• Kauneuspilkku

Audimies

Mistä näitä oikein tulee? Audimies, joka haluaa korkeasti koulutetun puputytön silittämään paitansa, siivoamaan ja miellyttämään häntä kaikin tavoin. jonkinlainen honey-babe pornotyttö? Taannoin tasa-arvoministerin valtiosihteeri kähmi naisia Ruotsin edustustossa jne.

En tosiaankaan miellä itseäni feministiksi, voiko mies edes olla feministi, mutta alkeelliset käytöstavatkin on vissiin välillä harvinaista herkkua Suomessa. Tasa-arvolle, seksuaalisella sellaiselle varsinkin, riittää tässä ilmapiirissä haasteita.

3 kommenttia

Aboa

2.9.2009 13:02

Minunkin piti lukea Hesarin juttu uudemman kerran kun en millään uskonut todeksi. Huomiota kiinnitti se, että hrra johtaja mielsi itsensä koko ajan saamapuolelle; paidan silityskin oli symbolinen ele. Onkohan koskaan pysähtynyt miettimään, onko sattunut itse toiselle mitään antamaan? Kuinka monta tyydyttämätöntä symbolista elettä vaimo turhaan kaipaa?

Kyllähän mielipiteitä ja ajatuksia maailmaan mahtua, mutta älykkyyttä on osata pitää osa niistä omana tietonaan.

Juksteri

2.9.2009 13:02

En oikeastaan ihmettele sitä, että jollain miehellä on tällainen fantasia. Mutta että tämä on löytänyt itselleen naisen, joka vapaaehtoisesti tahtoo toteuttaa sitä, se käy yli ymmärryksen.

Kauneuspilkku

2.9.2009 22:09

niin kait sitä nyt voi olla vaikka mitä fantasioita ja huumoria ja ties mitä. Jotenkin vaikutti, että se ei ollut kieli poskessa juttu. Toisaalta tämä meuhkaaminen myös oma sellainen menee ihan yli ja tyypin puheet saa liian suuren painoarvon. Joku mediatoimisto lähetti jopa työsähköpostiin nettikyselyn aiheesta! Hallo - koska mun työsähköpoatiin tupsahtais kyselyä hallituksen veropolitiikasta, työllisyydestä tai tasa-arvosta ja tuloeroista...eipä ole näkynyt, mutta audimiehen sanomisista tehdään heti tutkimus...