Menestyvätkö lesboperheiden lapset elämässä sittenkin heikommin? (juttukommentit)

  • 1 / 20
  • Homopallero
  • 13.6.2012 14:38
Mikäli sateenkaariperheiden lapset pärjäisivätkin keskimääräisesti huonommin, löytyy syy pikemminkin yhteiskunnan asenneilmapiiristä. On vaikea olla onnellinen ja menestyä, jos annetaan ymmärtää, että oma perhe on lähtökohtaisesti "huono". Ratkaisu ei luonnollisesti ole adoptio-oikeuden epääminen samaa sukupuolta olevilta pareilta, eihän kiusattua tule rangaista kiusaamisesta, vaan puuttuminen syrjintään ja asenneilmapiiriin lainsäädännöllisillä ja kulttuurisilla keinoilla.
  • 3 / 20
  • Blueriver
  • 13.6.2012 15:09
Juu juu, yhteiskunnan vihastahan lesbopariraukkain lasten surkeus johtuu. Ja hirveistä ihmisistä, jotka eivät ymmärrä, että strap-onillakin voi tehdä lapsia.
Väitetty huono kehitys voi johtua mm. Blueriverin kaltaisten tyyppien asenteista.
  • 6 / 20
  • Homopallero
  • 13.6.2012 17:07
Blueriver havainnollistaa meille erinomaisesti, kuinka asenteilla voi myrkyttää ilmapiiriä.
Jos Vaeltajan linkkiä seuraa, niin uutisoinnin jälkimmäinen kappale taisi koskea Mark Regneruksen artikkelia "How different are the adult children of parents who have same-sex relationships? Findings from the New Family Structures Study. "

Vertailuasetelma lienee vino. Yksi vertailuryhmistä ovat stabiilissa biologisessa perheessä kasvaneet. Muut vertailuryhmät näyttäisivät äkkiseltään sisältävän kaikenlaista psykososiaalista liikehdintää suuntaan ja toiseen. Jos oikein äkkiseltään selasin, niin esim. lesbojen ja homojen kasvattamiin oli ympätty hyvin monenlaisia perhekuvioita. Esim. vain 2% "same sex" partnerien lapsista oli asunut same-sex partnerien kanssa yli 3 vuotta.

Tutkija käsitteleekin tätä discussiossaan: "... those NFSS respondents who reported that a parent of theirs had had a romantic relationship with a member of the same sex are a very diverse group: some experienced numerous household transitions, and some did not."
  • 8 / 20
  • vaeltaja2006
  • 13.6.2012 18:48
Valitettavasti itselläni ei ole vielä ollut aikaa syventyä noihin tutkimuksiin. Sen takia uutinen on suoraan YLEn Tiedeuutisista.
  • 9 / 20
  • Blueriver
  • 13.6.2012 19:57
"Väitetty huono kehitys voi johtua mm. Blueriverin kaltaisten tyyppien asenteista."

Se että en usko horinoihinne homojen uhriudesta? Ja siihen että kaikki on yhteiskunnan vikaa? On kyllä niin vasemmistolaista vänkkeriajattelua että oksat poies. Jos suurin osa ihmisistä tykkää juustosta ja minä en, pitääkö minun linnoittautua kotiini kyynelehtimään, pukeutua rumiin vaatteisiin ja hakea työkyvyttömyyseläkettä, koska olen syrjitty ja parjattu republiikin vihankohde? Punaviherhomojen mielestä ilmeisesti kyllä.
Tuota tutkimusta on ehditty jo moittia laajalti. GLAAD, the Family Equality Council and the Human Rights Campaign julkaisi tiedotteen. Siinä todetaan nyt julkistetun tutkimuksen olevan virheellinen, harhaajohtava ja tieteellisiltä perusteiltaan epäluotettava.

Ensivaikutelma jopa tutkittavan ryhmän valinnan kriteereistä herättää ihmetystä. Konservatiivit ovat (kuinkas muuten) tämänkin tutkimuksen taustavaikuttajina.
  • 11 / 20
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 13.6.2012 20:41
Heti on epäluotettava tutkimus, kun ei aja omaa agendaa.

Vaikka olisi kuinka huono ja epätieteellinen tutkimus, jonka tulos on teille homoille myönteinen, niin heti olette niihin vetoamassa. Nyt tutkimus onkin sitten ihan epäluotettava, kun ei aja teidän agendaanne.
  • 12 / 20
  • vaeltaja2006
  • 13.6.2012 21:06
Huomenna torstaina palataan tutkimukseen, jonka mukaan lesboperheiden lapset menestyvät elämässä huonommin. Mm. PinkNews kertoo tutkimuksen "taustaa". PinkNews on englantilainen homopoliittinen uutissivusto.
  • 13 / 20
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 13.6.2012 23:04
Kaiken kaikkiaan täytyy vain toivoa, että todellisia tieteellisiä tutkimuksia homoperheistä ehditään tehdä ennen kuin viherhomot runttaavat ulkoisen homoadoption läpi eduskunnassa. Jos saamme oikeasti hyvää tieteellistä tietoa siitä, että tällainen homoadoptio ei kertakaikkiaan ole lapsen etu, niin homoadoptiot eivät koskaan tule menemään läpi.
Tämän uuden homofobin (saa nähdä kuinka kauan kestää) puheissa huutaa tekopyhyys ja epärehellisyys. Homofobit itse kieltäytyvät hyväksymästä asiantuntijoiden selvän enemmistön jo kauan toitottamaa myönteistä kantaa samaa sukupuolta olevien adoptioon ja tekaisseet ties mitä puoskaritutkimuksia, jotka aina tyrmätään oikeiden asiantuntijoiden keskuudessa.

Miksi tuhlata aikaa puhumalla roskaa? Mitä uskot saavuttavasi valehtelemalla ja provosoimalla nimimerkki "Ei_avioliittoja_homoille"? Vai onko sinulla vain jokin sairas tarve täytellä näitä kommenttipalstoja roskapostilla?
  • 15 / 20
  • Ei_avioliittoja_homoille
  • 13.6.2012 23:52
Tehän tässä olette tekopyhiä. Haluatte itsellenne oikeuksia, mutta ette ilmeisesti suo niitä esim. sisaruspareille. Jos käytämme samoja perusteita, joilla teidän pitäisi saada jotain oikeuksia, niin sitten pitäisi saada myös sisarusparien.

Miksi homojen ylipäänsä pitäisi esimerkiksi saada lapsia adoption kautta? Jos lapsettomuuden syy on se, että on homo, niin sitten saa luvan myöskin olla ilman lapsia.
Avioliitto (tai sen samaa sukupuolta oleville pareille tehty kevennetty versio rekisteröity parisuhde) on käytännössä sukulaisuussuhteen luominen. Sisarusten välillä on automaattisesti olemassaoleva yksiselitteinen sukulaisuussuhde. Lisääntymiseen johtava seksuaalinen kanssakäyminen lähisukulaisen (esimerkiksi sisarusten) välillä on terveydellinen riski mahdollisesti syntyville jälkeläisille. Sisarussuhteiden osalta nykytilanne on täysin perusteltu.

***

Miksi yleensä adoptio on olemassa? Siksi, että on lapsia, jotka syystä tai toisesta tarvitsevat turvallisen perheen itselleen. Myös samaa sukupuolta olevat parit voivat taata lapselle turvallisen kasvuympäristön ja olla rakastava perhe.

Kommenttia muokattu: 14.06.2012 klo 08:24
Smo, lienee parempi ettemme väittele homofobin kanssa. Nimimerkki "Ei_avioliittoja_homoille" on täällä vain provosoimassa ja säätämässä ilmeisesti ihan vaan huvikseen. Hän on meitä kohtaan syystä tai toisesta katkera ja pahansuopa ja ilakoi sillä ja kieltää masturbatiivisen tyydytyksen kera, että homoja syrjitään parisuhde- ja perheasioissa.

Argumenttien logiikka ja johdonmukaisuus ontuu. Miksi homojen oikeuksien ajaminen vaatimatta sellaisen asian kuin insestin laillistamista on olevinaan tekopyhää, jos heterojen etuoikeuksien säilyttäminen muiden kustannuksella ei muka ole? Siksikö, koska insestillä pelottelu on ainoa argumentinkorvike, joka homofobilla yleensä on homojen oikeuksia vastaan? Jos heteroavioliitot eivät edellytä insestin sallimista, miksi homoavioliittojen salliminen edellyttäisi? Miksi nykyinen lainsäädäntö tuntuu kelpaavan ja homoavioliitot ei, vaikka nykylainsäädäntökään ei salli esim. niitä alati toitotettuja insestisuhteita???

Samaa sukupuolta olevien adoptiot sallitaan jo useissa sivistysvaltioissa, koska niille on riittävät perusteet ja koska ennakkoluulot ja asenteet on viisaasti ohitettu lakia säätäessä. Suomeen tämä oikeus tulee väistämättä, jos ei lainsäätäjien omasta aloitteellisuudesta, niin sitten kantapään kautta länsimaisesta painostuksesta. Sellaista varteen otettavaa tutkimusta, joka osoittaisi sateenkaariperheet huonoiksi, ei tulekaan. Päinvastaiselle myönteiselle tulkinnalle on jo olemassa vuosikymmenien tutkimuspohja.

Tähän loppuu minun väittelyni tämän homofobin kanssa. Smo, toivoisin että sinulla olisi paremmat edellytykset valvoa sitä, että täällä keskustelevat homot ja heidän ystävänsä, eivätkä homofobit. Nykymenolla joudut väittelemään keskenkasvuisten idioottien kanssa ikuisesti, ellet sitten anna heidän julkaista roskapuheitaan puuttumatta niissä esitettyihin valheisiin ja pahan onnen toivotuksiin.
Lapset, jotka kasvavat kahden aikuisen pysyvässä parisuhteessa, menestyvät elämässään paremmin. (Tilastofakta maasta riippumatta). Joten tulos, jonka mukaan samaa sukupuolta olevien yksinhuoltaja- ja uusioperheiden lapset menestyvät heikommin kuin pysyvissä parisuhteissa olevien heteroperheiden lapset, on mielenkiintoinen. Se kertoo, että lapsille ei ole merkitystä vahempien sukupuolikoostumuksella vaan parisuhteen ja vanhempien laadulla. Eronneiden lapset pärjäävät heikommin kuin ei-eronneiden siitä huolimatta perustuuko taustaperhe hetero- tai homosuhteelle. Näin ollen ei ole mitään syytä kieltää homoja ja lesboja hankkimasta/adoptoimasta lapsia. Heidän lapsensa kun tuppaavat olemaan samanlaisia kuin heterojenkin.
Homopallero: Homo-ongelmaisten kanssa väittely on oikein virkistävää puuhaa ja siksi minusta on ehdottomasti parempi väitellä.