Poliisi toivoo valtakunnansyyttäjän rajankäyntiä homojen panettelussa (juttukommentit)

  • 1 / 7
  • human
  • 19.8.2012 20:10
Hirvisaaren kommentteihin liittyi olennaisesti, niiden pohjana ollut Vihreitten erään poliitikon versin "leväperäinen" kirjoittelu, mikä tulikin esille taannoin tuon mediakäsittelyssä.

Liittoihin liittyen Hirvisaarelta jäi täysin ottamatta kantaa biseksuaalit ihmiset, eli jos hän sallii avioliiton vain heteroille ja lisäksi homoille "homoliitot", niin miten hän haluaa meneteltävän biseksuaalien osalta?
Perin eriskummallistahan olisi, jos biseksuaalille pätisi laissa avioliitto osan elämästään ja samalle biseksuaalihenkilölle sitten "homoliitto" toisena aikana elämästään - toki noin eriskummallisestihan laki menee tälläkin hetkellä biseksuaalien osalta, riippuen siitä minkä ihmis(t)en kanssa sama biseksuaali haluaa "pari"suhteen virallistaa.

Kommenttia muokattu: 19.08.2012 klo 20:13
  • 2 / 7
  • Homopallero
  • 19.8.2012 21:00
On täysin turhaa pitää yllä kahta eri institutuutiota yhdelle samalle asialle. Se, että samaa sukupuolta olevat parit solmisivat "homoliiton", on aivan sama asia kuin erottelisi ihmisiä vaikka etnisyyden tai uskonnon perusteella. Mitä tulee uskontokuntien avioliittokäsityksiin, ei yksikään niistä voi sanella sekulaarin valtion avioliittolakia.

Vai matkii Hirvisaari Niinistöä ja vaatii "homoliitoille" yhtäläistä lain tunnustusta, kuitenkin segregaation säilyttäen. Käsittääkseni hän kuitenkin edelleen vastustaa presidentistä poiketen samaa sukupuolta olevien parien perusteltua mahdollisuutta adoptioon.

On surullista seurata näiden irvokkaiden sananvapauden ritarien vapaamatkustamista perusoikeuksilla. Heidän ja heidän hengenheimolaistensa viesti on tuntuu olevan se, että vain heillä on oikeus "kritisoida" kaikkea, mukaan lukien esim. tosiasioita homoseksuaalisuudesta josta tuntuu aina olevan "erilaisia mielipiteitä". Siinä missä persu voi haukkua punaviheriöt lyttyyn, ei persua kuitenkaan saa kritisoida hänen omasta ontuvasta ja epärehellisestä argumentoinnistaan ja meuhkaamisestaan sensuroimatta hänen sananvapauttaan. Toisin sanoen persuilla ja heidän propagoijillaan tällä Ranneliikkeessäkin on oltava oikeus olla juuri niin sovinistisia, homofobisia ja rasistisia kuin he ovat. Kaikkien on kärsittävä heitä, mutta heidän ei tarvitse suvaita muita. Tyypillistä tekopyhän mielipidemarttyyrin vapaamatkustamista.

Herttaisin terveisin nimimerkki Riqumanille,
Homopalleroinen <3
  • 3 / 7
  • aikansakutakin
  • 19.8.2012 22:47
Jos Hirvisaaren näkemyksistä tulisi hallinnollinen normi, Seta kai sitten kuuluisi luokkaan "vammaisjärjestöt". Mutta kelpaisiko Seta sitten valtionapua saavaksi vammaisjärjestöksi.. Ehkä viranomaiset katsoisivatkin niin, että Seta ei kelpaa, kun sen jäsenet saavat tyydytystä oireistaan ja vammastaan. ..kunnollisen vammaisjärjestön pitää surra vammaa ja ainakin yrittää hoitaa se pois..
  • 5 / 7
  • Havainnoija
  • 13.9.2012 0:08
Hirvisaaren homokirjoituksen esitutkinta on lopetettu.
Apulaisvaltakunnansyyttäjän mukaan Hirvisaaren homoseksuaalisuutta ja vammaisuutta rinnastavaan kirjoitukseen sisältyy kiistatta loukkaavia ja epäasiallisia lauseita, jotka voisivat yltää vihapuheen tasolle. Asiassa syyte ilmeisesti jätettäisiin nostamatta vähäisyysperusteella, katsoo syyttäjä.

http://yle.fi/uutiset/hirvisaaren_homokirjoituksen_esitutkinta_lopetettu/6291836

Mediassa on tänään arvuuteltu, onko Erkki Kalevi oppinut mitään vai aikooko hän jatkaa samalla linjalla. Ilmeisesti aikoo, sillä Erkki Kalevi ei oikein välitä maamme lainsäädännöstä ja on syyttänyt korkeimpia oikeusasteita ja valtakunnansyyttäjänvirastoa "mielenmaailmaltaan poliittisesti korruptoituneiksi".
Minusta Hirvisaaren tökerö kirjoitus ei ole sen arvoinen, että siitä pitäisi syytteitä nostella.
  • 7 / 7
  • Havainnoija
  • 20.9.2012 0:22
Nyt on ilmeisesti selvinnyt sekin, mistä Hirvisaaren tökeryys ja tahallinen tietämättömyys homoista johtuu. Syynä on näköjään se sama vaiva, joka saa yleensä käyttäytymään järjenvastaisesti ja hylkäämään faktat: äärikristillisyys.

Zeims kirjoittaa viimeisimmässä blogissaan ylistyssanoja kristinuskosta, siitä kuinka kristinuskon ”kirkkain ydin eli evankeliumi on eheyttävä ja korjaava meemiklusteri, tiivis oppijärjestelmä, joka parhaimmillaan saa aikaan selkeitä korjausliikkeitä ihmisen mielenmaailmoissa.
Evankeliumi on sovituksen, lähimmäisenrakkauden ja ikuisen elämän toivon sanoma.”

Hirvisaaren kristillisestä lähimmäisenrakkaudesta kertovat muun muassa kansankiihotuksesta saatu tuomio ja homoja halveksivat kirjoitelmat.

Kommenttia muokattu: 20.09.2012 klo 00:37