lepakkolaakso.net
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net
kimmoliisa.net
Palveluoppaassa mukanaOlemme piha- ja puutarharakentamiseen erikoistunut yritys. Suunnittelemme ja rakennamme toimivan pihan juuri omalle asumistavallesi ja tarvittaville toiminnoille räätälöitynä. -Viihtyvyyttä ja ulkonäköä unohtamatta. Tutustu myös kotisivuihimme tai soita!
sateenkaaren värinen suomi -opas pääkaupunkiseutu & uusimaa lounais-suomi häme & pirkanmaa kymenlaakso & etelä-karjala pohjanmaa keski-suomi & savo pohjois-karjala pohjois-pohjanmaa & kainuu pohjois-suomi
tapahtumakalenteri suomen homobaarit tiedotteet ja järjestötoimintaa vapaalla lähetä vinkki

Saara Aallon kotiinpaluujuhlaa vietetään tiistaina Helsingin dtm:ssä

Sami Mollgren • 20.12.2016 07:59 UUTISET: PÄÄKAUPUNKISEUTU JA UUSIMAA • KOTIMAA

Saara Aalto esiintyi kesällä Hangossa pride-tapahtumassa.
Toiseksi Britannian X Factor -kilpailussa sijoittunutta suomalaislaulaja Saara Aaltoa juhlitaan tiistaina Helsingissä.

Aalto saapuu päivällä Helsinkiin. Saara Aaltoa kuljettava lentokone laskeutuu Helsinki-Vantaalle kello 12.20. Sen jälkeen iltapäivällä on määrä järjestää lehdistötilaisuus Kämpissä. Iltalehden mukan tilaisuudessa odotetaan kerrottavaksi tietoa Aallon levytyssopimuksesta Sonyn kanssa.

Illalla ravintola dtm:ssä on määrä järjestää Saara Aallon kunniaksi "The Real Home Coming" -juhla. Ravintola dtm:n sivuilla kerrotaan, että luvassa on pieni keikka ja sen jälkeen "hengailua ja X Factor UK -menestyksen juhlintaa".


Jaa Facebookissa
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot