lepakkolaakso.net
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net
kimmoliisa.net
Palveluoppaassa mukana
Bear Park Cafe - Karhupuiston kioski/kahvila
Kesäkahvila on avoinna huhti-syyskuussa joka päivä. Säävaraus. Björnparkens sommarkafe är öppet varje dag från april till September. Bärenpark-Café ist von Aprill bis September geöffnet jeden Tag. Karupargi kohvik on avatud aprillist septembrini iga päev.

Keskustelu > Viihde, musiikki & kulttuuri > Helsinkiläinen futisjoukkue julkaisi kuuman poikakalenterin - Tuotoista iso osa hyväntekeväisyyteen

  OhjeetUusi viesti
KeskustelutAlueet
Atleetti Vastaa1 / 2 
08.12.2016, 18:39 Pakko tuoda täälläkin esille Helsingin Malmilta ponnistavan miesten futisjoukkueen kuuma poikakalenteri. Loistava lahjaidea ja näyttää hyvältä omallakin seinällä! ;) <3

Atletico Malmi -niminen Kolmosessa pelaava porukka on siis toteuttanut poikakalenterin, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta tukevaan rahastoon. Jokaisesta myydystä kalenterista lahjoitetaan kunnioitettavat 5€ suoraan hyväntekeväisyyteen ja loppuosuuskin kulujen jälkeen menee fudiksen pariin.

”Atletico XXL”-nimeä kantava kalenteri hakee vaikutteitaan ikonisista hahmoista, kuvista ja tilanteista sekä pyrkii tuomaan ne nykyaikaan ja joukkueen omaan kontekstiin. Tarjolla on hyvällä maulla tuotettuja kuumia kuvia, mutta kuitenkin sopivalla tapaa pilke silmäkulmassa.

Kalenterista löytyy puolestaan lisätietoa ja tilausohjeet osoitteessa: www.atleticomalmi.com ja noita saa joko tilaamalla postitse tai noutamalla mm. Pukinmäessä, Malmilla ja Hakaniemessä olevista pisteistä.

Ohessa muutamia kuvia kalenterista:
puoliaika.com
puoliaika.com
puoliaika.com
puoliaika.com

Pointsit Ticolle hyvästä ideasta ja kuumista kuvista! ;)
Ylös
human Vastaa2 / 2 
08.12.2016, 21:26
Viestiä on muokattu
Onhan se ihan mieskalenteri sentään - pelotti jo että ovatko todella julkaisseet jonkun poikakalenterin edesvastuuttomille pederasteille.

Tietääkö joku, onko tuossa jalkapalloseurassa ketään homomiestä pelaamassa, tai edes biseksuaalia tai transpelaajaa?

Aika moni heteromies tukee homoja, mikä taisi näkyä tuonkin kalenterin yhdessä kuvassa : )
Ylös

AlueetKeskustelutUusi viestiOhjeet
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot