• Tillie

HiHaKi ry

Tänään kotiuduin taas Hiidenharjun Kilta ry:n syyskokouksesta(näin taustatietona: itse kokous kesti ehkä max. kaks tuntia mutta paikan päällä olin 24 h). Kivaa oli ja silleen, minäkin alaikäisenä vähän alkoholia join(vain vähän ja sekin siksi että kermalikööri oli niin pirun hyvää), enimmäkseen kuitenkin kokista kittasin.

Aluksi kun tultiin Gunnarlan majalla(jossa kokous pidettiin) siellä oli paikalla jotain pyöräilijöitä, ne ei tosin mökissä ollu, vaan pihalla jossa oli sellanen taukopaikkagrillimikälie.
Laitettiin paikat kuntoon, eli pestiin kahvipannu ja laitettiin lämmöt päälle.

Ite kokouksesta en voi sanoa paljoakaan. Se oli tylsä ja mut nakitettiin tekemään joulusukkia, avustamaan animemaratonin animeiden valitsemisessa ja opettelemaan ensi vuoden jouluksi poiden pyörittelyä että mulle voidaan iskeä tulipoit kouraan.

Jossain vaiheessa laitettiin saunat päälle. Saunat, siis "tyttöjen sauna" ja "poikien sauna". Oikeesti ne tosin oli sekasauna, mutta "virallisen" tiedon mukaan poikien saunaan meni tyttöjä, ja tyttöjen saunaa meni poikia. Sitte me morsetettiin naapurisaunaan koputtamalla.

Sitte mentiin ulos notskin ääreen vilvottelemaan.
Tässä vaiheessa porukka alkoi olla jo kohtalaisen humalassa. Tilannetta varmaan valaisee se että jotkut lauloi karaokea alasti.

Saunan jälkeen sitten oli hierontasessio. Eero hieroa minua, minä hieroin Eeroa(meinasin vahingossa hieroa siltä tajun kankaalle) ja Eero lupautui hieromaan viellä uudestaankin(oli muuten yllättävän rentouttavaa maata patjalla yläosattomissa samalla kun toinen istuu selänpäällä ja hieroo maitohappopalloja vekka). Toisella kerralla tosin toivoin tosissaan että multa lähtis taju, sattui niin maan perkeleesti ja teki mieli itkeä. Hyvää se tosin vain teki <3

Kehon hallinta tosin oli pohjalukemissa, ei oo lihakset varmaan vuosiin ollu niin rentona. Jossain vaiheessa tuumasin ettei tästä mitään tuu ja menin pukkarin lattialle nukkumaan. Aamusta tungin yhden kaveripojan kanssa samalle patjalle. Mikä siinä, sillä oli patja muttei peittoa, mulla just toisin päin, joten nukuttiin sitten viellä pari tuntia sylikkäin(mitään suurempaa siitä tuskin tulee, jätkä on mua kuitenkin seitsemän vuotta vanhempi).

Nyt sitte kotona, pitäis ruveta siivoomaan...