Eduskuntatalolla mielenosoitus homoavioliittoja vastaan (juttukommentit)

  • 2 / 17
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 12.3.2014 23:05
Totta kai lain rikkomisesta rangaistaan, sitähän Niikon puolue kannattaa ainakin ympäristöaktivisteille, miksei siis myös homovihaajille?

Mitä tulee adoptioihin, myönnetään adoptio parhaalle hakijalle. Kaikki parit käyvät läpi saman tiukan seulan, joten ei ole mitään syytä kieltää tietyiltä pareilta mahdollisuutta hakea adoptiota perheen ulkopuolelta sen takia, että pari homovihaajaa tulee kateellisiksi ja kokevat omistavansa lapset.

Kommenttia muokattu: 12.03.2014 klo 23:13
Suuri kiitos uutisen äänitallenteesta ja Public eye:lle kuvalinkistä!
Kammotavan vakavia ilmeitä, ei missään iloa. Vanhoja pappoja ja mummuja kuvien kanssa epävarmoina. Yhtään iloista heteroperhettä ei kuvista löytänyt. Naispari oli ainoa piristys tässä. Miten elämä voi mennä noin, kun sen ei tarvi. Onko se ilo tosissaan kielletty Suomessa?
Se on se synnin tekemisen tuska heillä, kun tietävät rikkovansa uskontonsa kirjasen ohjetta "älkää tuomitko, jottei teitä tuomittaisi".
  • 7 / 17
  • vaeltaja2006
  • 13.3.2014 0:58
Niikko muistuttaa, että lakiin halutaan kohta, joka oikeuttaa samaa sukupuolta olevat parit "adoptoimaan MEIDÄN lapsiamme" (kohdassa 1'25"). Vanha vitsi: homot ja lesbot haluavat heteroilta pois heidän lapsensa. Salaliitoista on kuultu ennenkin ja ne tarut yhä elävät.
Tuo Perussuomalaisten Eduskunnan portaille järjestämä kristillisyyden kirpputori vie lopunkin uskon avioliitosta sakramenttina. Hautajaistunnelmaa korosti vielä virrenveisuu. Hyvä, että muutosten tuulet puhaltavat jo näin virkistävästi ja raikkaasti. Kun yhteiskunta muuttuu, on toisaalta hieman surullista katsoa ihmistä, joka ei kykene kehittämään yhtään uutta suhtautumistapaa asioihin. Tämä on tietysti sukupolvikysymyskin. Maailma oli ennen oman käsitys- ja mukautumiskyvyn rajoissa vielä sodan jälkeisillä ns. suurilla ikäluokilla, ja pärjäsi vaikka omaa älykkyyttä ja uteliaisuutta ei kehittänytkään. Rutiinit sekä perheessä että työssä auttoivat selviytymään koko elämänkaaren - miehillä hieman lyhemmän. Nyt ne eivät tue enää vaan jokaiselta edellytetään maailmankuvan rakentamista ihan itse. Tieto korvaa rutiinit ja joka siihen ei suostu, joutuu valokeilasta sivuun. Näin tälle parin sadan hiirulaisen joukolle on käynyt.
Eräs Perussuomalaisten kansanedustaja on ihan äskettäin ehdottanut myös yleisestä ja yhtäläisestä äänioikeudesta luopumista. He eivät ainoastaan halua vastustaa homojen ihmisoikeuksia vaan myös muiden kansalaisten perusoikeuksia.

Olin Mirkka Rekola illassa Helsingissä. Hänen viimeisin julkaistu juttunsa on lakivaliokunnan jäsenille luovutetussa kirjassa Rakkaudella (Inno,2014) joka luovutettiin lakivaliokunnan jäsenille. Minä pääsin terveiden kirjoihin 23-vuotiaana. Rikollinen olin 16-vuotiaaksi asti, vaikkenollut mitään rikosta tehnyt. Kristinuskon valjastaminen tämänkaltaiseen toimintaan ,kuin mitä tuo homojen ihmisoikeuksia polkeva joukkio on, on typeryyttä.
  • 11 / 17
  • Kauneuspilkku
  • 13.3.2014 10:07
Buhuu, alkaa olla aika epätoivoista meininkiä toi "perinteisen avioliiton" puolustaminen. Niikko lopetta "Tämä on säädettävä korkeimman käsiin" ??? What???(kkulinko oikein?). Oliskin hienoa, kun kouluopetuksessa kerrottaisiin, etät on aivan sama onko isä ja äiti tai äiti ja äiti tai isä ja isä. Niin sen pitäisi olla. Aivan sama.

Kommenttia muokattu: 13.03.2014 klo 10:08
Päällimäiseksi koko tilanteesta jäi jotenkin säälin tunne noita ihmisiä kohtaan, jotka antavat pienen miesjoukon manipuloida itsensä uskomaan, että tässä nyt tosiaan vietetään heterovavioliiton hautajaisia. Sellainen tunnelma ainakin oli. Homot tulevat ja vievät lapset isä-äiti-perheiltä ja kirkkokin pakotetaan vastoin tahtoaan vihkimään homopareja. Ja mikä pahinta, koulussa on pakko opettaa, että ei ole mitään pahaa siinä, jos haluaakin perustaa perheen yhdessä samaa sukupuolta olevan kanssa.

Niikon puhe huokui uhmakasta tappiomielialaa. Hän tunnusti, epäsuorasti, että uskoo lakialoitteen menevän läpi, ja ainut toivo olisi "korkeimman" puuttuminen asiaan. Mitä hän mahtoi tarkoittaa? Hyökkäisikö Jumala Suomeen Putinin armeijan kanssa ja pysäyttäisi maassamme itsenäisen lainsäädäntötoiminnan? Tuhoaisiko maanjäristys eduskuntatalon täysistunnon aikana, ja kaikki lakialoitetta kannattavat kansanedustajat kuolisivat?

Mielenosoittajien keski-ikä oli huomattavan korkea, joten heidän lapsensa ainakin lienevät jo turvassa homoavioliittojen adoptiohalukkailta. Lapsenlapsia taas mielenosoituksessa ei juuri näkynyt.
perussuomalaisten kannatus on puoluegallupeissa laskenut viime aikoina.
Siihen on saattanut hyvinkin vaikuttaa heidän keskittymisensä vähemmän tärkeäksi miellettyyn politiikkaan, mm. ihmisoikeuksien vastustamiseen.

Siellä raamatussahan oikeutetaan monia asioita, jotka Suomemme lainsäädännössä on demokratiamme säätänyt laittomiksi. Jos Mika Niikko julistaa ja julkisesti kehottaa ääriuskonnossaa niihin rikkomuksiin, raamattunsa mukaisesti, joutuu hän niistäkin edesvastuuseen ja mahdollisesti tuomittavaksi.

Kommenttia muokattu: 13.03.2014 klo 12:16
Luulen, että tällä sinänsä tyhjänpäiväisellä provokaatiolla on juuri se hyöty, mitä kirjoittajat edellä ovat kuvanneet: 1) perussuomalaisten kannatus on rakentunut näille yhteiskunnan ja yksilön rutiineja puolustaville esiintuloille, joilla ei ole mitään annettavaa ajankohtaisten ongelmien ratkaisulle. Ihmiset ovat havainneet, että perussuomalaiset eivät ratkaise heidän ongelmiaan, eikä sekään auta, että kiertyy itseensä vaikeroimaan. 2) Kun ihmiset ymmärtävät, että maailma on muuttunut, he alkavat ymmärtämään myös itseään ja omia reaktioitaan. He eivät koe enää konfliktia tarpeellisena, koska muutos on jo alkanut heissä. No, tulipa hieman vaikea jäsennys.
Lapset adoption kautta parhaaksi valittuihin koteihin, kiitos. Ja mikä omantunnonkysymys on kertoa sateenkaariperheiden olemassaolosta, niitähän on olemassa.
Monarkit voivat hallita Jumalan Armosta (Dei Gratia), mutta ymmärtääkseni lakikirjan sisällön päättävät maalliset kansanedustajat, joiden kanssa voi keskustella ja saada vastauksia. Ja niin kauan kuin yliluonnollisille entiteetille luvatuista elinikäisistä sitoumuksista joka toinen päättyy eroon, niin ehkä voisi sen vahvistamisen aloittaa sisältäpäin.

Kaiken vastustamiseen perustuva, substanssin puutteesta kärsivä politiikka on tuhoon tuomittu yritys. "Voit huijata joitain ihmisiä kaiken aikaa, kaikkia ihmisiä jonkin aikaa, mutta et kaikkia kaiken aikaa", kuten Abrham Lincoln sanoi. Ja Lincoln sentään oli valtiomies, eikä helppoheikki.
"Niikko ilmaisi toivovansa kristittynä sitä, että "Jumala tulis ja puuttuis tähän tällaiseen lainsäädäntötoimintaan"."

Hah hah. Kaikenlaisille Niikko-rukille voisi sanoa että voipa sen nähdä niinkin että jos tuo on olemassa niin saattaapa puuttua tähän "toimintaan" juuri nyt...