lepakkolaakso.net
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net
kimmoliisa.net
Palveluoppaassa mukana
IT-Palvelu Taitava
Kotisivut ja IT-tuki taitavasti. Kotisivuihin kuuluu suunnittelu, toteutus ja hostaus. IT-tukeen kuuluu mm. opastus uusien laitteiden hankinnassa, nykyisten laitteiden huollot ja korjaukset, ohjelmistojen asennukset sekä käytön neuvonta. Myös kotikäynnit.
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Gay Pride -paraatit kiellettiin Moskovassa sadaksi vuodeksi

JuhaniV • 08.06.2012 00:07 UUTISET: PRIDE
Moskovan kaupunginoikeus pysytti voimassa paikallisoikeuden päätöksen, joka kieltää paraatit Moskovassa seuraavat sata vuotta, kertoi verkkosivusto Gayrussia.ru.

Kielto annettiin sen jälkeen kun homoaktivisti esitti kaupungille pyynnön luvasta gay-tapahtumille vuoden 2011 loppupuolelta aina vuoteen 2112 asti. Aktivistit käyttivät hyväksi laissa olevaa aukkoa. Laissa määrätään, että mielenosoitusten luvat pitää anoa 30-45 päivää ennen tapahtumaa. Laissa ei määritellä kuinka paljon aikaisemmin tilaisuuksista on ilmoitettava.

Homoaktivisti Nikolai Alexeyev aikoo viedä päätöksen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen Strasburgissa.

Neljässä Venäjän kaupungissa on kielto "homoseksuaalisen propagandan levittämisestä". Kiellon rikkomisesta saattaa saada puolen miljoonan ruplan (12.300 EUR) sakot. Useat poliitikot ja kirkonmiehet ovat vaatineet lain ulottamista liittovaltiotasolle asti koskemaan koko maata.

Homoseksuaaliset teot poistettiin rikoslaista vasta 1993. Venäjällä yhteiskunnassa on edelleen voimakas vastustus homoja kohtaan, mukaan lukien poliittiset vallanpitäjät.

Vuonna 2007 Moskovan pormestari kuvaili Gay Pride -paraatin pitämistä pääkaupungissa "saatanalliseksi" teoksi. Ainuttakaan kertaa Venäjällä ei ole annettu lupaa Gay Pride -paraatille.


Jaa Facebookissa

 

Kommentoi juttua: (Lähetä asia- ja kirjoitusvirheistä viesti henkilökohtaisesti kirjoittajalle, ei julkaistavaksi kommentiksi)

Jos lähetät julkaistavaksi tarkoitetun kommentin, se näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.

Lähetä jutun aihetta koskeva kommentti julkaistavaksi
Lähetä henkilökohtainen viesti jutun kirjoittajalle (ei julkaistavaksi)Keskity kommentissasi jutun aiheeseen ja kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä hauku muita ihmisiä. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot

Virhe toiminnassa

Warning: /home/ranneliike/www/include/teema/aiheblogi_ary_nx.php line 12: include(include/sinuiksi-laatikko.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory

Warning: /home/ranneliike/www/include/teema/aiheblogi_ary_nx.php line 12: include() [function.include]: Failed opening 'include/sinuiksi-laatikko.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear')