lepakkolaakso.net
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net
kimmoliisa.net
Palveluoppaassa mukana
Alfa-Maalaus
Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva pieni maalausalan yritys. Meillä on yli 10 vuoden kokemus korjausrakennusmaalauksesta. Asiakkaitamme ovat kotitaloudet, yritykset ja taloyhtiöt, joille tarjoamme maalauspalveluitamme monipuolisesti.

Tori

Lojuuko nurkissasi käytettyjä tavaroita, joita et itse enää tarvitse, mutta uudelle omistajalle niistä voisi olla hyötyä? Tarvitsetko asuntoa tai etsitkö vuokralaista? Etsitkö työpaikkaa tai tarvitsetko työntekijöitä? Silloin lepakkolaakso.netin Tori on juuri Sinua varten. Voit tutkailla ilmoituksia, ja rekisteröityneenä käyttäjänä myös jättää oman ilmoituksesi. Ennen kuin jätät oman ilmoituksesi, lue Torin säännöt sivun alaosasta.

Ilmoitukset luokiteltuina

» Halutaan myydä» Halutaan ostaa
» Tarjotaan vuokralle» Tahdotaan vuokrata
» Tarjotaan työtä» Etsitään työtä

Uusimmat ilmoitukset

Ei uusia ilmoituksia

[ Torin etusivulle ]

Torin säännöt

Voit selailla muiden käyttäjien jättämiä ilmoituksia tai jättää oman ilmoituksesi. Oman ilmoituksen jättäminen ja ilmoituksiin vastaaminen edellyttää rekisteröitymistä lepakkolaakso.netin käyttäjäksi.

  • Lepakkolaakso.net ei vastaa ilmoitusten sisällöstä, sivuilla myynnissä olevista tuotteista eikä ilmoitusten perusteella tehdyistä kaupoista.
  • Lepakkolaakso.netin Tori on tarkoitettu vain yksityishenkilöiden (työpaikkailmoituksia lukuunottamatta) käyttöön paikaksi, jossa voi myydä nurkissa lojuvia turhia tavaroita, kuten vaatteita, huonekaluja, tietokoneita, polkupyöriä, astioita jne.
  • Treffi-ilmoitukset, seksikauppa, seksivälineet ja muu vastaava eivät kuulu lepakkolaakso.netin Torin aihepiiriin. Myös piraattituotteiden ja alkoholin myynti on kielletty. Lääkelaista johtuen lääkkeitä ja lääkevalmisteita ei saa kaupata lepakkolaakso.netin Torilla
  • Ilmoituksen on oltava Suomen lakien ja hyvien tapojen mukainen
  • Asiattomat tai muuten sopimattomat ilmoitukset voidaan poistaa varoittamatta.
  • Ilmoittajalla täytyy olla oikeudet ilmoituksessa käyttämäänsä kuvaan
  • Lepakkolaakso.net pidättää oikeuden säännönmuutoksiin.

Mobiili

Lähetä viesti, esim.
RLKUVA FRENDIT numeroon 173231.
Viestin hinta on 1,10 €.
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot