lepakkolaakso.net
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net
kimmoliisa.net
Palveluoppaassa mukana
IT-Palvelu Taitava
Kotisivut ja IT-tuki taitavasti. Kotisivuihin kuuluu suunnittelu, toteutus ja hostaus. IT-tukeen kuuluu mm. opastus uusien laitteiden hankinnassa, nykyisten laitteiden huollot ja korjaukset, ohjelmistojen asennukset sekä käytön neuvonta. Myös kotikäynnit.
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Massachusetts: Alhaisin avioerojen määrä sitten 2. maailmansodan

JuhaniV • 07.09.2009 20:23 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Massachusetts oli ensimmäinen osavaltio, joka sai homoavioliitot USA:ssa. Liittoja vastustettiin voimakkaasti. Ennustettiin kaikkien mahdollisten kauheuksien lankeavan osavaltion päälle: avioliittoinstituution rapistuminen, lasten kärsivän kotien rikkoutuessa, moniavioisuuden tulevan lailliseksi ja paljon muuta pahaa.

Viitisen vuotta on ollut mahdollista seurata yhteiskunnallisen tilanteen kehittymistä tuossa osavaltiossa. Väestötilastoja pitävä kansallinen toimisto ilmoittaa Massachusettsissa avioerojen määrän laskeneen vuoden 2007 luvusta 2,3 eroa tuhatta henkeä kohden vuonna 2008 lukuun 2,0. Luku on nyt siinä missä se oli vuotta ennen, jolloin Yhdysvallat liittyi 2. maailmansotaan.

Vastustajat eivät lehtijutun mukaan ole pystyneet määrittelemään millä tavoin homoavioliitot ovat loppujen lopuksi yhteiskunnallisesti vahingollisia.

Tilastotoimiston luvuista voisi vetää johtopäätöksen, että homoavioliitot ovat todellisuudessa tukeneet heteroavioliittoinstituutiota. Muitakin selityksiä alhaiselle heteroavioliittoeroille voi ilmaantua. Esimerkiksi vaikkapa yleinen myönteinen ilmapiiri tuossa osavaltiossa. Odotellaan jatkokommentteja.

Lähde: The Huffington Post


Jaa Facebookissa

 

Kommentoi juttua: (Lähetä asia- ja kirjoitusvirheistä viesti henkilökohtaisesti kirjoittajalle, ei julkaistavaksi kommentiksi)

Jos lähetät julkaistavaksi tarkoitetun kommentin, se näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.

Lähetä jutun aihetta koskeva kommentti julkaistavaksi
Lähetä henkilökohtainen viesti jutun kirjoittajalle (ei julkaistavaksi)Keskity kommentissasi jutun aiheeseen ja kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä hauku muita ihmisiä. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot

Virhe toiminnassa

Warning: /home/ranneliike/www/include/teema/aiheblogi_ary_nx.php line 29: include(include/sinuiksi-laatikko.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory

Warning: /home/ranneliike/www/include/teema/aiheblogi_ary_nx.php line 29: include() [function.include]: Failed opening 'include/sinuiksi-laatikko.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')