Paavi: Homoturistit eivät ole tervetulleita Vatikaaniin (juttukommentit)

  • 1 / 10
  • Pikkupossu
  • 4.11.2009 0:02
Hööhöö. Mistäs vatusta ne tietävät, että olen homoseksuaali? Jos siellä on vieraskirja, niin toki vedän sinne puumerkkinä että HOMOSEXUAL PERSON WAS HERE, mikäli ja kun joskus Roomaan, Vatikaaniin, satun. Kauheaa tämä silti on. Diplomaattiyhteyksiä tuollaiseen roskapaikkaan saisi ehdottomasti jonain paheksunnan eleenä katkaista. Jos siis sekulaareille länsimaille homoseksuaalit kansalaisensa olisivat yhtä tasa-arvoisia kuin kaikki muutkin. Jos olisi kyse juutalaisista, muslimeista tai tummaihoisista, niin joku älähtäisi. Homoa saa potkia päähän vaikka kuinka.
Kielto tulee pahasti myöhässä. Vatikaanin kenties tunnetuimmat taideluomukset ovat Michelangelon käsialaa ja luonteeltaan homoeroottisia.
Yleensä nämä homoja syrjivät ovat väittäneet kohdistavansa sormensa homoseksuaalisuuteen asiana (mutta ei ihmiseen). Nyt osoitellaan sormella suoraan homoseksuaalisia ihmisiä.

Paavin suulla kai tätä rajoitusta ei sentään sanottu tai muutenkaan virallisesti. Mutta kuitenkin. Viimekädessähän Paavi lopulta taitaa olla se jonka nimissä asioita voi Vatikaanista sanoa.
  • 5 / 10
  • Tero Kankaanperä
  • 4.11.2009 9:27
Siinäpä on EU:lle kyy povella: kun koko muu Eurooppa on jäsenenä voi huomio kääntyä pimeän keskiajan linnakkeeseen sisällä. Siinäpä on jäsenyysneuvottelut jotka haluaisin nähdä. :-)
Niin, ja mitenhän nämä viimeaikaiset katolisten pappien kuoripoikaharrastukset...
  • 7 / 10
  • Rokkihomo
  • 4.11.2009 18:56
Joo, sikstiiniläiskappelin vessan seinään puumerkki.

Ja tarkennus että ei, ei koskettu kuoripoikiin, vaan oman partnerin kanssa oltiin just täällä näin sillai.
Olen saanut paavilta siunauksen, kun seisoin Pietarinkirkon aukiolla eräs sunnuntaiaamu. Paavi siunaa turistilauman joka sunnuntai parvekkeelta ellei ole matkoilla. Lopuksi hän lähettää ilmaan kolme valkoista rauhankyyhkystä. Kuvaavaa oli, että yksi niistä lensi paavin olkapään yli takaisin huoneeseen. Ei ollut sitä tipusesta rauhan viestin viejäksi.
Onpa uskomatonta: mitähän tekemistä lausunnolla on kristinuskon kanssa? Mielestäni ei mitään.
Eihän siitä niin kkovin kauan ole kuin Suomen suurlähtettiläänä Pyhän Istuimen luona oli eräs suomen tuon ajan tunnetuimmista homoista. Koskeeko tuo kielto myös suurlähettiläitä, pappeja, piispoja, kardinaaleja ja jopa paavejakin?