Ministeri Päivi Räsäsen kotia töhritty (juttukommentit)

Tuollaiset teot ovat täysin tuomittavia. Niillä ei edistetä asiaa mitenkään, vaan päinvastoin. Tässä yksittäisessä tapauksessa Räsänen saa nyt myötätuntoa, jollaista hän ei välttämättä puheittensa jälkeen oikeastaan ansaitsisi. Myös minun myötätuntoni on hänen puolellaan niiden tietojen perusteella, jotka nyt ovat vahingonteosta tulleet julki. Tuollainen toiminta ei kuulu sivistysvaltioon.
  • 2 / 19
  • seurakuntapastori
  • 15.7.2013 22:54
"Tuollaiset teot ovat täysin tuomittavia. Niillä ei edistetä asiaa mitenkään, vaan päinvastoin. Tässä yksittäisessä tapauksessa Räsänen saa nyt myötätuntoa, jollaista hän ei välttämättä puheittensa jälkeen oikeastaan ansaitsisi. Myös minun myötätuntoni on hänen puolellaan niiden tietojen perusteella, jotka nyt ovat vahingonteosta tulleet julki. Tuollainen toiminta ei kuulu sivistysvaltioon.
JuhaniV • 22:24"

Turhaan asiasta vouhotat. Päksä on itse vastuussa ongelmistaan ja niiden seurauksista.
No, myöskään Räsänen ei kuulu sivistysvaltioo, tai ainakaan oikeusvaltioon.
  • 4 / 19
  • Havainnoija
  • 15.7.2013 23:41
"Päivi Räsänen kertoi A-studiossa, että hän on valmis pitämään kohun aiheuttaneen puheensa tarvittaessa uudelleen."

Heti Räsäsen tv-esiintymisen jälkeen kirkosta eroaminen kiihtyi ja käyrä osoittaa nyt lähes suoraan ylös.
---
Räsänen, Päivi ja Niilo tulevat jäämään häpeätahroina Suomen historiaan, mutta ei heidän pieni ihmis- ja erityisesti homovihamielinen lahkonsa pysty estämään tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistymistä Suomessa, päinvastoin. Kaikille selviää viimeistään nyt, kuinka mielipuolinen Räsästen agenda on.
---
Lisäys
En ota kantaa tähän töhrimisjuttuun, sillä töhrimisestä ei ole toistaiseksi mitään todisteita, ainoastaan Räsäsen väite. Päivi Räsänen on puhunut palturia vuosikymmenet, joten häneen ei ole luottamista missään asiassa.

Kommenttia muokattu: 16.07.2013 klo 00:24
  • 5 / 19
  • SaintJudy
  • 16.7.2013 0:06
Toivottavasti asialla ei ole Vale-Päivi, tai joku muu hänen lukuisista "sivupersoonista"... Samankaltainen silmänkääntötemppu tapahtui myös Homo-illan jälkeen, kun Räsänen valitteli (aiheuttamansa) kohun olleen hänelle "henkisesti erityisen raskas". Sympatiapisteiden keruu tiivistyi tuolloin "Olen itkenyt iltaisin" - otsikkoon.

Kommenttia muokattu: 16.07.2013 klo 00:08
  • 6 / 19
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 16.7.2013 7:59
Varmasti niille kananmunille olisi löytynyt parempaakin käyttöä. Esimerkiksi ruokana.

Nyt tuosta tempusta tulee Räsäsen savuverho, joka peittää sen ettei hän ole osannut kuin kierrellä sanojaan eikä ole koskaan sietänyt mitään kritiikkiä alkuunkaan. Ajoitus kuulostaa liian sopivalta ollakseen totta...
Räsänen on keittänyt itselleen "kuuman perurunan" valheellisilla vihapuheillaan. Hänhän

- saarnaa eutanasiaa vastaan, mutta samalla uskoo eutanasia-surmattuun profeetta jeesukseen - samoin tarinat suuresta vedenpaisumus-eutanasiasta, jossa liki kaikki ihmiset, myös jumalan poikien perheet surmattiin, on eutanasiaa äärimmillään.

- saarnaa seksuaalivähemmistöistä "sairaina", "rikkinäisinä", vaikka itse lääkärinä hänen pitäisi tietää, ettei kyseessä ole mikää sairaus lainkaan

- saarnaa aborttia vastaan, vaikka uskontokirjassaan mm. kerrotaan tyttölasten uhraamisesta uskonnon nimissä. hän myös syyllistää ihmisiä, jotka on esim. raiskaamalla pakotettu raskaaksi ja hän syyllistää ihmsiä, jotka haluavat lapsen etua, eikä synnyttää lasta, koska tietävät etteivät voi tarjota lapselle lapsen edun mukaista hyvää, rakasta elämää

- ei voi osoittaa uskomus-kirjastaan kohtaa, missä se profeetta jeesus tuomitsisi seksuaalivähemmistöt, mutta hän voi lukea sieltä kohtia, missä se profeetta jeesus kehoittaa olemaan tuomitsematta, jottei tuomitsijaa tuomittaisi

- ei voi sanoa, mitä seksuaalisuutta se profeetta jeesus edusti, sillä siitä ei ole mitään tietoa olemassa - hänen olisi varmastikin siis parasta olla tuomitsematta kenenkään vastuullista seksuaalisuutta, jottei hän syyllisty mahdollisesti uskontonsa profeetta jeesuksen tuomitsemiseen, sillä se jeesushan saattoi olla myös esim. bisse tai homo-mies

Räsäsen pitäisi nyt jo ymmärtää, että hänen harjoittamansa vihapuheet vain synnyttävä vihaa, eivätkä edistä ja vaali Rakkautta yhtään millään lailla.
Haastattelussa Räsänen myös korosti "uskonnonvapauden" puolustustamista. Tästä teemasta ollaan ilmeisesti tekemässä puolustuslinjaa niille kauheille puheille - ja vanhoillisten voimien on sitten helppo siihen vedoten jättää asia sikseen, seuraavaan kriisiin saakka. "Koska meillä Suomessa on uskonnonvapaus". - Homouden palkka on kuolema jne, puheista kai saisi oikeustapauksenkin, mutta kukaan ei liene yrittänyt tutkintapyyntöjä tai kanteita.
Tuomioja vastasi Räsäselle mielestäni hyvin haastattelussaan ”Tottelemattomuus ei voi pohjautua Raamattuun”:
http://yle.fi/uutiset/tuomioja_tottelemattomuus_ei_voi_pohjautua_raamattuun_koraaniin_tai_mein_kampfiin/6733834

Toisaalta sisäasiainministeriö ajaa edelleen aktiivisesti Syrjinnästä vapaa alue –kampanjaa, jossa seksuaalinen suuntautuminen mainitaan yhtenä syrjimättömyyden perusteena. Ministeri ei toimi ministeriönsä kampanjan mukaisesti.

Ministeri ja lääkäri Räsänen viittaa homoseksuaalisuuteen kipuna ja poikkeavuutena vastoin parempaa tietämystään; homous on tunnustetusti tasavertainen seksuaalisen suuntautumisen muoto siinä missä bi- tai heteroseksuaalisuuskin. Homous on monille voimavara ja elämänrikkaus.
Räsäsen puheessa on tapahtunut taantumista. Vielä kuntavaalikampanjan aikaan syksyllä Räsänen sanoi Ylen tv-haastattelussa että homous ei ole sairaus. Tällöin arkkipiispa ja arkkiatri olivat juuri kommentoineet eheyttämistä julkisuudessa ennen Räsästä.

Räsäsen tulee tiedostaa vastuunsa antaessaan lausuntoja. Terveydenhuollon ammattilainen ei saa levittää väärää tietoa ja lisätä pahoinvoinnin ja mielenterveyden järkkymisen riskiä tarkoituksellisesti. Suuri osa seksuaalivähemmistöstä lienee edelleen kaapissa tällaisten puheiden seurauksena.
Terhola: "Vielä kuntavaalikampanjan aikaan syksyllä Räsänen sanoi Ylen tv-haastattelussa että homous ei ole sairaus."

Tärkeä huomio.

Kun kohderyhmä vaihtuu, niin poliitikkojen puheet ja periaatteet muuttuvat. Tämä Räsäsen äskeinen puhe oli suunnattu fundiksille. Hän oli kenties laskenut, että tarvitaan todella "kovaa kamaa": abortin inhorealistinen kuvailu ja homojen muodostama uhka normiavioliitolle ja koko ihmiskunnalle. Noin hän toimi tuon kuulijakunnan miellyttämiseksi. Hänen puheensa audiokopioita (CD) oli kuulema ostettu innokkaasti.
Seurakuntapastori: "Turhaan asiasta vouhotat. Päksä on itse vastuussa ongelmistaan ja niiden seurauksista."

Jos seurakuntapastori on oikeasti seurakuntapastori, ymmärrän ärtyneisyyden. Siihen on kyllä KD:n taholta tullut paljon aihetta. Kuitenkin sinun logiikallasi esimerkiksi kaasuhyökkäys Helsinki Pride -kulkuetta kohtaan olisi hyväksyttävissä.

Ei se voi mennä tuolla tavoin. Mieti vähän mitä lausut julkisesti.
  • 12 / 19
  • seurakuntapastori
  • 16.7.2013 21:34
"Jos seurakuntapastori on oikeasti seurakuntapastori, ymmärrän ärtyneisyyden. Siihen on kyllä KD:n taholta tullut paljon aihetta. Kuitenkin sinun logiikallasi esimerkiksi kaasuhyökkäys Helsinki Pride -kulkuetta kohtaan olisi hyväksyttävissä.

Ei se voi mennä tuolla tavoin. Mieti vähän mitä lausut julkisesti.
JuhaniV • 18:21"

Ilmeisesti johdonmukainen ajattelu ei onnistu sinulta. Lausun julkisesti juuri sitä mitä itselleni sopii enkä kysy sinulta lupaa.
Vale-Päivi töhri Räsäsen kodin, annetaan säälipiste ja unohdetaan kaikki oahat teot.
Sikäli mikäli P.R. edelleen on Suomessa laillistettu lääkäri, todella jonkun reippaan ihmisen pitäisi tehdä hänestä kantelu Valviraan, jotta hänen lääkärintoimen harjoittamisen oikeutensa selvitettäisiin suhteessa hänen julkisesti lausumiinsa kannanottoihin. Jos suomalaisen lääketieteen mukaan homous ei ole ollut sairaus noin 30 vuoteen ja P.R. väittää samalla, kun on laillistettu lääkäri, että näin on, Valviran pitäisi rajoittaa hänen lääkärinä toimimisen oikeuttaan. Se tapahtuu käytännössä jonkun ihmisen tekemän kantelun kautta. Nyt reippaat asialle! Pliis! Teette maailmasta vähän paremman paikan.
Siihen malliin ovat Räsäsen hepat lähteneet laukkaan, että on todella syytä kyseenalaistaa Räsäsen asema ministerinä. Räsäsen pillastus: http://www.paivirasanen.fi/ajankohtaista/17-blogit/594-kirkko-ja-kaupunki-lehden-paeaekirjoitus

Minusta osoittaa demokratian ja sananvapauden halveksuntaa, jos ministerin tehtäviä hoitava henkilö kyseenalaistaa itseensä ja puolueeseensa kohdistuvan arvostelun tällaisilla argumenteilla.

Räsänen onnellisesti unohtaa, että myös Kirkko & Kaupunki -lehdellä ja sen päätoimittajalla on puheoikeus ja sananvapaus. Yksi tärkeimmistä lehdistön tehtävistähän on esittää kritiikkiä valtaapitävien touhuiluista.

Ja vielä Räsäsen huomioihin... Mahtuupa kyllä historiaan kaikenlaisia ryhmiä, joiden toiminta olisi ollut syytä torpata alkumetreillä; vaikkapa Saksassa taikka Venäjällä.
Sama kaava toistuu päivästä toiseen: Päivi sanoo jotain aivan käsittämättömän tyhmää ---> Ihmisiltä menee hermot ja palautetsunami alkaa (ja osa miettii uskoa johon on pakkokastettu ja päätyy eroamaan kirkosta) ---> Päivillä tulee pahamieli, eikä peittele sitä julkisuudessakaan, koska siitä saa säälipisteitä (tässä vaiheessa talo töhritään tms.) ---> Päivi saa satunnaisia säälipisteitä muilta fundiksilta ---> Päivi saavuttaa jälleen kokemattomuutensa, joten hän uskoo olevansa oikeassa ja ettei ole tehnyt mitään väärää. Koskaan. ---> Päivi sanoo jotain aivan käsittämättömän tyhmää

PR on epäonnistunut ihmisenä.
Oltakoon P.R.:n onnistumisesta ihmisenä mitä mieltä hyvänsä, jokaisen HBLQIT-ihmisen olisi syytä huomata, että hän puhuu (jollen ole täysin väärässä) myös Suomessa laillistetun lääkärin suulla. Lääketiede ei ole Suomessa moneen kymmeneen vuoteen käsittänyt homoutta sairaudeksi; P.R.:n kannanotot homoudesta "psykoseksuaalisen kehityksen vääristymänä" jne. ovat hyvin kyseenalaisia.

Pitääkö minun olla se yksityisihminen, joka kantelee tästä Valviralle (en jaksaisi)?

Huoh...