Presidentin ohjelma varoittaa seksuaalisuuden vaurioitumisesta (juttukommentit)

  • 1 / 57
  • Homopallero
  • 14.9.2012 10:01
No jos presidentin ohjelmassa tuomittiin erikseen syrjintä seksuaalisen suuntautumisen perusteella, niin eiköhän asia ole sillä selvä. Uskon, että epäselvyys johtuu pikemminkin ajattelemattomuudesta kuin piilevästä homovastaisuudesta. Kirjoittajat ovat luultavasti olleet heteroita, joiden seksuaalisuutta ei ole koskaan kyseenalaistettu. He eivät välttämättä ole osanneet yhdistää termiä "vaurioituminen" homoseksuaalisuuden sairasleimaan, sillä heillä ei varmaankaan ole omakohtaista kokemusta asiasta.
Presidentin ohjelma sai täyslyttäyksen tämän aamun Jälkiviisaat-keskustelussa. Varsin kiinnostavia kommentteja.

Suosittelen katsomista:
http://areena.yle.fi/tv/1479835

Ohjelma ilmestynee YLE Areenalle tämän päivän kuluessa.
  • 3 / 57
  • Public eye
  • 14.9.2012 11:44
Myös Ruben Stillerin Pressiklubi käsittelee syrjäytymiskeskustelua tänään TV2:ssa klo 20.00. Mukana ovat mm. ilmeisesti jokseenkin päivastaisia näkemyksiä presidentin pamfletin hyödyllisyydestä edustavat Jukka Relander ja Matti Apunen.
  • 4 / 57
  • Konservatiivi
  • 14.9.2012 12:26
Presidentin kampanja on saanut hyvän vastaanoton kaikkialla muualla paitsi vihreiden ja vasemmistoliiton piirissä. Itse olen oikeastaan positiivisesti yllättynyt siitä, että kampanjassa varoitetaan nettipornosta, tositv:stä ja jopa homoudesta.
Taas provo täällä, mutta vastataan kuitenkin. Sanoppas miltä tuntuisi jos sää kuulut siihen 5% ryhmään jolle tää tekee kipeää, että jopa presidentti voi ehkä olla heitä vastaa...
  • 7 / 57
  • Homopallero
  • 14.9.2012 15:41
Heat, nyt sinä yrität järkeillä sellaisen kanssa, joka ei kykene kunnolla empatiaan. Konservatismi johtuu varsinkin homovastaisten tapauksessa usein tunnekylmyydestä, ahdasmielisyydestä ja usein myös älyllisestä yksinkertaisuudesta. Tätä asiaa on oikeasti tutkittu ja sen on todettu pitävän paikkaansa. Kuten kiihkouskovaiset, konservatiivit ovat yleensä jokseenkin heikkotahtoisia, auktoriteetteihin alistuvia ja konformistisia, epäitsenäisiä. Tämän uusimman roskapostittajan (ja varmaan kaappihomon) takana piilee ihmisyyttä ja ennen kaikkea sen moninaisuutta halveksiva ja pelkäävä, itseään häpeilevä ja itsensä ahtaaseen sosiaaliseen muottiin survonut moralisoiva narsistinen pelkuri.

Konservatiiville sen verran terveisiä, että presidentin konventionaalinen ja tylsä syrjäytymisen vastainen "kampanja" on saanut niinkin haltioituneen vastaanoton, ettei yksikään toinen konservatiivi ole sitä viitsinyt suoranaisesti ylistää. Itse asiassa siitä halutaan vaieta, koska se on niin nolo.
  • 8 / 57
  • Public eye
  • 14.9.2012 15:46
En ole lukenut koko tekstiä, vaan olen sitä käsittelevien mediakommenttien, sekä myönteisten että kielteisten, varassa. En kuitenkaan ole saanut käsitystä että siinä "varoitetaan homoudesta", kuten arvoisa Konservatiivi tuolla ylempänä riemuitsee.

Sekusaalisuuden vaurioituminen tarkoittaa mielestäni jotain aivan muuta - ja siitä kyllä näkyy julkisuudessa ja ihan elävässä elämässäkin aivan riittämiin esimerkkejä. Joten tästä asiasta on syytäkin varoitella nykyisenä yliseksualisoinnin aikakautena. Miksi hyvä asia täytyy pilata vetämällä kaikki överiksi? Homoseksuaalit eivät tässä suhteessa ole mitenkään yliedustettuina, pikemminkin päinvastoin.

Ja jos tuota ohjelmaa moittivat riittämättömäksi ja hampaattomaksi vain vihreät ja vasemmisto (mitä en toki usko), sitä surullisemman kuvan tämä antaa keskustasta, oikeistosta ja perussuomalaisista.
  • 9 / 57
  • hankalaihminen
  • 14.9.2012 16:11
"Ja jos tuota ohjelmaa moittivat riittämättömäksi ja hampaattomaksi vain vihreät ja vasemmisto (mitä en toki usko), sitä surullisemman kuvan tämä antaa keskustasta, oikeistosta ja perussuomalaisista."

Vaikka agnostikko olenkin niin: AAMEN. Jos asia on niin, olen entistä iloisempi siitä että olen vasemmistovihreä. Ne näppärät pikku niksit on kyllä ihan kliffoja, mutta ei syrjäytymistä pysäytetä sillä että kaikki yksittäiset kansalaiset päättävät olla kilttejä toisilleen jos eriarvoistaviin rakenteisiin ei puututa.
  • 10 / 57
  • hankalaihminen
  • 14.9.2012 16:20
Homopallero: Itse asiassa muutama on kyllä kampanjaa kiitellyt tai sitten loukkaantunut siitä, että jotkut kehtaavat sitä kiritisoida. Matti Apusen tämän viikon kolumni Hesariin puhuu vasemmiston "kitinästä" ja onnistuu olemaan vielä seksistinenkin. Kokoomusnuorten Wille Rydman taas kauhistelee vasemmistolaisten "kovia arvoja", koska vasemmistolaiset haluaa että yhteiskunta hoitaa kaiken eivätkä ole valmiita tekemään itse mitään pieniä arkivälittämisen tekoja muiden hyväksi. Niin kai sitten. En jaksa linkata kun tuli päänsärky noiden muistelusta mutta googlaamalla varmaan löytyy jos välttämättä haluaa tutustua noihin.
Niin no, totta kai jotkut rydmanit ovat kamppanjaa refleksinomaisesti puolustaneetkin, mutta ylistyksestä ei voi kyllä mielestäni varsinaisesti puhua, niin kuin tuossa ylempänä totesin.
  • 12 / 57
  • Konservatiivi
  • 14.9.2012 18:46
Mielenkiintoinen tyyppi tämä nimimerkki Homopallero. Aina on salamana syyttelemässä homofobiksi ja ahdasmieliseksi, jos joku ei halua homoille lisää (etu)oikeuksia. Vihervasemmiston lääkkeet syrjäytymiseen on varmaan insestin ja pedofilian laillistaminen sekä yhteiskunnan muuttaminen kokonaan sukupuolineutraaliksi.
Jos seksuaalinen suuntautuminen selvästi mainitaan erikseen, vaurioitumisella tässä tapauksessa tarkoitetaan varmasti ihan muuta.

En ole lukenut kyseistä lehtistä, mutta nyt alkaa tuntua entistä enemmän pe-aamun Jälkiviisaidenkin jälkeen että moni ei varmasti usko että tällaisia yksinkertaisia ohjeita oikeasti tarvitaan tämän päivän lapsille ja nuorille vanhemmille yms. Kaikki etenkin opettajana nykypäivänä työskentelevät voinevat vahvistaa tämän. Liian moni on sanan oikeassa merkityksessä "uus-avuton".
Alkaa valittako tosta homotrolleroisesta. Silla on taas joku kyokkipsykologivaihde paalla. Erittain hyva kampanja Niinistolta! Miten joku nakee siinakin taas homovastasuutta? Niiniston kampanjahan korostaa nimen omaan yhteisollisyyden merkitysta, mut kuten tavallista, yhteisollisyys ei homoilta oikein onnistu. Samoin myoskaan kyky ymmartaa erilaisii nakemyksii ei nailta rannetta liikuttelevilta setalaisilta oikein onnistu. Jattakaa ajatustyo osaavimmille ja keskittykaa bilettamiseen, naimiseen, kikatteluun, pikkusormen ja ranteen heilutteluun seka Luis Vuittonin uusien kasilaukkujen odotteluun. Hankkikaa myos kaupasta uudet, muodikkaat, perseesta kireet farkut seka tiukka, hyvin istuva hihaton paita. Se sopii muotitietosille homoille ku k*rpa p*rseeseen! Hoivatkaa myos loppupaiva sita teidan 'mamin pikku puudelii'.

Kommenttia muokattu: 15.09.2012 klo 16:33

Kommenttia muokattu: 15.09.2012 klo 17:39

Kommenttia muokattu: 15.09.2012 klo 23:56
Oletteko muuten huomanneet, että nimimerkkien Blueriver ja Riquman kommentit ovat samanlaisia, sisältö yleensä ihan yhtä sairaalloisen fanaattista?
Sinänsä yks hailee, sehän on hänen/heidän ongelmansa.

Mitä taas Sauli Niinistöön tulee, niin kävihän se nyt selväksi jo alkuvuodesta, että Sauli on mitättömyys, jolla ei ole mitään annettavaa. Kun presidentti valitaan pelkästään sillä perusteella, että on hetero ja käynyt armeijan, tulos oli ennalta selvä.
Sauli latteine ohjelmineen unohdetaan pian, joten ei siitä sen enempää.
Riqu hyvä,
Stereotypioita poistaakseni olen edelleenkin valmis milloin vain tapaamaan livenä kanssasi ja näyttää, miten ja kuinka lähellä naamaasi minä rannettani sinun kaltaisillesi heiluttelen. Jos haluat, voin myös ottaa "mamin pikku puudelin" mukaan. Se on schäferin kokoinen airedalenterrieri...
Kylla Blueriver ja Riquman on kaks eri henkiloo. Senhan tyhmempikin jo huomaa ihan jo kirjotustavoistakin. Mita tulee presidentin mitattomyyteeen, niin kylla Haavisto ois ollu viela mitattomampi presidentti, joka ois ilahduttanu lahinna ruotsalaisii. Ja Pete tuskiin haluu heilutella ranteita mun kanssa. Ma en nimittain kay salilla ihan pelkasta ilosta. Ja oikein rakki mukaan? Saalittavaa...
"Kylla Blueriver ja Riquman on kaks eri henkiloo."

Blueriver ja Riquman ovat siis kaksi eri henkiloa, mutta molemmat haluavat kirjoittaa pelkastaan samanlaisia idioottimaisuuksia sisaltavia kommentteja.
Tama asia ymmarretty nyt taalla paassa.
Onhan taalla teidan muitakin Setan agendasta poikkeevii mielipiteita esittaneita tyyppei. Vaan eipa se tunnu siella paassa menevan jakeluun.
Konservatiivit ovat tosiaan niitä ihmiskunnan riippakiviä. Aina keksimässä rajoituksia toisille, koska ovat itse liian tyhmiä ymmärtääkseen ymmärtääkseen ihmiselämän monimuotoisuutta ja vetävät siitä herneet nenään ja alkavat syrjiä kostoksi niitä, jotka ovat erilaisia. Ala kalppia niine etuoikeuspuheinesi. Niillä ei ole pohjaa missään muualla kuin konservatiivisen kaappissaeläjän ahtaassa päässä.

Riquman, olet todellakin säälittävä ja katkera olento. Onko sinulla jokin naisongelma, kun vihaat niin silmittömästi homoja, jotka miellät naismaisiksi, joka sinun ajatusmaailmastasi ja kirjoittelustasi päätellen on ilmeisesti olevinaan synonyymi sanalle tyhmä ja turha tapaus? Olet sairas ihmisperse. Hanki elämä ja jokin kunnon syy sille, miksi nouset ylös sängystä joka aamu. Kuvitteellisten "setalaisten" katkera haukkuminen ei ole sellainen.
Kyllä minä Riqu sen koiran voin jättää ihan suosiolla pois. Se kyllä olisi varmaan ihan mielellään tutustunut sinuun lähemminkin (ohjeideni mukaisiin ruumiinosiin).

Tarjous on silti edelleen voimassa. Tietoni löytyvät tältä sivustolta, ja ihan mielelläni heiluttelen ranteitani kanssasi, jollet lopeta törkeää, loukkaavaa ja ala-arvoista suunsoittoasi.
Ota yhteyttä, niin tavataan ranteidenheiluttelun merkeissä valitsemassasi paikassa!

Ihan oikeasti. Häpeäisit edes vähän! Joskus aikaisemmin kommenttisi olivat sellaisia, joista saatoin joskus olla jopa samaa mieltä. Viimeisin aivopierusi oli kyllä sellaista törkyä, ettei sitä voi edes oikeasti kommentoida yleisesti, joten tein sen siis näin henkilökohtaisen keskustelun/vittuilun tasolla.

En minäkään muuten salilla pelkästä ilosta käy. En näet käy ensinkään. Minun mielestäni nääs saleilla viihtyvät enimmäkseen sellaiset puppelipojat jotka menevät sinne katselemaan komeita, lihaksikkaita miehiä.
Itse treenaan mieluummin vanhojen intin duunikaverien kanssa Krav magaa ja Spoljutsua (PV:n oma kehitelmä) ja lenkkeilen koiran kanssa kolme kertaa päivässä.

Kutsua naamakkainkeskusteluun odottaen: Pete

P.S. Sorry admin, mutta nyt paloi kyllä hihat niin pahasti, ettei ikänä ennen. Silti, en uhkaile, vaan tarjoan vain mahdollisuuden. Mikäli k.o. henkilö ei sitä halua käyttää, niin sehän on hänen oma asiansa.

P.P.S Toisaalta; tehän voisitte järjestää seuraavat Ranneliikkeen DTM -bileet wrestling -teemalla! Pankaa minut ja Riquman samaan kehään ja otteluliput myyntiin kahdella kympillä. Tuotto toiminnan ylläpitämiseen ja AIDS -tukiyhdistykselle ;-P

P.P.P.S. Kyllähän Vuittonin laukullakin saa aikaan koko pahaa jälkeä, jos sinne panee tiiliskiven ja tietää, kuinka heiluttaa...

Kommenttia muokattu: 15.09.2012 klo 22:18
Voisiko joku muuten vastata kysymykseen: mikä on SETA-homo?

Minulla kun ei ole siitä aavistustakaan.
Setahomo lienee sellainen, joka kommentoi näillä keskustelupalstoilla homofobiaa kriittiseen sävyyn. Yleensä me setahomot olemme myös kommunistisislamistisantisemitistispunaviherliberaalifasistisnatsistishomofundamentalisteja, koska kehtaamme kyseenalaistaa Riqumanin, Blueriverin jne. päähänpinttymiä mistä tahansa asioista. Me olemme niitä, joita saa haukkua ja syrjiä, mutta jotka Riqumanin maailmankuvan paikastamme tietämättöminä nousukkaina kehtaamme sanoa vastaan ja kritisoida, ollen näin kaksinaismoralistisesti Riqumanin valikoivan moraalikäsityksen mukaan mitä suvaitsemattomampia mielipidediktaattoreita.

Toivottavasti tämä selvensi asiaa sinulle Pete. :)
Niin, Pete toi sun käytös on kyllä niin ala-arvosta enimmäkseen, et on joskus tosi vaikee uskoo, et sä oot tosiaan 47. Lopettasit jo ton lapsellisen uhoomisen ja suunsoiton!

Vaikka Patukka käviskin salilla kattoon etupäässä komeita miehii, niin me muut mennään sinne lähinnä treenaan.

Ja tiesit sä, et koiratappelut on laittomii, samoin niiden usuttaminen ihmisten kimppuun?
Eipä ole tainnut oikein upota mikään fakta. Voi hyvänen nähköön...

Silti: Riquman; anytime, anywhere, between you and me, if you don't want to be a girlie little boy...
Tällaisia koulun takapihakommenttejahan sinäkin harrastat.

Haaste on kyllä todellinen. Tule vaan ja saat turpaasi.
Kovasti se Patukka jaksaa haastaa yhtä nettikirjottajaa tappeleen oikein livenä. Sano ykskin hyvä syy, miks mun pitäs ihan oikein vaivautuu tappeleen tuntemattoman nettiprovon kanssa. Mieluummin mä soitan sulle suuta verbaalisesti netissä, kun se sua tuntuu kerta toisensa jälkeen noin paljon ärsyttävän. Vaikka mieluiten mä oisin kyllä soittamatta suuta ollenkaan, mut itehän sä siitä vedät jotain ihme kicksei, kun aina pitää alottaa tää ainanen länkytys ja ininä.

No, heitä haaste yksityisviestillä, niin katotaan. (Vaikka tuskin sieltä mitään tulee.)
Pete, "SETA-homo" on tietenkin Setan kannatusjäseneksi tänä vuonna liittyneen kokoomuksen homo-järjestön, Kasaryn jäsen, avoimesti tai kaappisellainen - koska sitähän termiä nuo kokoomuslaiset tässäkin keskustelussa itsestään käyttävät.

Joulukuun alussahan me näemme, miten nykyinen presidenttimme omilla toimillaan edistää ja toimii tuossa "menestyvien mutta kiireisten vanhempien lasten syrjäytymisen ehkäisy" -raportissaan esittämänsä alkoholinkäytön varoituksen hengessä ("ei pidä totuttaa alkoholin makuun, eikä hajuunkaan"). Eli onko alkoholipitoinen anti keskeisessä roolissa, esimerkkinä nuorille, Itsenäisyyspäivämme juhlissa - kuten alkoholi on yleensä aivan ydinasia yksityistalouden firmoissa, sekä työ- että afterwork-kuvioissa.

Syrjäytymisuhan alaisia ihmisiähän on useitakin ainakin kokoomuksen nuortenryhmän johdossa. Siellähän varapuheenjohtajakin oikein elämöi reippaalla viinankäytöllään ja väheksyy koulunkäyntiä.

Eiköhän edellä keskustelussa nimimerkki Konservatiivin omia märkiä päiväunia ole juurikin hänen esittämänsä "insestin ja pedofilian laillistaminen" - ylettömän rikkaaksi kun ei tieteellisten tutkimustenkaan mukaan tulla, kuin huonon moraalin "avulla".

Niinistöhän vain häpäisi porukkansa ja näytti miten ohjeistukset tehdään keskustelematta asiasta lainkaan itse sen tahon kanssa, joille ohjeet tehdään. Niinistön porukka näytti olevansa ulkopuolinen, syrjäytyneensä nuorisoyhteisöjen ulkopuolelle.

Niinistö kauppaa yhteisöllisyyttä ohjelmassaan, jossa hän on hukannut yhteiskunnan ja valtion täysin. Ohjelmassahan ei mainta sanallakaan kokoomuslaisten ministerien hallinnonalan palveluita nuorten syrjäytymiseen liittyen, eikä mainita sanallaakaan edes kouluja, joissa nuoret sentään viettävät isohkon osan aikaansa - sen sijaan Niinistön ohjelmassa kaupataan kaikkein kalleinta mahdollista yksityistä tahoa, Väestöliiton palvelua, joka on yksityispuolenkin palveluiden kaikkein kalleimmasta päästä.

Niinistö ja ohjelmatyöryhmänsä osoittivat vain sen, että he ovat ulalla yhteiskunnastamme, syrjäytyneet yhteiskunnastamme aika pahasti.

Niinistö toki oli valtiovarainministeriaikanaan ajamassa alas Suomen nuortenkin kipeästi tarvitsemia hyvinvointipalveluita - Niinistön mielestä kun tekemiseen ei tarvita ammattilaisia, eikä rahaakaan - vaan vain satunnaisia vapaaehtoispuuhia ja pullamössöä.

Ohjelmasta on hyviä kommentteja HS:ssa, puolesta ja vastaan

http://www.hs.fi/kulttuuri/HS-raadin+vastaukset+kysymykseen+tepsiv%C3%A4tk%C3%B6+Niinist%C3%B6n+ty%C3%B6ryhm%C3%A4n+neuvot+nuorten+syrj%C3%A4ytymisen+torjuntaan/a1305598993788

Kommenttia muokattu: 16.09.2012 klo 01:24
Kukaan ei oo leikkaamassa yhteiskunnan hyvinvointipalveluita. Piste. Nyt on kuitenkin vanhempien velvollisuus tehdä jotain jälkikasvunsa eteen. Piste. Se on sitä yhteisöllisyyttä, jota yhteiskunnasta puuttuu. Yhteiskunta hyysää liikaa. Huutomerkki.
Varsinainen totuus tässä syjäytymisongelmassa lienee siinä, että erikoistapausten kasvava määrä, joihin Niinistön arjen niksit eivät yksinkertaisesti tehoa, ei saa osakseen riittävää "hyysäystä" yhteiskunnalta. Riquman sivuuttaa tämän tosiasian, koska vasemmisto on tuonut sen esille ja hän vihaa vasemmistoa. Toki Niinistön niksit saattavat vaikuttaa ennaltaehkäisevästi joihinkin lievempiin tapauksiin.

Sekin on totta, ettei yhteiskunta voi hyysätä liikaa ja toimia sijaisvanhempana. Toisaalta olisi kuitenkin parempi, että edellämainittuihin akuutteihin tapauksiin puututaan jo nyt, sillä jos syrjäytyneet ja syrjäytymässä olevat jätetään nyt taakse tokaisemalla, että vanhempien vika, löytyvät he myöhemmin edestä ja vielä sellaisessa tilanteessa, jossa yhteiskunnalla on jo muutenkin ylivoimainen määrä "hyysättäviä" elätettävänään.

Riquman, jos minä olen sinun mielestäsi trolli, mikä sinä olet??? Oletko kertaakaan kommentoinut jotain uutista ja osallistunut keskusteluun ilman, että lähtökohtanasi on ollut provosoituminen "setahomojen" kommenteista ja aikomus haukkua toiset keskustelijat lyttyyn. Olet myös kovin ahkerasti aina syyttämässä minua ja muita omasi ja muiden homovastaisten provojen ja trollien mielipiteenvapauden kyseenalaistamisesta. Se on ilmeisesti viimeinen oljenkortesi, kun omat puheesi osoittautuvat mielikuvitukseksi, päähänpinttymyksiksi, perustelemattomiksi olettamuksiksi, tiedon vääristelyksi, valheiksi ja toisten haukkumiseksi argumentinkorvikkeena, kaikki vailla minkäänlaista todellisuuspohjaa.

Konservatiiville semmoinen vielä että homojen tasa-arvoisia oikeuksia ei saa muutettua "etuoikeuksiksi" yksinkertaisesti kutsumalla niitä sellaisiksi. Väite ei ole todennettavissa muulla kuin vääristelyllä, jossa esim. avioliitto olisikin vain kahden eri sukupuolta olevan solmima liitto lasten hankintaa varten, jolloin homoille myönnettäisiin "etuoikeus" naida puhtaasti tunnepohjalta. Todellisuudessa lastenhankinta ei ole suoraan kytköksissä avioliittoon ja heteroilla on etuoikeus solmia avioliitto tunnepohjalta, mitä homopareille ei myönnetä. Näin ollen esimerkiksi homojen avioliitto-oikeutta ei voi mitenkään perustellusti väittää "etuoikeuden" vaatimiseksi, eikä sekään jankuttaminen auta että "avioliitto on miehen ja naisen välinen", sillä kukaan ei mene naimisiin sukupuolen kanssa, paitsi ehkä konservatiivi, joka piittaa enemmän siitä, että noudattaa perinteitä ja näyttää tavanomaiselta kuin siitä, että on onnellinen. Homojen lisät "etuoikeudet" tarkoittavat varmaan myös adoptiota, johon totean, ettei lisääntymiskyky ja heteroseksuaalisuus (sukupuoliroolit) ole koskaan tehnyt, eikä koskaan tee heteroista parempia vanhempia kuin homoista ja lesboista, joiden seksuaalisuudesta on lapsen kehitykselle haittaa ainoastaan konservatiivisten homofobien syrjinnän ja kiusaamisen muodossa. Nimimerkki Konservatiivi pitää ilmeisesti kaikkea homoseksuaalisuudelle sekä homoseksuaalisten ihmisten liitoille ja perheille annettua lain tunnustusta ja suojaa "etuoikeuksina". Hän ei perustele väitettään mitenkään. Ilmiselvästi väite kumpuaa homofobisesta halusta sulkea homot kaiken perhettä ja parisuhdetta/avioliittoa koskevan lainsäädännön ja yhteiskunnallisen toiminnan ulkopuolelle. Syytän nimimerkki Konservatiivia homofobiasta ja ahdasmielisyydestä, koska hän on sellaiseksi ilmoittaunut.

Lopuksi vielä tuosta tästä wannabetosioikeistolaisesta insesti ja pedofilia - heitosta. Säälittävää!!! Kas kun nimimerkki Konservatiivi ei vielä patologisessa vasemmistovihassaan manaa vihervasemmiston ajavan Suomen liittämistä Neuvostoliittoon ja vielä vaikka islamisaatiota! Siis tuo on niin ala-arvoista, että tässähän tuntee ihan myötähäpeää noinkin itsensä epäinhimillistäneelle surkimukselle.

Näitä kommentteja julkaistaan melko verkkaiseen tahtiin. Olen muistaakseni vastannut Riqumanille ja Konservatiiville jo kerran, mutta kommenttiani ei ole julkaistu tai ainakaan en näe sitä. Miksiköhän? Ei se ainakaan tarkoituksella sisältänyt lähimainkaan mitään sellaista, mitä tällä kommenttipalstalle näköjään julkaistaan.
Kävin noita ohjeita lävitse ja olihan siellä hyviäkin kasvatusneuvoja vai miksi niitä pitäisi sanoa. Mutta vaikuttaako tuollainen mitenkään syrjäytymiseen, epäilen suuresti. Ohjekirjanen voi olla ihan hyvä, mutta tarvittaisiin varmaan vähän konkreettisimpia tekoja. Todennäköisesti tuokin kirjanen tavoittaa vain ne ihmiset, joilla on kaikki hyvin ja jotka tietävät jo nuo asiat, ei niitä jotka oikeasti sitä apua tarvitsisivat. Tämä juttu taisi siis jäädä sanojen tasolle.
Kyllä valitettavasti Niinistön työryhmän neuvot jäävät pelkäksi lässytyksesi, joka ei tavoita syrjäytymisen syitä ja todellisia interventioita. Syrjäytymisestä tehdään tässä (kuten eräs kommentaattori totesi) mörkö jota me "hyvät ihmiset" voidaan yhdessä kauhistellella ja todeta samalla kuinka hyviä me itse ollaan. "Ottakaa itseännä niskasta kiinni" -neuvot eivät johda muuhun kuin että esim. terveyspalveluihin tehtävät leikkaukset ovat ihan OK koska "itsehän ne köyhät ja vaivaiset ovat ongelmansa aiheuttaneet".

Konkreettinen esimerkki: psykiatrinen laitoshoito ajettiin alas kalliina hoitomuotona parikymmentä vuotta sitten. Ihan hyvä sinällään, mutta tilalle ei rakennettu oikeastaan mitään toimivaa systeemiä. Vaikeastikin sairaat ihmiset ovat lähes itse vastuussa omasta hoidostaan. Eihän se tietysti onnistu kelan ym. organisaatioiden viidakossa, vaikka tukena olisi perhekin. Koska näihin syrjäytymisvyyhteihin liittyy aika usein viina niin sitten on ainakin helppo hyväosaisten lässytellä jostain "omasta vastuusta ja ryhdistäytymisestä".
Toinen asia, joka ei tosin kuulu tähän ketjuun, mutta joka pullahtelee koko ajan ranneliikkeen keskusteluissa: mikä ihme tosiaan on tämä "seta-aktivisti", joka hyysää ryhdittömiä juoppoja, syrjäytyneitä, työtävieroksuvia, islamia ja "monikulttuurisuutta"- jopa edesauttaa pedofiliaa ja insestiä leviämään. "Aktivistin" oireyhtymäänkuuluu myös dtm:ssä kikattelu ja ranneliike Vuitton-laukun kanssa :)

Hyvät riqut, sinijoet ja konservatiivit: mikä on kaunaisuutenne, kateutenne ja homo- ja naisvihanne taustalla? Kertokaa vapaasti. Jakorasia auttaa teitä :)
Niin, homotrolleroinen, mikä mahtaakaan olla sellanen tyyppi, jolla ei oo edes rekisteröityy nimimerkkii? Sä oot aina ite provosoitumassa toisten "homovastasista" mielipiteistä etkä anna minkäänlaista arvoo poikkeeville näkemyksille, vaan "homovihan" näkemisestä myöskin paikoissa, joissa sitä ei oo, on tullu sulle jonkinlainen pakkomielle. Mikä ton pakkomielteen taustalla on? Lapsuuden traumat? Samoin kaikenmaailman jakorasioilla tuntuu olevan merkillinen tarve nähdä homo-, mamu- ja naisvastasuutta ihan joka puolella.

Mitä tulee siihen, mitä käsite Seta-homo tarkottaa, niin se tarkottaa homoo, joka jakaa kaikki Setan asialistalla olevat tavotteet, kuten luonnonvastasen adoption sekä kirkkohäät homopareille. Kaikki homot, mahdollisesti jopa enemmistö, ei jaa teidän ajatuksii ja mielipiteitä. Suurimmalle osalle homoista riittää pelkästään, et homous on laillista ja sitä saa vapaasti harrastaa.

Samoin myöskään viherhomojen kannattama ei ku vaan kaikki rajat auki-maahanmuuttopolitiikka tuo tänne homoille vihamielisii kiihkomuslimeita. Etteks te tajuu, et kun te kumarratte teille vihamielistä vähemmistöö, te samalla pyllistätte myös itellenne?

Te ette vaan kestä sitä, et teidän omat väitteet ei perustu mihinkään olemassa olevaan faktaan ja teidän lörpöttelyt on naurettavan helppo kumota ja ne on täällä myöskin jo moneen kertaan kumottu. Te näätte homovastasuutta joka paikassa, etenkin niiden kohdalla, jotka ei kannata teille ihan kaikkii samoi oikeuksii ku muille.

Kommenttia muokattu: 16.09.2012 klo 23:00
Riquman, lopeta tuo lapsellinen nimittely. Se ei kompensoi sitä, ettet osaa argumentoida.

"Mikä mahtaakaan olla sellanen tyyppi, jolla ei oo edes rekisteröityy nimimerkkii?"

Rekisteröitymisestä sen verran, että olen kokeillut monesti, mutta jostain syystä se ei onnistu tietokoneeltani.

"Sä oot aina ite provosoitumassa toisten 'homovastaisista' mielipiteistä etkä anna minkäänlaista arvoo poikkeeville näkemyksille, vaan 'homovihan' näkemisestä myöskin paikoissa, jossa sitä ei oo, on tullu sulle jonkinlainen pakkomielle."

Minä en suoraan sanoen provosoidu siitä, Riquman, että sinä jostain syystä vihaat Setaa ja sen tavoitteiden kanssa samaa mieltä olevista homoista, ainoastaan närkästyn ja harmistun, vaikka tyylini onkin aika hyökkäävä. Annan juuri sen verran arvoa näkemykselle kuin se ansaitsee. Esim. jos väität homojen adoptio-oikeutta luonnottomaksi, suhtaudun siihen kuin se olisi homovastaista vääristelyä sillä sitä se todentamattomana on. Adoptio ei voi olla "luonnollista". Luonnollinen on vain se ainoa näennäisargumentti, jonka heität koska et osaa selittää miksi homot ja lesbot eivät saisi mielestäsi adoptoida. Muutenkaan et voi vaatia minua pitämään sinun roskapuheitasi jonain perusteltuina "näkemyksinä", kun et itsekään ole koskaan pystynyt niitä tyydyttävästi perustelemaan. Ei ole olemassakaan ei-homovastaista henkilöä, joka kuitenkin haluaa sulkea homot perhekäsityksen ulkopuolelle vaikka mikään ei siihen oikeuta tai edellytä. Homojen kirkkohäitä en muistaakseni ole vaatinut, mutta kannatan, sillä uskonnoissa ei ole mitään ikuista, opit ja arvot muuttuvat koko ajan ja kirkotkin ovat pyörtäneet kantojaan jo tsiljoonian kertoja aikaisemmin kaikenlaisissa asioissa, joten miksei siis homojen kirkkohäidenkin suhteen? Riquman, sinä taidat vihata aika paljon ja varsinkin oletetun naismaisia setahomoja, jotka yhdistät anarkistisesti islamisaatioon, kommunismiin ja kaikkeen vasemmistolaiseen, vihreyteen, liberalismiin, natsismiinkin ja antisemitismiin kumma kyllä ja kaikkeen muuhun vihaamaasi ja jonka toivot ärsyttävän. Näet itse salaliittoja joka puolella.

"Kaikki homot, mahdollisesti jopa enemmistö, ei jaa teidän ajatuksii ja mielipiteitä. Suurimmalle osalle riittää pelkästään, et homous on laillista ja sitä saa vapaasti harrastaa."

Selvä enemmistö homoista halunee kyllä tasa-arvoisen aseman lain edessä niin kuin kuka tahansa itseään kunnioittava kansalainen ja jos joku ei halua ei se siltikään tarkoita sitä, että lain tulisi toimia samoin. Lain tulee kohdella kaikkia ihmisiä puolueettomasti ja taata kaikille samat perusoikeudet, sillä siitä demokratiassa on kyse. Jos niitä aletaan porrastamaan ja ehdollistamaan mielivaltaisesti, on siirrytty demokratiasta enemmistön tyranniaan. Esim. teoriassa jos enemmistö pystyy epäämään homoilta avioliiton kaltaisen perusoikeuden, mikä estää vaikka viemään osalta väestöstä äänioikeuden jos siihen vain on riittävän suuri enemmistö? Onneksi Suomessa enemmistö on kuitenkin järkevä, joten tältä saralta ei ole hätää vaikka avioliitto ja täysi adoptio-oikeus ovatkin tähän asti olleet homoilta kiellettyjä. Se muuttuu tulevaisuudessa. Ymmärrätkö Riquman mitä tarkoitan? Kaikilla on oltava samat ja yhtäläiset perusoikeudet, joihin ei saa kajota. Erilaisia mielipiteitä toki on asiasta kuin asiasta, mutta lain on oltava kaikille puolueeton ja yhtäläinen.

"Etteks te tajuu, et kun te kumarratte teille vihamielistä vähemmistöö, te samalla pyllistätte itellenne?"

*Syvä huokaus*...

Uskon edelleen siihen, että muslimit ja homot voivat elää samassa yhteiskunnassa. Homovihamielinen uskonto ei ole mikään muslimin peruuttamaton piirre, eivät kaikki kristityt ja juutalaisetkaan ole homofobisia, päinvastoin! Minä olen jo sanonut vastustavani islamisaatiota, kuten kaikkea teokratiaa ja uskonnollista kiihkoilua. Uskonnot eivät koskaan yhdistä kaikkia ihmisiä, järki ja ihmisyys taas ovat kaikille ihmisille, myös muslimeille yhteistä.

Lopuksi vielä Riquman: Kerrotko mitä on mielestäsi oikea homovastaisuus, jota sinäkin paheksuisit?

Toivottavasti tämä kommentti julkaistaan pian. Hyvää yötä.
Seurattuani Blueriverin ja Riqumanin kommentointia ja jouduttuani kohtaamaan samantyyppisiä ihmisiä vuosikymmenien varrella, olen tullut siihen tulokseen jo ajat sitten, että heidän homoja kohtaan osoittamansa halveksunta johtuu vaikeahkosta itseinhosta ja ahtaasta kaapista. He eivät nyt vaan hyväksy itseään ja osoittavat siksi halveksuntaa niitä homoja kohtaan, jotka hyväksyvät itsensä, elävät avoimesti ja ajavat tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Itseinhosta kärsivät pitävät itseään huonompina ja alempiarvoisina eivätkä he siis myöskään voi toimia ihmisoikeuksia ja ihmisarvoa ajavissa järjestöissä vaan haluavat pelkästään jarruttaa yhteiskunnallista edistystä.
Heitä ei myöskään näe Pride-kulkueen ensimmäistä lippua kantamassa, ei edes viimeistä.

Näitä kaikkeavastustavia on aina ollut. Muistan hyvin, kuinka jotkut itseään halveksivat homot vastustivat suureen ääneen parisuhdelakia ja sitä ennen kaikkia muita edistysaskeleita. Riqumanin ja Blueriverin tapaisia ei ole paljon, eikä heillä ole oikeastaan juurikaan muuta purkautumiskanavaa ahdistukselleen kuin ranneliike.net. Heterokaverini pitivät näiden bluemankonservatiivien kommentteja poikkeuksellisen asiattomina ja lapsellisina eli tukea ei tule edes heteroporukasta, joten siinä mielessä voi ymmärtää turhautumisen ja ahdistuksen.

Toisaalta edellä mainituilla vaikeilla tapauksilla on myönteinenkin vaikutuksensa. Vaikka he tahallaan myrkyttävät ilmapiiriä, he toisaalta kannustavat siten ainakin minua ja toivottavasti muitakin toimimaan entistäkin aktiivisemmin kansalais- ja ihmisoikeuksien puolesta.
Kampanjan nettisiivu on käsittämättömän harmaa ja ankea sekä visuaalisesti että sisällöltään. Tyhjää lässytystä vailla mitään todellista ajatusta.

Déjà vu!

Tulee mieleen Stubidon Alexin brändityöryhmän, nyt jo onneksi netin para-avaruuteen kadonnut, tuotos "Mitä suomi on?" -sivusto. Kalpean aavistuksen siitä voi saada Jyrki Lehtolan parin vuoden takaisesta kolumnista "Kekasmaasitoon.fi", joka löytyy edelleen netistä. Aikanaan Jyrkin juttu nauratti, mutta Alexin nauratti vain hetken ja sitten itkin.

http://www.iltalehti.fi/kolumnistit/200902209109444_k5.shtml
Osaatko keskustella asiallisesti riquman? Luultavimmin et. Ainakaan ton edellisen kommentin perusteella. Ainii sulla ei ole esitettävänä vasta-argumenttia...
Osaatko keskustella asiallisesti riquman? Luultavimmin et. Ainakaan ton edellisen kommentin perusteella. Ainii sulla ei ole esitettävänä vasta-argumenttia...
Viiveet rekisteröimättömien kommentoijien kantojen ilmestymisessä riippuvat osaltaan siitä, miten jutun kirjoittaja kommentteja seuraa. Itse en seuraa kokoaikaisesti RL:n tilannetta, mm runsaan liikennevälineissä oleskelun takia. Ja esim eilen yhden koko IC-rungon nettiyhteys oli poikki.
Havannoija: Olen myöskin huomannut, että suurin osa näistä kärkkäimmistä kommenteista tulee juuri homoilta itseltään. Heteroita ei taida asia niin paljoa kiinnostaa, että tulisivat tänne asti lyttäämään muiden mielipiteet.
Se, että homoudesta pitää väkisin tehdä joku rasite avioliitto- ja perheasioissa ties mistä "luonnollisuus-" ja "uskonsyistä", on vain omaa seksuaalisuuttaan tavalla tai toisella, tiedostaen ja tiedostamattaan, häpeilevien tai siitä epävarmojen säälittävä yritys perustella muille omaa alemmuuskompleksiaan.

Valtaosa heteroista, joiden enemmistö Suomessa kannattaa homojen tasa-arvoisia oikeuksia, on ihan sujut itsensä kanssa. Ei heitä kiinnosta tehdä homoudesta numeroa, he eivät koe siihen tarvetta. Se, että tämä parin valitettavan tapauksen "homo-oppositio" provosoi ja meuhkaa täällä päivästä toiseen satelee kaikki tasa-arvon vastustajien laariin (tosin symbolisesti, sillä enemmistö tuskin välittää vähemmistön vähemmistön kitinöistä), vaikka sitähän nämä tyypit varmaan toivovatkin. Aina on niitä ovimattoja ja pelkureita, jotka eivät pidä itsestään ja ovat kateellisia ja vihoittelevat toisille, jotka haluavat olla onnellisia. Eivät kaikki naisetkaan kannattaneet naisten äänioikeutta. 1900-luvun alun Suomessa oli varmasti paitsi timosoineja, myös päiviräsäsiä lyömässä demareita raamatulla päähän niin kuin nykyään syytetään liberaaleja ja vihervasemmistoa kaikenmaailman salaliitoista ja pyhäinhäväistyksistä. Onneksi nämä ihmisperseet häviävät aina lopulta. Sitä se edistys on.
Olen pitkälti samaa mieltä "Havainnoijan" kanssa.. Vain syvä itseinho voi synnyttää näin vahvaa kaunaa homoja kohtaan. Homous on irrallinen "harrastus" tai "addiktio", josta kaikkein itseinhoisimmat homot yrittävät jopa turhaan parantua.

Onko kukaan täällä sattunut lukemaan Christer Kihlmanin mestarillista ja omakohtaista homoitseinhon kuvausta kirjassaan "ihminen joka järkkyi"? Kirja on todella vanha - jo vuodelta 1971 (?), mutta kuvaa yllättävän hyvin riqumanin ym. kamppailua oman homoutensa kanssa. Olen jotenkin ajatellut, että nuorilla ihmisillä ei olisi tarvetta enää tällaiseen tuskaiseen taisteluun itsensä kanssa, koska ajat ovat muuttuneet vapaammiksi ja tasa-arvoisemmiksi. Ilmeisesti näin ei ole kuitenkaan käynyt.
Riqu?man ja Blueriver eivät ole "itseään halveksivat homoja", kuten tuolla joku veikkaili, vaan he (tai hän) näyttävät tyyppiesimerkeiltä, kaksisuuntaisen kiinnostuksensa mielialahäiriötä potevista biseksuaaleista.

Heillä on puolinaisena ongelmanaan se, etteivät he ole täysin homoja, eivätkä edes täysin heteroita, vaan ns. "välilihaa". Heillä on lerssi&tunne-kateussyndrooma homoja kohtaan, koska he eivät kykene olemaan hetero-aviomiehiäkään, vaan jäävät wannabe-asteelle. He jäävät vasemmistolaisiksi oikeitten hetero-miesten jalkoihin.

Homoille tai hteroille tuollaisia Riqu?manin ja Blueriverinsä potemia itseinhoja ei niin tule, koska homot ovat ihan täysin 100% homoja.
Yleisesti ottaen nuo seksuaalisuuspohdiskelut ovat biseksuaalien luontoon kuuluvia, koska he eivät löydä yhdessä ihmisessä sitä kaikkea, mikä heitä kiinnostaa - olenkin suositellut heille trans-ihmisiä vastinpariksi, koska trans-ihmiset ovat lähinnä sitä mies&nais-settiä, mikä biseksuaaleja kiinnostaa ja minä kanssa he käyvät monesti sitä sisäistä jaakobinpainiaan ja mistä tuo heidän itseinhonsa lähde pulppuaa.

Tai sitten se sylttytehdas voi jollain umpikristityllä olla se raamattu-uskon virhetulkintansa, jossa he ovat eksyneet lähimmäisenrakkaudettomuuteen.
Se jesse taisi puhua hyvien tekojen tärkeydestä kait keskeisimmin, eikä pahoissa teoissa piehtaroinnista.

Ja Riqu?man, mistä noita valeitasi noin _oikein_väärin_ suollat?

Kukaan homo ei puhu "homouden harrastamisesta" - koska tämä ei ole mikään "harrastus", kuten ei varmasti heterouskaan ole mikään vain harrastus.

Uskovaiset homovihaajat ovat Suomessa pääsääntöisesti kristinuskovaisia hörhöjä, joten homofoobikot ovat ihan sisäsiittoinen ongelma Suomessa. Uskovaisongelmana suomessa eivät ole sunnit, eivätkä shiat, vaan ihan helluntailaiset ja muut jeesus&opetus-lapsi -lähimmäisenrakkaat.

Viimekin kesänä Helsinki Priden lauantaina senaatintorille tuli kristinuskovaisia saatanansapalvojia megafoninsa kanssa huutelemaan - siellä ei ollut ainuttakaan islaminuskoista mekastamassa.

Tällä tokaisullas sä Riqu?man teit itsestäs jälleen kerran täyden pellen
"Te näätte homovastasuutta joka paikassa, etenkin niiden kohdalla, jotka ei kannata teille ihan kaikkii samoi oikeuksii ku muille."

Mitäs homovastaisuus sitten on muuta, kuin juuri tuo, mitä tuossa lausahduksesi lopussa leipälävestäsi suolsit.

Tuo "te" hengessä puhuminenkin paljastaa asenteen, missä Riqu?man ei ole homo, vaan puhuu homoista itse joukosta syrjäytyneenä.

Kommenttia muokattu: 17.09.2012 klo 21:54
"...tyyppiesimerkeiltä, kaksisuuntaisen kiinnostuksensa mielialahäiriötä potevista biseksuaaleista."

Jos mä oon "homovastanen", niin sitten sä oot bivastanen, kuten toi sun lause paljastaa. Senkin suvaitsematon, ahdasmielinen juntti! (niisk!)

"...siellä ei ollut ainuttakaan islaminuskoista mekastamassa."

Ja toi todistaa mitä? Ehkä ne muslimit kuitenkin hilluu enemmän kotimaissaan (ainakin homouden takii) ku täällä. Ai niin, mut eihän muslimimaissa oo homoi.

"...vaan puhuu homoista itse joukosta syrjäytyneenä."

Mistä porukasta? Tietääkseni mä en oo syrjäytyny mistään porukasta. Ja Ranneliike on tarkotettu kaikille seksuaalivähemmistöön kuuluville, ei pelkästään vanhoille Seta-aktivisteille. Koittakaa nyt jo pellet tajuta, et bit ei todellakaan kuulu samaan porukkaan ku homot eikä me tarvita teidän "oikeuksii". Me nyt osataankin kattoo asioita vähän nenäämme pitemmälle eikä olla ahdasmielisesti rääkymässä itellemme lisää "oikeuksii" lasten edun kustannuksella.

On mukavaa, et täällä on muitakin täysjärkisii (ainakin tässä asiassa), kuten Blueriverit ja muut.

Kommenttia muokattu: 18.09.2012 klo 10:45
Niin Riquman ei biseksuaalisena välttämättä joudu kohtaamaan syrjintää kumppanin sukupuolen perusteella. Se ei näytä estävän häntä ilkkumasta homoille hänen omalla (puolittaisella) "luonnollisuudellaan", joka on tekevinään hänestä (puoliksi) riippumattoman homoavioliitoista ja automaattisesti "lapsen edun kustannusten" mukaisen vanhemman. Narsismi ja tekopyhyys säteilevät ulkoavaruuteen saakka! Eikä vieläkään yhtään mitään oikeaa vasta-argumentointia homojen adoptio-oikeutta vastaan. Riqumanin kulissit kaatuivat ja takaa paljastuu homosteleva, mutta yhtäkaikki homoja halveksuva ja heitä kohtaan syrjivä heteroseksisti. Vastenmielistä.
Mitä hyötyä sulle on että haukut muita? Sano siihen yksikin järkevä selitys.

Homo ei muuksi muutu ja sitten tollaset tulee siitä päätään aukomaan. Vaikka onkin "bi". Vaikka ne onkin vähän erilaisia...
Riqu, niiden bivastaisten ihmisten mielipiteet taitavat johtua suureksi osaksi juuri sinun tyyppisistäsi ihmisistä. Niistä, joista voi olla ihan kivaa kokeilla samaa sukupuolta, mutta kun pitäisi sitoutua tai perustaa perhe tai kun se alun huuma menee ohitse niin tyyppi on jo häipynyt jonkun vastakkaista sukupuolta olevan luokse perustamaan "luonnollista, tavallista ja normaalia" perhettä. Eli niistä, joita ei voisi vähempää kiinnostaa toisen tunteet vaan vain omaan napaan tuijottelu ja nätit kulissit. Ikävää, jos tuollaisten ihmisten takia kaikki biit yleistetään kupilta toiselle juoksijoiksi. Sitä kaikki eivät tosiaan ole, voin omallakin kokemuksella sanoa.
Hah!

Mitäs Draconfly luulee tietävänsä "mun kaltasista" tyypeistä? Mä en oo muuten ikinä sekaantunu yhteenkään teikäläiseen enkä tuu sekaantuun, koska mä en kaipaa mitään säälittävii perään ruikuttavii ääliöitä. Mun nykynenkin edustaa ihan samaa suuntautumista ku mäkin. Enkä mä oo ikinä pettäny myöskään yhtään naista.

Helppo tuomita toinen tuntematta henkilökohtasesti. Mut tulipas taas todistettuu, et homot ei kovin hyvin suvaitse erilaisii elämäntapoi, vaan on vainoharhasii ja näkee "homovastasuutta" sellasissakin paikoissa, joissa sitä ei oo. Just teidän kaltaset tyypit on syypäitä yhteiskunnassa rehottavaan homovastasuuteen. Te ette osaa olla tyytyväisii siihen, mitä 70- ja 80-luvuilla on saavutettu, vaan itsekkäästi kitisette aina vaan lisää oikeuksii itellenne välittämättä pätkääkään esim. lasten hyvinvoinnista. Teidän kaltaset homot pilaa järkevienkin homojen maineen.
Mikä on järkevä homo!? Sellanen joka altistuu homofobialle ja fyysiselle väkivallalle? Joka ei saa panna vastaan millekkään "homous on sairaus" kommentille. Sitten tulee heti "Seta-homo" leima...Sitten järkevän homon pitää inhota itseään niin paljon että alkaa haukkuu niitä, jotka ovat sinut itsensä kanssa!?
Minä en näe mitään syytä olla pyrkimättä kohti täyttä yhdenvertaisuutta. En näe syytä tyytyä vaillinaiseen lainsäädäntöön.

Se ei ole itsekästä, vaan tulevienkin samasa tilanteessa olevien ihmisten ajattelua ja yhteisöllisyyttä. Henkilökohtaisiin tarpeisiini nykytila riittäisi, mutta laajemmin tarkastellen ollaan vaillinaisessa tilanteessa koko ns. homoyhteisön kannalta. Vaikka kehitys Suomessakin on näissä yhdenvertaisuusasioissa ollut huomattavaa, niin viimeisetkin kakkosluokkaan pistävät asiat pitää hoitaa kuntoon. Lasten hyvinvointi muuten on juuri yksi syy, miksi minusta on tärkeää saada avioliittoasia adoptioineen kuntoon.

Muuten hyvä presidenttimme Sauli olisi valmis muuhun, mutta ei nimellisesti yhdistämään parisuhdeinstituutioita, jonkin fiksaationsa tähden. En löytänyt tuosta seksuaalisuuden vaurioitumis -ajatuksesta viittausta homoseksuaalisuuteen.

Kommenttia muokattu: 19.09.2012 klo 06:50
>Mitäs Draconfly luulee tietävänsä "mun kaltasista" tyypeistä.

Sen, mitä olet itse kertonut. Toki olen muutaman samantapaisen ihmisen tavannutkin.


>Mä en oo muuten ikinä sekaantunu yhteenkään teikäläiseen enkä tuu sekaantuun, koska mä en kaipaa mitään säälittävii perään ruikuttavii ääliöitä. Mun nykynenkin edustaa ihan samaa suuntautumista ku mäkin.

Hyvä juttu, toivottavasti olet kumpanillesikin sitten tehnyt selväksi, ettet (näin olen ainakin tajunnut?) halua mitään vakavaa. Se, että ihminen on bi, kun ei tarkoita sitä, ettei hän pystyisi sitoutumaan kuin vastakkaisen sukupuolen kanssa.


>Enkä mä oo ikinä pettäny myöskään yhtään naista.

En ole muuta väittänytkään.


>Te ette osaa olla tyytyväisii siihen, mitä 70- ja 80-luvuilla on saavutettu, vaan itsekkäästi kitisette aina vaan lisää oikeuksii itellenne välittämättä pätkääkään esim. lasten hyvinvoinnista. Teidän kaltaset homot pilaa järkevienkin homojen maineen.

Itse olen henkilökohtaisesti tyytyväinen nykytilanteeseen, erityisesti hedelmöityshoitolakiin ja perheen sisäiseen adoptioon, mutta ymmärrän, että adoptio voi joillekin olla ainut tapa saada lapsia. Enkä minä pienen lapsen äitinä ole vanhemmuutta keneltäkään kieltämässä. Kyllä "sateenkaariperheitä" on ollut ennenkin, on nykyään ja tulee varmasti aina olemaankin, joten siihenkään tämä laki ei vaikuttaisi.

Kommenttia muokattu: 19.09.2012 klo 12:51
"Sen, mitä olet itse kertonut. Toki olen muutaman samantapaisen ihmisen tavannutkin."

Mitähän mä sitten oo kertonu. En paljon mitään. Minkä "samantapasen ihmisen"?

"Hyvä juttu, toivottavasti olet kumpanillesikin sitten tehnyt selväksi, ettet (näin olen ainakin tajunnut?) halua mitään vakavaa. Se, että ihminen on bi, kun ei tarkoita sitä, ettei hän pystyisi sitoutumaan kuin vastakkaisen sukupuolen kanssa."

Tietysti. Meistä KUMPIKAAN ei haluu mitään vakavaa.
Oletko Riquman1990 koskaan ajatellut mahdollisuutta, että saatat jonakin päivänä rakastua?
> Minkä "samantapasen ihmisen"?

Sellaisen, joka "huvittelee" saman sukupuolen kanssa, muttei osaa ottaa yhtään näistä suhteista vakavasti, ja pitää kokoajan selvänä, että menee lopulta vastakkaisen sukupuolen kanssa naimisiin. Harvassa tapauksessa on käynyt hyvin, sillä vaikka kuinka sovittaisiin, ettei tämä ole vakavaa niin yleensä toisen tunteet ovat kuitenkin vähän syvemmät.

Samaa mietin kuin Public eye, onko koskaan tullut mieleen, että mitäpä jos rakastutkin mieheen? Vai ovatko tälläiset epämiehekkäät tunteet kuin rakastuminen täysin poissa laskuista kohdallasi ;)