Republikaanisenaattorin tytär tukee tasa-arvoista avioliittolakia (juttukommentit)

  • 1 / 3
  • puppeliassi
  • 16.11.2012 20:13
no hyvä että nuoret ei ole samanlaisia k-päitä kuin vanhempansa, vaikka kyllä heilläkin on opittavaa vieläkin...
  • 2 / 3
  • Roskakuski
  • 17.11.2012 13:28
Tuossa Advocaten jutussa jätettiin mainitsematta (koska "kaikki" tietävät sen) että Meghan McCain on avoimesti lesbo ja oli jo McCainin presidenttiehdokkuuden aikana. McCain itse kannattaa suomalaista light-versiota avioliitosta.

Tunnetuin homo-avioliittoa kannatava republikaani on George W. Bushin vaimo Laura. Myös ex-varapresidentti Dick Cheneyn tytär on lesbo ja oli nykyisen aviopuolisonsa kanssa mukana v. 2004 presidentinvaalikamppanjassa. Cheney itse antoi julkisesti tukensa homoavioliitoille v. 2009 todeten ettei voinut poliittisista syistä tehdä sitä aikaisemmin. Hän kertoi että on kannattanut homoliittoja siitä asti kun sai tietää tyttärensä lesboudesta. Puheessaan tuolloin Cheney totesi "freedom means freedom for everyone."

http://www.christianpost.com/news/dick-cheney-admits-politics-prevented-him-from-supporting-gay-marriage-79107/

Kommenttia muokattu: 17.11.2012 klo 15:21
  • 3 / 3
  • human
  • 18.11.2012 13:16
Jo ennestään tasa-arvoisen avioliiton kannattaja on ollut myös Cainin vaimo Cindy, joka tuki Meganin kanssa Kalifornian NO H8 (no hate) -kampanjaa (jolla siis vastustettiin ehdotusta kieltää/perua tasa-arvoiset avioliitot siellä). Cindy esiintyi myös videolla kampanjan puolesta.
Tässä heidän NO H8 -kampanjakuvansa, Cindy isänmaallisesti käsi sydämellä
http://blogs.phoenixnewtimes.com/valleyfever/mccain%20cindy%20noh8.jpg
... ja Meganilla on hauskasti kädessään republikaanien tunnuseläin, norsu (Yhdysvalloissahan punainen on republikaanien väri, sininen demokraattien, ja joidenkin osavaltioiden ja republikaanien lipuissa on punatähtiäkin)
http://blogs.phoenixnewtimes.com/valleyfever/mccain%20megan%20noh8.jpg
Molemmilta varsin kauniit teot rakkauden puolesta.

Vieläkin tunnetumpina tasa-arvoista avioliittoa kannattavat myös entisen pressa George W. Bushin vaimo Laura Bush ja tytär Barbara Bush, joka tv-mainoksin kertoi tuestaan, kun New Yorkissa oltiin eheyttämässä avioliittolakia http://www.youtube.com/watch?v=-iKqr230U9M

Tässä Laura Bushin haastattelu, jossa hän kannattaa sekä tasa-arvoista avioliittoa (sanoen että 'se tulee') että myös naisten abortti-oikeutta http://www.youtube.com/watch?v=HtNabdDx_mU

Joten eivät reppanatkaan ihan toivottomassa tilassa henkisesti ole, onneksi - Yhdysvaltain seuraava pressa, Obaman toisen kauden jälkeen, voisi hyvinkin olla liberaali, tervehenkinen republikaani-nainen. Yhdysvaltalaisistakin enemmistö on naisia, joten maa ansaitsisi naisen presidentiksi vihdoin. Siksi tosin ei tietenkään kelpaa Sarah Palinin tyyppinen "henkisesti jälkeenjäänyt", viha-uskontoa harrastava.

Kommenttia muokattu: 18.11.2012 klo 13:44