Helsingin Eiranrantaan nousee uljas homojen ja lesbojen toimintakeskus (juttukommentit)

  • 3 / 4
  • Havainnoija
  • 1.4.2014 20:22
Olipa ilahduttava uutinen. Koska ranta on ihan vieressä, naurulokkien (Larus ridibundus) ja tiirojen tiirailuun ei tarvitse lähteä merta edemmäs. Puita ja pensaita näkyy olevan sen verran, että pikkulintujakin löytyy.
---
Tiedotusvälineissä kerrottiin myös, että Päivi Räsänen olisi kääntänyt kelkkansa ja alkanut kannattaa homoavioliittoja. Hän oli nimittäin nähnyt unen, jossa kaksi miespuolista enkeliä suuteli, mikä sai kuuleman mukaan Räsäsen hylkäämään tuhansia vuosia vanhat raamatunkäsityksensä. Räsänen oli niin vakuuttunut, että hän aikoo keskustella Timo Soinin kanssa taivaallisesta näystään. ”Jos saan Timon vakuutettua asiasta, meillä voi olla tasa-arvoinen avioliittolaki jo ensi viikolla”, sanoi Räsänen.
Tuohon Havainnoijan kertomaan uutiseen vielä se, että samassa unessa Räsänen oli nähnyt myös että sekä hän että Soini eivät olekaan umpi-heteroita, vaan biseksuaaleja ... ja kun Päivi saa sen kerrottua Timolle, heille kummallekin valkenee, kuin salamana kirkkaalta taivaalta, mistä heillä on kenkä puristanut: he alkavatkin täydentämään yhdenvertaista avioliittolakiesitystä kahdenvertaiseksi ja alkavat myös etsimään puolisoa, kummatkin sitä toista puoliskoaan, nykyistensä lisäksi. Päivikin siinä samalla nyt huomaa ettei se puolisin haku perustu lasten tekemiseen, vaan rakkauteen.

Kommenttia muokattu: 02.04.2014 klo 00:15