala.
Ainoa hallituskokoonpano jollei tapahdu jotain merkittävää esim uusi puolue eduskuntaan tai jonkun puolueen reilu kannatuksennousu niin olisi kok, sdp, vihr, vas ja rkp ja todennäköisesti kokoomus haluaisi vielä kd mutta jos sdp pääministeripuolue niin sitten voisi tulla isoja positiivisia harppauksia kohti seksuaali ja sukupuolivähemmistöjen tasa arvoon ja ihmisoikeuksiin, mutta seuraava hallitus ei ole hlbt myönteinen tai ainakaan ei hallitusohjelmassa olla myönteisiä.

Jollei tule tämän eduskunnan aikana tasa arvoista avioliittolakia niin seuraavan hallituksen jälkeisissä eduskuntavaaleissa on toivoa että demarit olisivat suurin puolue ja voisi koota hlbt ihmisten ihmisoikeuksia ajaavan hallituksen, 2015 vaaleihin ei riitä kiri vaan keskusta todennäköisesti suurin puolue ja silloin ei tule tasa arvoista avioliittoa eikä varmaan transihmisten olotkaan parane :(
"Niinpä kysymys kuuluukin, pääsevätkö RKP ja Perussuomalaiset hallitusneuvotteluissa yksimielisyyteen lausumasta ruotsin kielen aseman säilyttämisestä vähintään nykyisellään. "

RKP ja Persut sopii, et hallitusohjelmaan ei tuu minkäänlaista kirjausta pakkoruotsista tai kielipolitiikasta, jollon nykytilanne säilyy.

Sen sijaan ilman EU-kriittistä ja EU:ta uudistavaa kirjausta Persut ei osallistu seuraavan hallituksen toimintaan.
No hyvä, Riquman1990 siis tietää, että tuo järjestely sopii vuoden kuluttua RKP:lle. Hehän luonnollisesti luottaisivat siihen, että mitään asiaa, josta ei ole mainittu sanaakaan hallitusohjelmassa, ei neljän vuoden aikana myöskään otettaisi käsiteltäväksi... Jotain rajaa sentään suomenruotsalaistenkin sinisilmäisyydellä on.

Pyrkimystä vaikuttaa EU:n myönteiseen kehitykseen ja poistaa sen mahdollisia epäkohtia tuskin mikään puolue vastustaa, joten tuollaisen asian kirjaaminen hallitusohjelmaan olisi lastenleikkiä.
Siinä tapauksessa RKP saa varautuu siihen, et niiden asema kiintiöhallituspuolueena on mennyttä.

Epäkohtii EU:ssa riittää. Saa nähä, miten hyvin Kepun yhtäkkii ilmenny eurokriittisyys pitää seuraavassa hallituksessa, jossa ois tarkotus uudistaa EU:ta kevyempään ja parempaan suuntaan.
Katsotaan nyt ensin ne vaalit ennenkuin päätetään, kenen pillin mukaan ensi kevään hallituksenmuodostuskarkelot tanssitaan. Oma veikkaukseni on ettei ainakaan Perussuomalaisten.

Paljon riippuu niistä vajaasta tuhannesta kokoomuslaisesta, jotka tekevät valintansa ensi viikonloppuna. Toivottavasti alkuvuoden vaaleissa ei enää kohkata mistään "pääministerivaalista", vaan pidetään ihan oikeasti eduskuntavaalit joissa valitaan Suomelle 200 kansanedustajaa.