Kanada myöntää turvapaikan venäläisille homoille (juttukommentit)

  • 1 / 11
  • vilhelmi
  • 14.8.2013 23:38
Mikähän lienee Suomen kanta venäläisiin LBGT-turvapaikanhakijoihin?
  • 2 / 11
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 15.8.2013 7:50
Minkä takia yhtään kenenkään pitäisi antaa turvapaikka venäläisille homoille? Jonkun ääri-islamilaisen maan kansalaisen turvapaikkahakemuksen homouden takia saattaa juuri ja juuri ymmärtää, mutta ei venäläisten homojen. Venäjässä homot voivat olla homoja ihan rauhassa, kunhan eivät väkisin tuputa asiaa muille.
Mikäs on sellaista "asian väkisin tuputtamista" muille? EAH, kerro vähän tarkemmin.
  • 4 / 11
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 15.8.2013 9:38
"Mikäs on sellaista "asian väkisin tuputtamista" muille? EAH, kerro vähän tarkemmin."

No vaikkapa sellainen, että harjoittaa homoseksuaalista käyttäytymistä niin, että muut eivät voi olla näkemättä sitä, esim. suuteleminen keskellä kaupunkia. Homojen on turha valittaa, jos saavat esim. edellä mainitusta toiminnasta jonkun rangaistuksen, sillä homot varmaankin tuntevat maan lainsäädännön.
  • 5 / 11
  • Lassijuhani
  • 15.8.2013 9:51
Neuvostoliiton kommunistisen puolueen pääsihteeri Leonid Brezhnev ja Saksan sosialistisen yhtenäisyyspuolueen (Itä-Saksa) Erich Honecker suutelivat toisiaan suulle, ja valokuva tästä levisi ympäri maailman. Oliko se homoseksuaalista käyttäytymistä, ja mihin Putinin lakeijat nyt sen valokuvan piilottavat?
EAH: Ei ole "tuputtamista", jos tekee jotain ja joku näkee. Älä nyt viitsi olla höpsö. Minusta tuputtamista olisi jos vaatisi jotakuta esimerkiksi tekemään jotain vasten tahtoaan.

Jos lainsäädäntö on huono, perusteeton tai vaikkapa epäinhimillinen, on sitä vastaan hyvä järjestää muutospaineita.
Lapseni ovat nähneet erilaisissa tilanteissa aika paljonkin suutelevia heteropareja, tai toisiaan käsistään kiinnipitäviä heteropareja. Olisin enemmän, kuin ilahtunut, jos he saisivat nähdä myös suutelevia homo- tai lesbopareja.
Minun henkilökohtainen rajani menee siinä, että esim. alakoululaisen silmille riittää pelkkä suudelma. Tai halaaminen. Heteroparin mallin he ovat saaneet tässä asiassa nähdä, homoparin mallia eivät. Minusta he ovat jääneet jostain tärkeästä paitsi.
  • 8 / 11
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 15.8.2013 10:30
"Minusta tuputtamista olisi jos vaatisi jotakuta esimerkiksi tekemään jotain vasten tahtoaan."

No tätähän esim. se suuteleminen keskellä kaupunkia olisi. Ihmiset joutuisivat väkisin katsomaan sitä, vaikka eivät tahtoisi. Ja mieti esim. jotain perhettä kaupungilla: miten pystyy estämään esim. omia lapsiaan näkemästä kyseisen nopeasti syntyvän tapahtuman.

"Jos lainsäädäntö on huono, perusteeton tai vaikkapa epäinhimillinen, on sitä vastaan hyvä järjestää muutospaineita."

Minusta Venäjän homolainsäädäntö ei ole huono eikä perusteeton.
EAH: Ei olisi. Jotain näkemään joutuminen ei lähtökohtaisesti ole pätevä syy kieltää tai estää sen jonkin tapahtumista. Ei myöskään ole mitään syytä, miksi lapsia erityisesti pitäisi estää näkemästä tällaista "nopeasti syntyvää tapahtumaa".

Venäjä on tällaisten säädösten myötävaikutuksella sukeltamassa syvälle.
Ei pitäisi ruokkia trollia, mutta kaupungilla voivat lapset nähdä oikeasti kurjia juttuja, joita ei mielellään itsekään aikuisena katselisi. Ryyppyremmejä ja sammuneita puliveivareita ja arvaamattomasti käyttäytyviä huumehörhöjä.
EAH, miksei Venäjällä tuomita kristinuskovaisten harjoittamaa lapsiinsekaantumista ja ortodoksisen kirkon korruptioissa ryvettymistä?

Jos on ongelma nähdä ihmisiä suutelemassa, halailemassa, rakastamassa toisiaan, on kyllä menettänyt ja kadottanut ihmisyytensä koko lailla täysin.
Valitettavasti umpi-kristillisyys on lähinnä sitä, mitä siellä raamatussaan kuvataan saatanalliseksi.

Näistä venäläiskuvista saisi tosiaankin hyviä t-paitoja nyky-Venäjällä vierailulle

http://photo.net/general-comments/attachment/16063495/brezhnev_honecker2net.jpg

http://blogs.discovermagazine.com/intersection/files/2009/09/14-sovietleaderleonidbrezhnevandeas.jpg

http://www.ajaloomuuseum.ee/huvasticharlie/public/42-21927891.jpg

Noissa suudelmissahan ei ole sinällään suudelmina yhtään mitään väärää eikä huonoa :P

Kommenttia muokattu: 15.08.2013 klo 18:51