Image-lehti käynnistää pusukampanjan 23.5. (juttukommentit)

  • 1 / 22
  • puppeliassi
  • 22.5.2013 20:29
iltalehden tai iltasanomien jutussa oli kuvana kun esko valtaoja ja joku muu professori suuteli, itseäni nauratti jostain syystä tosi paljon. en tiedä miksi.

mutta hyvä kampanja katsotaan nyt kun tulee näitä kampanjoita kansalaisaloitteen tueksi niin ehditäänkö 250 000. pst räsänen avaa suusi ja tuo esille meille niin rakasta arvomailmaasi niin pääsemme 250 000 ;)

tosin 50 000 riittää ja 100 000 tuli ekan 24h aikana joten eipä sillä väliä ole. sillä on enemmän väliä tuleeko aloite eduskunnan äänestettäväksi jolloin se menee läpi.
  • 2 / 22
  • SaintJudy
  • 22.5.2013 23:19
Kuvassa Esko Valtaoja ja Jaakko Hämeen-Anttila suutelivat Senaatintoriln kirkon portailla, eikä taivas ole pudonnut vieläkään...

I <3 Valtaoja!
voi tätä maailmanmenoa :( toivottavasti lapset ja nuoret ei lue Image-lehteä.

"tuleeko aloite eduskunnan äänestettäväksi jolloin se menee läpi".
Uskot ihan aikuisten oikeasti, että eduskunnasta löytyy enemmistö tällaiselle????????????????????????
Suurimmat puolueet kok, kesk. sdp. ps. Älä unta näe.
Marginaalipuolueiden vihr. ja rkp äänet ei merkitse tuossa joukossa juuri mitään.

Kommenttia muokattu: 22.05.2013 klo 23:56
  • 4 / 22
  • LoveLoveLove
  • 23.5.2013 4:02
Kunnioitukseni Jaakko Hämeen-Anttilaa kohtaan ei ainakaan laskenut. Viisas mies, ja tarpeeksi heteroa miestä suudella toista pelkäämättä homoleimaa (koska "homo" ei ole edes loukkaus).
  • 5 / 22
  • Onnellinen mies
  • 23.5.2013 10:55
Aikakauslehti Image´n pusukampanjasta ja jo julkaistusta Esko Valtaojan ja Jaakko Hämeen-Anttilan suutelusta tuli jälleen kerran mieleeni tuo mitä Eeva Kilpi kirjoitti: " Siis kauneutta on. Rakkautta on. Iloa on. Kaikki maailman kurjuudesta kärsivät, puolustakaa niitä! "
  • 6 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 23.5.2013 12:41
Rox2010, on yksi asia itsekseen vähätellä ja halveksua homouttaan, mutta sen kirjoittaminen kommenttiin ja julkaiseminen tekee siitä täällä muihin kohdistuvaa. Lopeta se, äläkä loukkaa toisten älykkyyttä valehtelemalla itsepetollisesti ettet sellaista tee. Kaikki täällä tunnistavat vähättelyn ja homovastaisuuden.

Sitä paitsi, enemmistö eduskunnasta on hyvinkin mahdollisesti tasa-arvoisen avioliiton takana. Senhän takia vastustajat eivät sitä äänestykseen missään nimessä haluakaan. Mikä muu syy pakottaisi niiden muutamien yli 50 000 nimeä keränneen kansalaisaloitteiden käsittelyynoton sabotointiyrityksiin, kun eduskunnalla ei ole milloinkaan ollut lopullista velvoitetta hyväksyä niitä?
  • 7 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 23.5.2013 13:25
"Sitä paitsi, enemmistö eduskunnasta on hyvinkin mahdollisesti tasa-arvoisen avioliiton takana."

No ei ole. Noin 105-95 vaalikoneissa vastustajien hyväksi. Tuohon vaalikoneissa kannattajiin kuuluu monia, jotka myöhemmin ovat todenneet avioliiton olevat miehen ja naisen välinen (mm. Paula Lehtomäki ja muutamat kokoomuslaiset). Lisäksi puhemies ei äänestä, joten siitäkin yks ääni vähemmän puolesta. Aika heikot on siis mahdollisuudet tällä vaalikaudella.

"Senhän takia vastustajat eivät sitä äänestykseen missään nimessä haluakaan."

Niinkö? Kerrotko myös, miksei asian kannattajat halua asiaa kansanäänestykseen - ei ole halunnut esim. Ranskassakaan.
Edustuksellisessa demokratiassa kansanäänestyksiä ei pitäisi järjestää kuin korkeintaan silloin, jos esim. valtiolliseen asemaan tai valtiomuotoon ollaan tekemässä radikaalia muutosta. Myös tietyt uudistukset perustuslakiin voisivat olla peruste kansanäänestykselle.

Normaalit ihmiset eivät tavallisesti suhtaudu samaa sukupuolta olevien avioliittoihin kovin intohimoisesti, ellei asia satu koskettamaan itseä. Sen sijaan tasa-arvoista avioliittoa vastustavat ovat omaa mieltään varsin fanaattisesti. On vaarana, että äänekäs homo-ongelmainen vähemmistö intoutuisi uurnille maltillista asiaan asaillisesti suhtautuvaa enemmistöä merkittävästi aktiivisemmin.
  • 9 / 22
  • Homopallero
  • Homopallero
  • 23.5.2013 15:27
Sabotointiyritykset, jotka EAH sivuutti tapansa mukaan kokonaan, puhuvat puolestaan. Vai ovat puntit siis 50/50, kuulostaa siis hyvältä. Eivätköhän viimeaikaiset kehitykset Euroopassa vielä rohkaise äänestämään tasa-arvoisen avioliittolain puolesta.

Kovasti tuntuvat homovihaajat haluavan kansanäänestystä asiasta. Ilmeisesti ihan vaan siksi, koska laskelmoivat ettei normaalien ihmisten tasa-arvoista avioliittolakia kannattava enemmistö viitsi raahautua äänestämään sellaisen asian puolesta, jolle tietävät jo olevan enemmistön tuki ja josta sitä paitsi ei ole aiheellista edes järjestää kansanäänestystä. Sateenkaariperheiden asema lain edessä ja toisten ihmisten avioliitot kun eivät kuulu mitenkään trollille "Ei_avioliittoja_homoille" tai hengenheimolaisille. Ehkä olisi aika hyväksyä se oma rajallisuutensa.

Miten hypoteettinen kansanäänestys edes liittyy kansalaisaloitteeseen mitenkään??? EAH väitti jossain yhteydessä olevansa meitä fiksumpi, koska on homovihaaja. Tässäkö se nyt ilmenee - kahden eri asian mielivaltaisella rinnastamisella ja asiayhteydestä irtautumalla???

Ei toiminut viimeksikään kun EAH "argumentoi" kansalaisaloitteen räjähdysmäistä alkua vastaan sekoittamalla sen internet-gallupiin.

Kommenttia muokattu: 23.05.2013 klo 15:50
  • 10 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 23.5.2013 15:59
"Miten hypoteettinen kansanäänestys edes liittyy kansalaisaloitteeseen mitenkään???"

Siten, että väitit homoavioliittojen vastustajien pelkäävän aloitteen menevän läpi, jos se menisi eduskunnan äänestykseen. Itse et kuitenkaan ole valmis hyväksymään kansanäänestystä, joka on kuitenkin voimakkaampi keino kuin eduskunnan äänestys.

"EAH väitti jossain yhteydessä olevansa meitä fiksumpi, koska on homovihaaja."

Reps. Milloinkohan olen väittänyt tuollaista? Tyypilliseen tapaansa Homopallero vääristelee sanomisiani.
  • 12 / 22
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 23.5.2013 17:11
"Eduskunnan päätös on sitova, kansanäänestyksen ei."

Ai, ihan totta? Kyllä sä smo itekin tiedät, että kansanäänestyksestä tuleva päätös on kovempi kuin eduskunnan päätös. Kansanedustajien tekemät päätökset eivät aina vastaa täysin kansalaisten mielipidettä. Monet ihmiset äänestävät henkilöitä, jotka joissain asioissa ovat kuitenkin eri mieltä kuin äänestäjä, mikä taas aiheuttaa vääristymää kansan ja kansanedustajien mielipiteiden välille.
Ollaanpa sitä unohtelevaisia. Ota selvää ihan itse mitä sairaita ajatuksiasi olet täällä julkaissut, jos et enää vuoden trollaamisen jälkeen muista. Tiedän, että EAH:lla, jos jollakin ei ole tarpeeksi elämää olla käymättä läpi kaikkia trollejaan.

Eli siis kansanäänestys ei liitykään mitenkään kansalaisaloitteeseen? Sepitit vaan lisää kansanäänestyksestä. Luuletko etten huomaa?

Suomessa ja Pohjoismaissa järjestetään kansanäänestyksiä vaan kaikkia koskevista asioista. Käsittääkseni esim. "Ei_avioliittoja_homoille" ei tee mitään oikeudella solmia avioliitto samaa sukupuolta olevan kanssa saatika sitten toimimaan tämän henkilön kanssa lapsen yhteishuoltajina, enkä näin ollen näe syytä miksi sinun tulisi ehdoin tahdoin niihin puuttua - varsinkaan kun et ole valmis vastaanottamaan niistä paikkaansapitävää tietoa, vaan olet konstruoinut ihan oman sepitelmäsi sivuuttamalla valtaosan kaltaisellesi amatöörillekin saatavilla olevasta tiedosta.

Joten miksi minun pitäisi olla valmis hyväksymään kansanäänestys tasa-arvoisesta avioliittolaista kun sille ei ole perusteita? Muutos ei koske kuin pientä vähemmistöä, asian vääristäminen mielipidekysymykseksi on yhdenvertaisuusperiaatteen vastaista, sillä kyseiset perheet ovat jo olemassa eivätkä katoa ja lisäksi mielivaltainen kansanäänestys on silmitöntä rahan haaskausta.

Sitä paitsi minun kantaani ei kansanäänestyksen lopputulos vaikuta mitenkään, eikä asian laitaan.

Ja tosiaan, EAH kiertelee tuossa ylempänä taas asian ympärillä, mutta ehei, ei osu. Kansanäänestys on neuvoa-antava, eduskunnan päätös sitova - täysin riippumatta siitä, onko edustajasi 100% kanssasi samaa mieltä. En usko EAH-trollin enää edes tajuavan, kuinka pihalla on.

Kommenttia muokattu: 23.05.2013 klo 20:31
Viisumöhläyksestä ei oo siis opittu yhtään mitään? Homoutta vaan joka tuutista ja torvesta.
Homoisan Halauskampanjankin voisi pukata.
Hyvä nimi sille olisi Hallaus-Hommoo ; )

Jos kansanedustajiimme on luottaminen (persuthan on jo tunnetusti jänishousuja hallitusvastuun ottamisesta ja takinkääntäjiä vaalilupauksistaan), niin Eduskunnassakin pitäisi olla kannatusta

Täysin tai jokseenkin samat oikeudet VS jokseenkin tai täysin eri mieltä
104 vs 78 http://www.picsit.fi/k/2013/05/09/YleUutistenVaalikone2011kysymys.jpg

Vaikka nuo heteroitten keskenään homoisat pussaukset ihan vilpitöntä tasa-arvoisten oikeuksien kannatusta ovatkin, hieman niitten osalta häiritsee se, että pitäisikö tässä sitten ihan homonakin muka alkaa pussailla heteromaisesti? - Toivottavasti ei.
Nuo "heterot pussailee homosti" -jutut voivat tuoda umpiuskovaisilta esille sitä, että noissa ollaan ja käyttäydytään toisin, kuin mitä ollaan ... eli pitäisikö homojenkin sitten käyttäytyä toisin, kuin mitä ollaan. Tietenkään ei pidä.

Tämä video on erinomainen, koska tässä kukaan ei ole mitään muuta, kuin mitä on - ja tämä tuo niin hyvin tasa-arvon inhimillisen tarpeen ja oikeutuksen esiin

http://www.youtube.com/watch?v=a54UBWFXsF4

Samantyyppisiä voisi olla meilläkin. Esim tyyliin lesbo lastenlääkäri, avittamassa heterolapsiperheitä ... mutta hän itse ei voi mennä naimisiin rakkaan naisensa kanssa
- ei vielä.
Tai lapsettomuus-klinikan homo-lääkäri, joka avittaa biologisesti omin avuin lisääntymään kyvyttömiä heteroita lasten saamisessa, lahjoitus-spermalla, mutta ei voi itse rakkaan miehensä kanssa adoptoida lapsia - ei vielä.

Kommenttia muokattu: 24.05.2013 klo 17:06
Tasapuolisesti jokaisesta tuutista ja torvesta hyvinkin, jokaiselle tuutille ja torvelle.

___________

Kansalaisäänestys tasa-arvokysymyksestä? Suomalaisten, myös perus-sellaiste, selkeä enemmistä kannattanee miesten ja naisten väliseen tasa-arvoa. Näin siis poliittis-uskonnollis-biologis-hömpytyksestä huolimatta.
Kyllä, kyllä! Ja euroviisuissakin tuli lesboilulle täystyrmäys. Missä harhakuvamaailmassa te oikein elätte? ;D
Minä elän maassa, jonka toivon pysyvän osana läntistä kulttuuripiiriä, paremmin kuin luisuvan perusneuvostoliittolaiseen syleilyyn.
Euroviisuissa biisille tuli täystyrmäys, "lesboilu" näytti kiinnostavan sitäkin enemmän.
Osana läntistä kulttuuripiirii mamumellakoineen? ;D

Kommenttia muokattu: 24.05.2013 klo 14:12
Eiköhän kussakin paikassa ole ihan omat mellakkansa. En kyllä ymmärrä, miten lesbot ja läntisimaissa vallalla oleva suhteellinen avarakatseinen suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin liittyvät Riquman1990:n mainitsemiin mellakoihin.