lepakkolaakso.net
Tunnus    Salasana    
  


ranneliike.net
kimmoliisa.net
Palveluoppaassa mukana
Decoart sisustustaulut
Decoart on käsintehtyihin sisustustauluihin erikoistunut myymälä ja nettikauppa. Paljon kokoja, värejä ja aiheita, enimmäkseen abstraktia käyttötaidetta. Öljyväritöitä alkaen 60 e. Tervetuloa katsomaan sopivia vaihtoehtoja satojen taulujen valikoimasta!

Blogit: Janezki

Sivu 1 / 1 Blogia pitää Janezki

Suomen PRIDE -kulttuuri kasvaa
Kirjoitettu: 29.03.2016, 14:08:37
Ensimmäinen suunnittelukokous Ekenäs Pride -tapahtumasta käytiin 7.3. Raaseporin kaupungissa, kertoo Yle Västnyland. Pistän vielä linkin koko artikkeliin postauksen loppuun.
Raaseporin kaupungin 11 nuorisovaltuuston jäsentä osallistui esittelemään ideaansa Raaseporin kaupungille. Erään jäsenen mukaan tunnelma oli alussa jäykkää, mutta pikku hiljaa alkoivat ihmiset lämmetä ajatukselle. Muistutuksena kuitenkin, että tapahtuma on vielä suunnitteluvaiheessa. Nuorisovaltuustolle on tärkeää, että kaikki tuntevat olona tervetulleiksi Prideen, siksi tämän suunnittelu vie aikaa. Pride -tapahtumassa tulisi olemaan lapsille ohjelmaa, Perinteinen pride -kulkue sekä erilaisia markkinakojuja. Myös piknik Tammisaaren rannalla on mahdollista. Nuorisovaltuusto muistuttaa, että vaikka se on heidän suunnittelema tapahtuma, saa sinne osallistua ihmisiä iästä riippumatta.
Nykytiedon mukaan Ekenäs Pride aiotaan pitää 3.9. Tapahtuma on alkoholiton koko perheen tapahtuma.

http://svenska.yle.fi/artikel/2016/03/08/raseborg-pride-tar-form
Kommentit (1)

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogit

  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2017 - Tietoa meistä - Yhteystiedot - FAQ - Käyttöehdot