USA: Esivaalit alkavat homovihamielisinä (juttukommentit)

  • 1 / 4
  • JuhaniV
  • JuhaniV
  • 3.1.2012 23:34
Voihan sitä vaalien tiimellyksessä lupailla perustuslain muuttamista. Homma vain ei ole sielläkään kovin yksinkertainen juttu. Presidentti Bush ajoi samaa eli avioliiton määrittämistä perustuslain muutoksella liittovaltiotasolla vain miehen ja naisen väliseksi liitoksi. Jonnekin matkalle sekin muutos jäi.
  • 2 / 4
  • Hannu, Tre
  • 4.1.2012 1:18
Taistelun tiimellyksessä jotkut kehnoimmista ovat joutuneet luopumaan. Esimerkkinä voidaan mainita pizzakeisari Cain, joka ei tiennyt maailmanmenosta mitään eikä osannut hoitaa omia suhteitaan. Homoudesta Cain oli sitä mieltä, että se lähtee pesussa (washes off), kasvispizzat olivat hänen mielestään hintahtavia ja muuta yhtä älykästä.

Johdossa olevista mm. Mitt Romney, Rick Santorum ja Rick Perry allekirjoittivat kesällä lupauksen poistaa pääkaupunki Washington DC:n tasa-arvoisen avioliittolain, nimittää liittovaltion homoavioliittokiellon puolustukseksi sellaiset tuomarit korkeimpaan oikeuteen, joiden mielestä perustuslaki takaa avioliitto-oikeuden vain eri sukupuolta oleville pareille, perustaa presidentillisen komission uskonnonvapautta varten, jonka tehtävänä on puolustaa homovihamielisten uskovaisten oikeuksia ja paljon muuta.
Presidenttityrkykkäiden allekirjoittaman homovastaisen toimenpidelistan oli laatinut, kuinka ollakaan, ihmisoikeusjärjestön sertifioima vihajärjestö National Organization for Marriage, NOM.

Tyrkykkäitä ei yhdistä juurikaan se, että he tietäisivät taloudesta tai maailmantilanteesta. Heitä yhdistää homovastaisuus, joka on viime aikoina äitynyt homovihaksi. Heidän mielestään kaikkien kiihkouskovaisten pitäisi tulla ulos kaapista, ja homot pitäisi vastavuoroisesti työntää takaisin kaappiin.

Viime presidentinvaaleissa Obama sai iowalaisten äänistä 54,2 %.

Parin tunnin päästä saamme tietää, kuka näistä onnettomista republikaanien tyrkykkäistä on onnekkain.

---
Lopuksi myönteistä tilastotietoa Atlantin takaa.
New Yorkin osavaltion epävirallisen tilaston mukaan viimeisen puolen vuoden aikana solmituista avioliitoista noin 14 % oli homo- ja lesboparien liittoja. Tarkkoja lukuja ei saada koskaan, sillä New Yorkin kaupungin avioliittohakemuksessa ei kysytä sukupuolta lainkaan. Viranomaisten mukaan heille ei kuulu kenenkään sukupuoli-identiteetti. Kuulostaa hyvin sukupuolineutraalilta.

Vermontin osavaltiossa vuonna 2009 vastaava luku oli noin 27 % ja Iowassa 10 %.
Meillä eivät vielä tv-saarnaajat sekaannu presidenttipeliin kuten Amerikassa, mutta ehkä sekin aika vielä koittaa. Suomen tosiuskovaisten lehdistä kyllä saa lukea, kuinka he rukoilevat säännöllisesti homojen oikeuksia vastaan.

TV-evankelista Pat Robertson, jonka mukaan WTC:n terrori-iskut olivat homojen syytä, ja viime syksynä USA:n itärannikkoa ravistelleeseen järistykseen syypäitä olivat ”homomaisesti käyttäytyvät miehet”, on jälleen kertonut totuuksiaan.

Robertson on saanut tietää varmasta lähteestä, kuka on Yhdysvaltain seuraava presidentti. Tiedon kertoi henk.koht. hänen jumalansa, joka ilmoitti muun muassa: ”Presidentillänne on radikaali näkemys maan tulevaisuudesta, joka on enemmistön vastainen. Kyseessä on hengellinen taisto, joka voidaan voittaa vain rukouksella. Maailman tulevaisuus on vaakalaudalla, sillä jos Amerikka kaatuu, ei ole enää vahvaa vapauden ja sorrettujen puolustajaa.”

Nyt kyllä vaikuttaa vahvasti siltä, että Robertsonin jumala ei diggaa Obamaa.

http://news.yahoo.com/pat-robertson-claims-god-showed-him-next-president-172304517.html
  • 4 / 4
  • Public eye
  • 10.1.2012 1:51
Suomessa sentään vielä (onneksi) äärikristillisten ja hihhulisaarnaajien lemmikiksi joutuminen merkitsisi kyseiselle ehdokkaalle takuuvarmaa kuoleman suudelmaa...