Vaalit tulossa. Puolueiden HLBT-järjestöillä agendaa joka lähtöön (juttukommentit)

  • 1 / 5
  • Dragon-85
  • 14.8.2012 18:19
Olisi kyllä kieltämättä hauska nähdä KD:n HBT-järjestö kampanjoimassa Päivi Räsäsen puolesta, ja ylistämässä häntä mielipiteissään joustavana ja humaanina ihmisenä. :)
  • 3 / 5
  • human
  • 14.8.2012 22:47
Olettaisin perussuomalaisten "homostelu"järjestön nimen olevan IsäPoika-society - katoliseen hengenvetoon.

Suomen puoluekentän ulkomaanystäväsiippojen osalta kannattanee muistaa myös se, että Venäjän Putinin puolue, isänmaallinen venäjä on kokoomuksen veljespuolue.
Siksi ei kannattane elää toiveissa että näitä ihmisoikeusasioita erityisemmin kokoomus ottaisi esille idänsuhteissaan. Toko sama ongelma sillä Rapakon taaksekin.

Sekä Ruotsin että Britannian oikeistopuolueethan ovat sensijaan olleet varsin poikkeavia tällä vuosituhannella, hyvällä tavalla, eli ovat ajaneet näitäkin ihmisoikeuksia ihan hallituksistakin käsin, eivätkä ole tyytyneet antamaan vain vaalihoukutuksia suomalais-kokoomus-tyylillä "yhtäläiset oikeudet ja velvollisuudet, kaikille avioliitto - jos luoja vain suo".

Avioliittolain parannusesityksen lähetekeskustelusta Eduskunnasta jäi mieleen kyllä se, että pahimmat vastarannan kiisket löytyivät perussuomalaisten leiristä, jota Keskustasta peesattiin. Tuolloinhan KD ei asiaa tainnut yhtään mitään sanoakaan, eli muistaakseni Päivi Räsänen ei virkannut asiasta Eduskunnassa mitään.
Perussuomalaiset olivat vastaan paikalla ihan puolueensa puheenjohtajaa myöten.

Kommenttia muokattu: 14.08.2012 klo 23:02
  • 4 / 5
  • ERKKI - VAASA
  • 15.8.2012 1:20
Radio Suomen “taustapeili” - ohjelmassa haastateltiin Tiistaina 14.08.2012 Suomen keskustan uutta puheenjohtaja Juha Sipilää. Tuossa haastattelussa ei toimittaja Maija Salminen nostanut esille kysymyksiä HLBT - kansan oikeuksista. Esille tuli sen sijaan se että kyseinen “herra” kuuluu lestadiolaisen herätysliikkeen yhteen suuntaan eli Rauhansanalaisuuteen. Kyseisen uskonsuunnan suhtautuminen HLBT - kansaan on avoimen kielteinen ja torjuva. Suorastaan surkuhupaisaa oli tässä haastattelussa kuunnella arvon “herran” lässytystä jonka mukaan hän on alkiolaisella “pienten ihmisten asialla“.

Olen jo aiemmin maininnut siitä että olin eräässä Suomen Keskustan “yleisötilaisuudessa” Seinäjoella Sunnuntaina 06.05.2012. Tuossa tilaisuudessa paikalla olivat kyseisen puolueen puheenjohtajistoon pyrkineet ehdokkaat Tuomo Puumala ja Juha Sipilä. Kysyttäessä noiden herrojen kantaa sukupuolineutraaliin avioliittolakiin he kumpikin ilmaisivat voimakkaan kielteisen kantansa tuohon kysymykseen punaisen lapun nostamalla.

Se siitä Keskustan “liberaaliudesta”. Rovaniemen puoluekokouksen tuloksena Suomen keskustassa voitti taantumuksellisuus ja taaksepäinmeno!

Varmaa on että keskustan kurssi ei käänny mihinkään ”edistykselliseen” suuntaan nyt Juha Sipilän puheenjohtajuuden aikana vaan tuon lafkan kurssia reivataan reippaasti menneisyyteen. Näin ei Suomen keskustan taholta ole HLBT - kansalle odotettavissa mitään hyvää! Suomen keskustan pitää tiukasti kilpailla perussuomalaisten kanssa vanhoillisten äänestäjien suosiosta ja tällä hetkellä Suomen keskusta on perussuoma- laisiin nähden vahvasti alakynnessä. Ei siinä sovi kovinkaan “edistyksellistä” leikkiä.
  • 5 / 5
  • Homopallero
  • 15.8.2012 10:44
Älä huoli Erkki. Eiköhän Keskusta ole jo tajunnut, että Sipilän valinta puheenjohtajaksi oli tyhmä virhe. Perussuomalaiset ohittivat gallupeissa samantien, eikä tullut edes alkunousua. Sipilä on paitsi homovastainen, myös muuten täysin harmaa, näkymätön ja mitäänsanomaton. Mielestäni Keskustalla oli puheenjohtajaa valitessaan valinnan paikka: taantumus ja nurkkakuntaisuus vai edistys ja eurooppamyönteisyys. Puolue ei vieläkään valinnut linjaansa: Sipilä on taantunuksellinen, mutta kuitenkin EU:n kannattaja. Täytyy sanoa, että vaikka petyinkin Kiviniemen toimintaan tässä avioliittokysymyksessä (ei allekirjoittanut lakialoitetta, vaikka sanoi kannatavansa), niin hänen ulossavustamisensa oli kyllä täysin turha episodi.

Homovihaajapuolueiden homojärjestöistä sen verran, että onhan tällä Ranneliikkeessä ainakin pari vastarannankiiskiä, jotka varmaan olisivat tarpeeksi itsepetollisia ja alaslyötyjä liittymään joihinkin perushomoihin tai KD:n Sodoman ja Gomorran lapsiraukat-järjestöön ihan vaan näyttääkseen meille muille, kuinka avarakatseisia ja suvaitsevaisia he ovatkaan olevinaan kun vähättelevät homofobiaa.