Pikaruokalaketju USA:ssa liittyi homofobien kuoroon (juttukommentit)

Chick-fil-A (lausutaan chickefilee) on Atlantasta Georgiasta kotoisin oleva varsin laadukas pikaruokaketju, joka tarjoaa ainoastaan kanaa - mm. kanahampurilaisia. Chick-fil-A on perheyhtiö ja se on laajentunut kaikkialle ympäri Yhdysvaltoja toimipisteitä on nykyisin 1 615. Ketju on myös valittu terveellisimmäksi pikaruokaketjuksi - roskaruuasta ei kannattaisi puhua.
http://www.chick-fil-a.com/

Satuin itse asumaan 20 vuotta sitten Atlantassa opiskellessani 25 km keskustasta lounaaseen sijaitsevassa Riverdalen pikkukaupungissa, joka kuuluu Atlantan metropolialueeseen. Chick-fil-A ketjun perustaja ja omistaja Truett Cathy asui aivan lähellä minua ja kuului naapurieni kanssa samaan Riverdalen baptistiseurakuntaan. Ei ole mitenkään yllättävää että baptisti ja rebuplikaaniperhe Cathy ajaa konservatiivisen kristityn oikeiston asiaa välittämättä tasa-arvosta. Truett Cathy on myös kirjoittanut viisi kirjaa, joissa käsitellään mm. perhearvoja ja kasvatusta.
  • 3 / 3
  • Havainnoija
  • 24.7.2012 1:43
Miss Piggy ja Kermit katkaisivat sateenkaariyhteytensä Chick-fil-Aahan samoin kuin koko Muppetien porukka, ilmoitti toimitusjohtaja Lisa Henson. Muppet-tuotteita ei ole sitten enää Chick-fil-Aassa, ja niistä saadut rahat lahjoitetaan sateenkaarikansan GLAAD-järjestölle:

http://gaystarnews.com/article/muppets-dump-anti-gay-chick-fil230712

Chick-fil-A yrittää avata ravintolan Bostonin Vapauden polun (Freedom Trail) läheisyyteen. Kun Bostonin pormestari Thomas Menino kuuli asiasta, hän oli repäistä viittansa ja ilmoitti välittömästi, että sehän ei onnistu. Boston ei voi hyväksyä kansanryhmää syrjivää yritystä ”olipa sen nimi hemmetti vieköön mikä tahansa” (or whatever the hell the name is):

http://www.bostonherald.com/news/regional/view.bg?articleid=1061147182&srvc=home&position=emailed

Kyseinen pikaruokaketju on viimeisen 10 vuoden aikana tukenut homovastaisia järjestöjä 4 miljoonalla dollarilla.