Tasa-arvon vastustajien ei tulisi selvitä väistöselityksillä (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • human
  • 20.2.2014 16:10
Homofoobikothan perustelevat mielipiteitään ihan sillä samalla tyylillä, millä esim. kristinuskomustakin perustellaan, että "jumala sanoo niin" - eli kun siis mykkä kakka sanoo niin, tai kun olematon huuhaa sanoo niin.

Persujen ja kristillisten käyttämään isä&äiti-tarvevaatimukseen on helppoa tosin kysyä, että alkavatko he vainota perussuomalaisia tai kristillisiä yksinhuoltajia sitten nyt myös?
Heidän isä&äiti-tarvevaatimuksensahan satuttaa eniten juuri heteroseksuaalisia yksinhuoltajia ja heidän lapsiaan - mistä he eivät tunnu välittävän.
Juuri äsken oli Hakkaraisen Teuvon puheenvuoro ja hän ei kyllä elä tässä maailmassa. Ei mitään käsitystä todellisuudesta ja teelusikalla on selvästi hänelle sitä järkeä silloin aikoinaan annettu. Toki se on jo ollut tiedossa kauan sitten, että Hakkarainen on kohtalaisen heikkolahjainen.

Selvästi älyttömin ja typerin puheenvuoro tähän mennessä, vaikka useita erittäin typeriä on jo nähty.

Kommenttia muokattu: 20.02.2014 klo 19:09
  • 3 / 3
  • JS75
  • 20.2.2014 22:39
Odotin illan mittaan, kun salissa alkoi olla vain lähinnä Tynkkynen ja änkyräpersumiehiä ja Kike Elomaa, että Elomaa tulisi esiin ja lausuisi. Ja lausuihan hän: pettymyksekseni juuri tuollaisen väistöselityksen, että Suomessa ei vielä yleisesti ottaen olla valmiita ja näin ollen hän vastustaa. Toinen, mihin kiinnitin huomiota, oli puheenparren keino "en voi puoltaa" usealta vastustajalta - jokainen heistä olisi voinut puoltaa, mutta he eivät halunneet puoltaa. Vastarinnassa tulisi olla rehellinen, kiitos, hyvät kansanedustajat!